Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Selasa, 22 Jun 2010

KES RAJA GOPAL LAGI




MARI KITA TAKUTKAN RAJA GOPAL DENGAN HANTU KOPEK




PERNIAGA LEPAS , BEBAS TUDUHAN HANTAR KOMEN HINA SULTAN PERAK
– berita hairan

Selepas empat hari dibicarakan, seorang peniaga hari ini dilepaskan dan dibebaskan oleh Mahkamah Sesyen di sini terhadap tiga pertuduhan iaitu menghantar komen yang bersifat jelek terhadap Sultan Perak, Sultan Azlan Shah melalui portal di internet.

Hakim Komathy Suppiah membuat keputusan itu setelah mendapati pihak pendakwaan yang diwakili Timbalan Pendakwa Raya Azlina Rasdi yang memanggil 10 saksi, gagal membuktikan kes prima facie terhadap Muslim Ahmad, 54.

KAH KAH KAH…

woit… SELURUH MALAYSIA NAK TAHU…. KENAPA TAK BOLEH HINA RAJA GOPAL… kah kah kah..

kah kah kah…. KENAPA TAK BOLEH HINA…. kah kah kah..

kah kah kah… KALAU RAJA GOPAL MENIPU?.... BUAT JAHAT?…. kah kah kah…

woit…. KALAU RAJA GOPAL JUAL DATUK?.... kah kah kah….

woit…. KALAU HENDAK DI SAYANGI …. WAJIB DI PAKSA PAKSA KE?.... kah kah kah..

woit… INI KURUN KE 21….. TAK ADA MASA NAK DAULAT MENDAULAT… kah kah kah..’

kah kah kah…. CUKUP LAAA DENGAN DAULAT TAHIK RAJA KELAWAR…. kah kah kah

kah kah kah... BOLEH JUGA BUAT BAJA... kah kah kah

7 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

bab raja ni katok parok siket..
bukan kurun ke 15 ni..
-daulat tuanku..jubur kulat tak laku- .. ni ucapan masa kanak2 dulu.. 40 tahun dulu..

Lang berkata...

tu ;a nak sangat wat kes... akhir sekali tarak kes... so kes apa sebenarnya? tulah kes bodek.... eeeee letih la dengar cita rajagopal...

tt wat cite rajalingam la pulak...

Johan 23.01.84 berkata...

siapa nak bet Pn Ainon Mohd akan kompelin psl gambar ni? kahkahkah..

Tanpa Nama berkata...

moral of the story lain kali kalau nak hantar komen pakai proxy luar la....

http://www.ultrareach.com/

rattlehead berkata...

That's right bro sham....bak kata pepatah...raja zalim raja disanggah....zalim raja skrg adalah dalam aspek yg bro katakan itu....

umar al khattab berkata...

..lama kelamaan,anak2 muda pun akan mempersoal ke-relevan-an institusi raja.apakah masih perlu dikekalkan atau tidak.

..anak2 muda tak ambil pot pun pasal institusi ni.cukup lah study sikit nak jawab exam.

..memang ianya sudah mendarah-daging sejak wujudnya kerajaan melayu melaka.tapi sekarang..??? - kita diJIJIKkan oleh berita2 anak2 raja berfoya2, dapat elaun melampau2, tak tau masalah rakyat,bla bla bla.

..BOLEH dikekalkan,tapi bertindaklah secara BIJAKSANA wahai institusi raja.

*dalam sistem pemerintahan Islam, mana ada raja2 sultan2 ni.yg ada adalah Khalifah. tu baru betul. benar.

*raja2 sultan2 ni adalah dari kerajaan HINDU lama dulu

Pengkritik Cover Malaya berkata...

dari kita budak-budak lagi dah main ayat ni - 'daulat tuanku, jilat buntut aku!'

kah!kah!kah!

budak-budak pun tau sapa yang patut kita respek...