Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Isnin, 21 Jun 2010

TIAN CHUA POTONG STIM




INI BATU TERBANG BUKAN BATU PARLIMEN TIAN CHUA



SAYA AKAN TERUS BERKHIDMAT : TIAN CHUA –harakah daily

Anggota Parlimen Batu, Tian Chua menegaskan beliau adalah MP kawasan itu dan akan terus memberikan khidmatnya kepada masyarakat kawasan itu.

Tian berkata demikian dalam majlis makan malam Parlimen Batu malam ini.

Hakim Mahkamah Tinggi baru-baru ini menurunkan denda terhadapnya dari RM3,000 ke RM2,000 dengan alasan untuk mengelakkan dari berlakunya pilihan raya kecil di kawasan itu.

Namun begitu, pelbagai pihak mempertikaikannya kerana Perlembagaan Persekutuan dengan tegas berkata mereka yang dikenakan denda RM2,000 ke atas hilang status sebagai anggota Parlimen.

KAH KAH KAH..

woit… TIAN CHUA PATUT BERKORBAN… kah kah kah..

kah kah kah… WARGA BATU NAK DAPAT PROJEK… kah kah kah..

woit… PENGUNDI DI BATU NAK MINTA JAMBAN TAN DARI MALIKUL SEMBAB… kah kah kah

woit…. PENGUNDI DI BATU NAK DENGAR UCAPAN IBRAHIM ALI MENGUTUK MCA… kah kah kah..

woit… PENGUNDI DI BATU NAK DENGAR YOU HELP ME… I HELP YOU… kah kah kah….

woit… PENGUNDI DI BATU NAK MERASA GEMPA BUMI…. BILA BIK MAMA MELAWAT BATU… kah kah kah..

kah kah kah… BILA ADA GEMPA BUMI… FLAT RUNTUH…. DAPAT FLAT BARU…kah kah kah..

woit… BERKORBANLAAA TIAN CHUA DEMI WARGA BATU BERENDAM…. kah kah kah

6 ulasan:

Lang berkata...

ye la tc... tt ckp tu ada betui nya, ubn dan istihar perang... lawan... hantam... pr.... mat mongol dah muak tunggu balacinya yg lembab... mat mongol dah fedup ngan isu2 perkosa... mat mongol dah menyampah ngan isu rebut jawatn dlm kompartment... mat mongol dah tak larat nak dengar pasal org nak cawat menteri... smua isu tu habis jadi bulian pr...

sudah sampai masa mat mingol nak tunjukkan siapa dia... hebatya dia ibarat jarjis khan, pantas bak kebelai khan, tangkas bak jeruk khan, cerodik bak tuya khan...

lasi can la tian chua... penduduk batu dah lama nak jalan mereka dibatutarkan.... sekolah tamil dan cina nak dibaulukan...

boleh la tian... jgn kudukut la...

Tanpa Nama berkata...

ala tian, kalo lu kalah pun, bukan luak pun duit lu... kalo gua, gua suka ada pilihanraya lagi, baru meriah, lu boleh lehat2 sambil pk2 strategi baru...

itu kerusi, lu boleh amik balik la pru13 nanti...ini gua tak pasti, kalo lu masih lagi jadi tahanan perang...

umar al khattab berkata...

terima kasih encik TT.

kerana siarkan gambar batu terapung yg ingin mengikut Rasulullah ketika isra' mikraj.

batu itu ingin mengikut Nabi naik ke langit. tetapi Nabi tidak izinkan.

gambar batu ini akhirnya terlepas ke tangan2 mujahid yg ingin merungkai kebenaran Islam. asalnya Yahudi mengdakan kawalan yg terlalu ketat dikawasan sekitar batu ini.

Maha Suci Allah. Sang Penguasa Alam. lagi umno mau buat banyak dosa. halal judi, umpan rasuah masa undi, ambil komisen rasuah, meng-ISA-kan manusia, zalim, meng-azilah-kan manusia tak berdosa, bla3.

jangan jadi celaka wahai umno~

Tanpa Nama berkata...

inilah kalau dah hakim tu kang!kong!kang! kalau dah tahu nak elakkan pilihanraya denda tu kurangkan dari dua ribu..bro lu betul la ini mesti dari sintok ni...

Tanpa Nama berkata...

Kalu BN menang kat batu, ada harapan lagi nak duduk lama2 kat putrajaya

Kalu PR menang kat batu, BN boleh mula kemas angkat kain baju

Teng-Q Tian Chua!!

Tanpa Nama berkata...

saudara umar al khattab

gambar batu tu tiada kaitan dengan peristiwa isra' dan mikraj rasullullah saw.

sila rujuk disini.
http://allahmahabesar.wordpress.com/2008/12/21/batu-terbang-batu-tergantung-batu-melayang/