Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Rabu, 12 Mei 2010

DARI JALAN DUTA




BERITA PELIK LAGI MEMERANJATKAN



jam 9.58 pagi

permintaan karpal singh untuk mendapat
kenyataan bersaksi telah ditolak.

tidak cukup dengan ini hakim telah berkata bahawa

tidak ada percanggahan apa yang dikatakan oleh sai fool.

saifool kata ' i tak rela disutut'

dalam kenyataan bersaksi saifool kata : ' i rela di sutut'.

tuduhan ialah : saifool rela disutut.

kalau ini bukan percangahan maka bik mama ialah cute dan slim kah kah kah


nota: BUKAN KAH MALAOAN INI CAKAP KELMARIN DALAM MAHKAMAH
BAHAWA INI LAH KALI PERTAMA DALAM MAHKAMAH MALAYSIA ADA
PERCANGGAHAN ANATARA TUDUHAN DAN SAKSI UTAMA
( sila rujuk berita kelmarin)

JAM 9.48


kelmarin sai fool telah membuat kenyataan bersaksi.

hari ini peguam karpal singh telah meminta akuan tersebut
dari hakim.

perbincangan ini seandang berjalan.


MAHKAMAH BERMULA

awal lagi mahkamah jalan duta sudah sibuk.
wartawan dan pelbagai bentuk telah datang.
ada yang berksmpong di sana.

semua nak cari 'angle' yang ' hot'.


tim anwar sampai. anwaar di iringi oleh
wan azizah.

tim peguam - karpal singh etc .. sampai.



3 ulasan:

Lang berkata...

betul lah tt apa yg dia cakap semalam.. sbb dia kena response pd situasi semasa... klu tak nnt org kata YA tu tak ada sense...

bila malam mai... YA pi minum kopi kat starbak... sambil2 tangannya menggentel touch button blackberry dia (ko mn ada blackberry.. yg ko ada ciri-biri jak), terjumpa no hp si korek!korek!korek!. apa lagi picit butang hijau la...

nasihat demi nasihat, skrip demi skrip diajar supaya story line get back to the track...

tu yg ari ni dia ckp seperti org ilang ingatan semalam... pergh... dasat kopi stabak... bukan mcm kopi tongkat ali yg ko minum...

apa da....

Tanpa Nama berkata...

tt wa rasa la sampai kiamat pun ini kes pusing sana pusing sini....wa ingat itu olang atak baca law punya tapi tarak harti apa itu law. haiya!

wa ingat itu GST selupa GONCANG SAMPAI TERAIR.......itu sebab SIALFOOL punya buntut ada air. peeellaaaaaq.

DIDI KOTA BELUD berkata...

MAKA DI TANYA AHLI NUJUM PASAI KEPADA PAK BELALANG.INI ADA SATU MASAELAH..SATU....BAANYAAK...BANYAK.DUA JAARANG-JARANG.TIGA...SDIKIT..SDIKIT DAN EMPAT....KA-DANG-KA-DANG....APAKAH ITU.