Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Selasa, 22 Jun 2010

RAJA NONG CIK INI RAJA NEGERI MANA?




INI BLUE BLACK SINGH BUKAN KAVITA SINGH



KG BARU : PENDUDUK BERMINAT LIHAT PELAN ALTERNATIF MB SELANGOR - minsider

Meskipun kerajaan pusat meminta Menteri Besar Selangor agar tidak ‘mengganggu’ pelan pembangunan semula Kampung Baru, penduduk kawsan berkenaan menyambut baik langkah Khalid Ibrahim yang mahu menawarkan syor alternatif.

Bagaimanapun tegas mereka, keputusan sama ada akan menerima ataupun tidak ia bergantung kepada pengisian cadangan tersebut.

Majoriti penduduk mahu mendengar dahulu cadangan tersebut sebelum membuat sebarang keputusan kerana ia penting kepada mereka dan juga demi masa depan Kampung Baru.

Hasil tinjauan The Malaysian Insider mendapati 90 peratus penduduk bersedia untuk mendengar terlebih dahulu cadangan itu berbanding 10 peratus penduduk tidak kisah, kerana yang penting cadangan itu dapat menyelesaikan masalah pembangunan Kampung Baru.

Mereka yang ditemui berkata mana-mana cadangan yang dianggap boleh menyelesaikan masalah pembangunan Kampung Baru akan diterima, tidak kisah sama ada ia datang daripada kerajaan pusat atau kerajaan negeri Selangor.

Kelmarin, Khalid berkata akan mengadakan pertemuan dengan penduduk Kampung Baru bulan depan untuk menawarkan pelan alternatif kepada rancangan yang telah dikemukakan oleh kerajaan pusat.

KAH KAH KAH…

woit…. RAJA PENIPU NAK TIPU MELAYU…. kah kah kah..

woit… TANYA MALAOAN YANG MENGAKU RAJA….MANA NEGERINYA… kah kah kah..

woit… SEMUA NAK TIPU MELAYU… TAK RAJA … MENGAKU RAJA… kah kah kah..

woit… KALAU BETUL RAJA … PERGILAAA JUMPA KAVITA KAUR….kah kah kah..

woit… MALAON INI BUKAN ADA RAKYAT…. MACAM MANA MENGAKU RAJA…kah kah kah..

kah kah kah…. RAJA KELAWAR PUN ADA STANDARD DARI RAJA MALAOAN… kah kah kah..

nota:
di selangor ini
siapa raja dan siapa tak raja
hanya boleh di sahkan oleh
cap tiga segi mohor yang
tersimpang di kangkang kavita kaur kah kah kah

8 ulasan:

Keliwontron berkata...

Cap tiga segi mohor Kavita Singh hanya boleh di sahkan benar dengan menggunakan cap silinder RajaWali hahahhaa

Lang berkata...

first time tt sebut nama pompan tu dengan betul... belajar kat mane tt?

federal bimbang kalau mat kalid tu campor tanga sbb mamat sekor ni businessman... kalau bab nak bangunkan kawasan dia mmg dah cukup masak... hanya kalau bab cakap je die ada tergeliat lidah...

wlwbagaimana pun syabas pd mas dan warga kg baru yg bersedia mendengar pandangan dr federal dan kalid... semakin matang pemikiran melayu... tak lah selamanya dibodohkan.

Lang berkata...

s'pore pm datang mesia nak bincang pasal option land ganti tg pagar... keh..keh..keh..

atau nak mintak tanah kat mesia kot.... dia ada trump card kan?... tak gitu tt..

Tanpa Nama berkata...

kavita kaur model kan?

Tanpa Nama berkata...

Hoi TT!

jual aja lah
biar semua habis
biar tinggal gigi dengan gusi
baru umco puas hati

lombong minyak - jual
l. Terbang tentera - jual
l. Terbang Subang - jual
tanah ketapi - jual
pulau - terjual
minyak petrol terbaik - jual
bodi bini - jual

ya ampooon

umar al khattab berkata...

haha,

khalid dah bagi idea ni 15 tahun dulu lagi. raja kong chik cheit baru nak terhegeh2 bagi idea pasal cukong dah mula "geram" kat tanah kg baru.

"geram" pasal najib memang rapat dgn cukong. dan cukong tau najib ada power.

..tapi rakyat lagi power. takkan itu pun tak tahu2. bangang.

Tanpa Nama berkata...

@tanpa nama 2010 Jun 22 14:48

lebih dari itu, dia adalah gundik burit dan menenyehpuki percuma free untuk selangor punya rajagopal... burit free ni, takkan la dapat saja kan...musti ada ehem2...(baca laksana ibrahim pendek menerangkan cara main buah dadu)

kavitasingh ka, kavita kaur ka... mengkavitasingh ka... dia merujuk kepada kavita kaur punyer gelagat gediknya menyonoi buritnya untuk rajagopal...

lepas ni, tak payah la dok komen pasal salah sebut, salah eja... singh untnk lelaki ka... yang penting, kavita tu dah address semuanya dah...

Tanpa Nama berkata...

kavita singh punya cop mohor tiga segi lain macam bro

tu rajagopal suka tu
cop mohor dia tebal
mau tak leleh air lior rajagopal