Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Rabu, 30 Jun 2010

TEKA TEKI PETANG RABU




TEKA TEKI - TAIK MATA BUAT INTI



SIAPA BOLEH BERI JAWAPAN ?
apa dia
fat fat short short
round round fat fat
fat fat dark dark
dark dark doh doh
kah kah kah





19 ulasan:

Lang berkata...

kah.. kah.. kah...
aku tau jawapannya...

senang je... bik... kejap2.. short2 fat2 ok.. tp dark2 tu tak tepat...
alah tt... jawapannya semua yg saiz 200kg keatas, tinggi kurang 5 kaki.. bentuk buah pear atau hyppo...

perut gendut... mcm eee sket...

p/s: tapi berita kat kertas tu mcm ku kenal tuanpunya... apa dorang dah ambil tugas kem dungu nagori ke?

Tanpa Nama berkata...

Memang-lah ini "Perkosa, Perkasam and thegang"
Memang-lah ini gang yang saiz dari fat, short, round, square and dark
Kah..kah..kah..........
Boo...bot...bot...
Kah.....kah......kah....

Memang-lah, ini gang yang dah dapat "Ginseng" untuk Mamak Kutty.
Seronok-nya, Mamak Kutty , boleh makan "Ginseng" yang didapat cari..

Ini kali best-nya , Mamak Kutty punya umur boleh di-panjangkan ke 1000.....

Oops...silap cari...beb...
Salah "Ginseng" didapati....
"Ginseng" yang didapati hanya untuk perhimpunan 1000 orang aje...

Kah..kah..kah..........
Boo...bot...bot...
Kah.....kah......kah....

Ketawa sampai kentut,
sampai mengebom tak berhenti-henti...


"Some people have so much respect for their superiors they have none left for themselves."
Peter McArthur

Tanpa Nama berkata...

ketua katak !!

Tanpa Nama berkata...

SHAMSUL ISKANDAR MOHD AKIN?

aka

AYAM KATIK PKR?

WAKAAKAKAKAKAKAKKKAKKA!!

Tanpa Nama berkata...

Aku tau!
Mamak. Mamak Gila jadi melayu!

-Judi tu sebahagian Akidah yang perlu diperjelaskan oleh kerajaan.
JAIP bukan untuk mencari hasil dengan mendenda. JAIP wajib berdakwah.Bukan mendapatkan hasil yang haram melalui ugama.

Tanpa Nama berkata...

Lang,

menjelang pru13 nanti perut mamat2 ni akan semakin membuntal kerana banyak menerima i hep yu, yu hep mi sehingga usus mereka ditumbuhi bisol ala zol nodin

lepas pru13 nanti, mereka akan jadi slim sehingga 55kg sbb amno dah aruah dan bisol kat usus dah pecah

lu tak caya Lang? lu tungguuuu!

ko dah daptar undi ker lom, Lang?

Tanpa Nama berkata...

Aku tau siapa tapi aku tak mau jawab...
TT saja nak kena kan kita..
kalau dapat jawab kita dapat hadiah..hadiah dia ialah HISAP
KOPEK B** M**A...
Tobat aku tak mau...

Tanpa Nama berkata...

jawapan nya mamak gila nak jadi melayu. betul ke?
kah..kah..kah..klakka-la.blogspot.com

btw sape-sape yg minat kuiz & teka-teki taik mata buat inti bole ke blog (http://klickdefella.blogspot.com/)
mungkin dapat hadiah (kah..kah..kah..klakka-la)

anyway klickdefella takde kaitan dgn blog kickdefella (by syedazidi). saje nak tumpang glamer

kah..kah..kah..klakka-la.blogspot.com

storm62 berkata...

jawapanya : maplek2 songkok tinggi2.

kah kah kah kah kah kah kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

pergh...ketawa pun masih nak promote blog..
giler ahh...
aku pun nak join.. kah..kah..kah..klakka-la.blogspot.com

Tanpa Nama berkata...

sial!!
kohkohkoh!!
ini sifat utk gedebe2 perkasa @ gerombolan
short short dark dark bab bab bodoh bodoh
brahim celaka,dhla pendek,byk lemak,gemok bangsat,dhla hodoh,xsedar diri...yg xtahan tu die punya macai pun sepeseeennnn je ngan die..kohkohkoh

-madey kimak-

Lang berkata...

anon 19:14...

daptar undi bukan rahsie ke?

wakakakakkaaa....

lang suka buat pemerhatian jak...

NIPAH VIEW berkata...

PERTAMA RASANYA MARADONA
TENTU SALAH SEBAB DIA TAK MIAN BOLA
KEDUA MUNGKIN PARABOLA
TAK! DIHARAMKAN DI MALAYA
YANG PASTI BESAR PUNYA
DAH TENTU MEMANG BANYAK KES BESAR

Tanpa Nama berkata...

bodoh punya Perkasa....kenapa bisu apabila UMNO songlap wang negara !!

Cakap Perkasa hero orang2 Melayu, wang dicuri UMNO buat tak tahu...inilah Ali baba punya pelakon !!

Tanpa Nama berkata...

semuanya muka sembab belaka...banyak daging lebih kat kepala..sebab tu bebal tak sudah2...

Tanpa Nama berkata...

ini spesis baruah yang bertuhankan UMNO !

Tanpa Nama berkata...

Akbar Perkosa? Bolehlah cukong2 beli banyak2 bawak masuk jamban......keh keh keh

TIUB= Telor Itek Ulu Bendul

tembakau berkata...

aku paling suka muka yg duduk sebelah kanan tu. mcm lembut je kalau dibuat sofa.

Tanpa Nama berkata...

pakai uniform la semua budak2 nie