Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Selasa, 22 Jun 2010

BERITA TERGEMPAR



TIDAK ADA JALAN LAIN



nota:
akhirnya terbukti bahawa
cadagan apco untuk beli
anak kucing sebagai propaganda
politik tidak berjaya.

malah makin dibeli anak kucing
makin menyampah orang ramai

kesian apa yang telah terjadi
kepada anak kucing ini
anak kucing ini kelihatan menderita
tapi bersyukur kerana tubuh badan masih belum diletupkan kah kah kah

18 ulasan:

izzatghazali berkata...

salam tuan..

gambar betul k ni?

Tanpa Nama berkata...

the pink panther kena letup!

Lang berkata...

sioy ko ni tt..

mamat tu nak tunjuk kan kasih sayang... kan team suami dia ada sekuad kasih sayang... skuad yg memanjakan geng katak lompat yang kurang kasih sayang...

jangan la ko dengki dengan kucing tu.. ko tohmah kucing tu... dia tak bersalah... dia telah disirulazlahkan... mujur kita tak paham cakap kucing... kalau tidak mau juga kita sama sedih bersimpati dengan aduan kucing tu...

tt... biakan la dia dengan kucingnya... jangan diganggu...
kah..kah..kah..

Tanpa Nama berkata...

Teruk kucing tu kena LIWAT 7 hari tujuh malam. Sampai buntang bijik mata dia

Johan 23.01.84 berkata...

desperate betul sampai nk gunakan anak kucing sbg propaganda..

publisity stunt paling baik utk mamat ni ialah ceraikn Bik Mama dan kahwin dgn Ziana Zain..satu Malaysia tarik nafas lega..team badminton pun lega takkan kena peluk anak badak,confirm jd juara semua pertandingan..kahkahkah

Ahmad Chin berkata...

kah kah kah,,kesian kucing takde life!!
apsal tak bele kucing tepi jalan kucing lonkang tue..barulah cooll

anakmudadiary.blogspot.com

Tanpa Nama berkata...

biar betul hehehe....

shahmetal berkata...

najib pegang anak kucing pon tak puas hati.

nyanyuk punya orang tua

Tanpa Nama berkata...

mesti kena dera ngan bik mama tu....

umar al khattab berkata...

..woit TT,,

apa pasal mata kucing tu lepas 7 hari makin besar haaaa..?

kah kah kah takut kena 2 bijik C4 ke keh keh keh

Tanpa Nama berkata...

tt..

mata anak kucing tu nampak macam terkejut yang amat sangat je. Ternampak bik mama punya kot?

kah...kah...kahh...

Tanpa Nama berkata...

tt..

mata anak kucing tu nampak macam terkejut yang amat sangat je. Ternampak bik mama punya kot?

kah...kah...kahh...

Tanpa Nama berkata...

diversion - 1lagi taktik kolot recycled by UMNgOk-BoNgok & depa ingat 'rakyat biasa' tak mafhum perihalnya - untuk benar2 berjaya (kunun2 la, dalam mimpi2 indah depa tu), diversion perlu dibuat menyeluruh (all encompassing) dan pelbagai (in variety)

maka diversion perlu dibuat, cthnya:
1) dari sudut 'heroic trait' yakni bersifat seorang wira patriotik negara, yg pantas 'mengenalpasti elemen2 subversif dalam negara yg boleh menggugat keselamatan negara dan kesejahteraan rakyat biasa' dan bijak pula menangani 'masalah besar' ini - lalu timbullah isu pengganas JI menular semula, kali ini lebih dahsyat kerana mula menembusi penuntut2 (anak2muda berpendidikan tinggi yg bakal memimpin negara masa depan)

2) dari segi 'defender of faith' yakni bersifat pejuang agama, yg juga pantas dan bijak 'mengenalpasti dan mengawal' kewujudan ajaran songsang yg boleh menggugat akidah org melayu/islam (masyarakat majoriti dlm negara) - lalu timbul pula isu arwah abuya & bekas pemimpin2 al-arqam (lihat di rtm1 dokumentari eksklusif isu ini, kedengaran amat kelakar bila perempuan muda yg cukup sifat boleh bercakap dgn bersahaja tentang betapa 'sangat istimewa ashaari yg tidak mati & akan kembali')

3) dari aspek 'loving/caring personality' yakni sifat lemahlembut dan kecintaan kepada alam semulajadi / haiwan - maka timbul pula isu haiwan peliharaan iaitu seekor pussycat!

awas, jangan kena kelentong! ini semua cerita2 kecil untuk mengalih pandangan dari isu2 gajah (atau badak) seperti judi bola, pemotongan subsidi, rasuah pkfz, pembunuhan altantuya, rasuah kapalselam, skandal enjin jet, dan seribu satu hal lagi! pooorah!!!

-average joe-
klakka-la.blogspot
klickdefella(klakka-la)

azmie berkata...

kat us, apco cadang obama beli anjing, kat 1mesia, cadang beli kucing sbb anjing dah banyak

MeriamBuluh berkata...

Betullah tt...aku rasa kucing nie dah kena warning ngan tuannya nak letupkan dengan C4 kalau engkar arahan bik mama....sampai tak lalu nak makan..kah kah kah..

Mat Lendir berkata...

Lang ooi!

Kawan aku beli kucing luar negeri
badan mak ooi, slim abis Lang!
kucing tempatan dia tak main punya

dia kata kat aku
kucing luar negeri bulu panjang
servis pun lebih baik
lebih memuaskan
ada servis tambahan lagi

tu sebab dia beli kucing luar negeri tu

ko dah beli kucing mana Lang?
ker ko belom ada kucing?

Tanpa Nama berkata...

Sahmental;

aku cadangkan hang bela kucing monggol
kucing import tuh!!

Tanpa Nama berkata...

Kenapa tetiba KUCING ni?

ada apa2 dengan kucing? APCO?

adik tak faham nii...


vicmoro kombet.