Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Rabu, 23 Jun 2010

SELAMAT DATANG KE PARIS




JANGAN SILAP - INI BUKAN KOTA PARIS - INI PARIS HILTON



INI SENJA BERLABUH DI KOTA PARIS



MINDEF: KONTRAK SCORPENE BERNILAI RM6.7BILION - mikini

Kerajaan membayar sejumlah 1.341 bilion euro (kira-kira RM6.7 bilion) untuk dua kapal selam Scorpene yang pembeliannya kini disiasat oleh mahkamah di Perancis kerana dipercayai mempunyai unsur rasuah

Daripada jumlah itu, 114.96 juta euro dibayar kepada Perimekar Sdn Bhd, yang dimiliki oleh Abdul Razak Baginda, yang mempunyai kaitan rapat dengan Najib Razak.

KAH KAH KAH..

woit… KES INI SEDANG BERJALAN DI PARIS… kah kah kah..

kah kah kah… TAK LAMA LAGI AKAN ADA WARAN KELUAR…. kah kah kah..

kah kah kah… TUNGGU DAN NANTIKAN…. kah kah kah…

kah kah kah…. WARAN NAK TANGKAP SAPA?.... kah kah kah…

kah kah kah... NAMA SIAPA AKAN DISEBUT DALAM WARAN... kah kah kah..

woit… HABIS PELUANG MAK NAK KE EROPAH…. kah kah kah…

nota:
pelajar-pelajar malaysia yang di united kingdom
sila susun rancangan seminar/forum/kongres
sila jemput razak baginda, najib razak dan zul nordin.
zul nordin nak buat cover line. buat program ini
di sorbbone university paris dengan tajuk nya
: Le future pour les fou malasie

atau susun program kanak-kanak untuk rosmah mansor.
minta bukan asrama anak yatim di paris. panggil program
ini
: Les tres ugly fat femme

nyatakan juga sarkosy dan beruni akan menjadi tuan
rumah. mereka semua akan ditempatkan di la bastille kah kah kah


nota:
sapa tak tahu bastille jangan baca tt dan sila hantuk kan kepala ke dinding jamban.


14 ulasan:

mosabit berkata...

aku dah hantuk kepala kat dinding jamban..tapi aku masih tak tau apa itu bastille....adakah bastille tu tempat bi mama meroyan?...

kah kah kah kah kah kah ....

Tanpa Nama berkata...

Sungguh menakjubkan ye! bagaimana sebuah negara seperti Perancis ini begitu bersunguh2 memerangi rasuah dalam negeranya. Mungkin kerana itu ekonominya begitu mampan. Mereka tak perlu mengadakan projek-projek mega, namun ekonomi tetap berkembang seimbang mengikut kadar pertumbuhan penduduk... Tak tahulah Malaysia ni telah dirosakan oleh Mahataik....

C++ berkata...

Bhai TT...

Hahaha... lawak la... hahahaha

Tanpa Nama berkata...

Tu dia... rakyat kalau makan nasi berlaukkan ikan kering atau kicap dah bernasib baik daripada makan nasi dengan garam. Orang atas dinner di restoran mewah dengan mnah cun pula tu. Itulah gagasan 1 Malaysia agaknya.

Tanpa Nama berkata...

zoo nordin akan dilantik olih anak beranak razak sebagai tukang angkat najis peguam kah kah kah

rtm klg

Tanpa Nama berkata...

aduhh...
sakitnya kepala...
kena hantuk ke dinding jamban
kah kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

Bastille lagi tua dari Tembok Pudu, tapi kenapa tak diruntuhkan?

Malaysia Boleh.... boleh blah...

Tanpa Nama berkata...

vieille grosse femme de la Malaisie, n'est autre que rosmah. putain merde cette dame

Tanpa Nama berkata...

agaknya tu la dia alergik dengaq penjara pudu tu... biaq jadi tugu seketul macam kat dataran bastille tu, selamat la dia rasanya... leh gi minum2 kat kafe sebelah tu.. kalo jadi tugu pudu nanti, nak gi mentekedarah pun, mudah la... tapi kat pudu tu, tak sesuai la nak buat tempat demo2 macam kat bastille.

hahaha..inilah perempuan gumuk paling huduh...kahkahkah..

Tanpa Nama berkata...

"Kerajaan membayar sejumlah 1.341 bilion euro (kira-kira RM6.7 bilion) untuk dua kapal selam Scorpene............"


Oi....
Bocor
Dah....bocor....
Lagi bocor dari "Bocor-man"
Si-bodoh ! Mana boleh guna kertas untuk menbalut api....
Memang si bodoh !


=======================.

"KatakDiTempurung Ali berpendapat rakannya di Dewan Rakyat Tian Chua wajar dilucutkan kelayakan sebagai Ahli Parlimen Batu berdasarkan ..........."

Oi....kesian......
Bila suruh belajar "Ingilis" tak mau, tapi pergi main judi.
"Ingilis" tak bagus, memang tak bagus dengan sipiking-lah.....

"Ingilis" tak bagus,bila mau cakap dengan Mat Salleh terpaksa pakai "sign language" iaitu kaki dan tangan,bila tak sengaja salah tunjuk "middle finger" mampus lah.......Kah.kah.kah...

"Ingilis" tak bagus, undang-undang pun salah baca.....!
Oleh itu, hukuman pun "cin-cai" buat-lor....

Itu-lah "Product of NEP-Apno" aka "Tongkat-tongkat lembut buatan APNO"

Mee-Low-Sipiking Ingilis, man....

kah...........kah......kah......
kah...........kah......kah......
kah...........kah......kah......


Any fool can tell the truth, but it requires a man of some sense to know how to lie well.
Samuel Butler
English composer, novelist, & satiric author (1835 - 1902)

Tanpa Nama berkata...

Apalah abang isham nih, patutnya bila Bik Mama kena bagi syarahan dengan tajuk :

Les femmes laides gras, tout comme l'hippopotame.

Love Perak berkata...

haha teruskan menibai gerombolan tt... kami rakan blogger terus support dari belakang.. bravo..

umar al khattab berkata...

..najib ni bangang. dah lama dia bangang. buat jahat pon plan elok2 la. memang agak bodoh.

..france memang antara negara pengeluar / manufacturer peralatan2 perang. antaranya adalah kapal selam.

..dan....perkara (yg agaknya najib tak tahu) yang telah di-pandang-enteng-kan oleh najib ialah;

..di perancis,[terma undang2 disana] mana2 pembelian atau kontrak peralatan pertahanan melalui menteri dari mana2 negara adalah "high-suspect" ataupun akan terus dianggap punya unsur RASUAH.

maka itu ia akan di-buka-kes, dan PASTI akan disiasat.

mampossssss lah kau najib yang jijik

Tanpa Nama berkata...

Mosabit!!

aku pun dah hantuk kepla aku 13 kali kat dinding jamban...tapi aku pun tak dapat cari makna bastille tu.

bastille tu tempat memangkuk ke?