Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Rabu, 4 Ogos 2010

BERIAT SEDIH SELURUH NEGARA




PROGRAM MEMBOCORKAN RAHSIA PAKATAN RAKYAT




nota:
sedih dan pilu
gugur air mata berdayu dayu
sayang nya yang mendengar hanya bangku

apalah nasib ku
nasib baik merah warna ku
kalau tidak telah jadi tunku

kah kah kah

nota:
tapi ini projek
bangku dan kerusi pun ok
m
asyuuk mesti masyuuk kah kah kah

kerana

30 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

huh! gambar ni memang menyentuh perasaan aku... sedih siottt! nape takde owang niiii?

tetamu senja berkata...

brader tt betul ke apa yang ku lihat ini..?gerombolan ini ada 3 juta ahli lebih..so jaga2...mybe semua sedang menunggu raja sesumpah datang

Tanpa Nama berkata...

Dah nasib aku jadik kerusi... bangsat-bangsat pun terpaksa dengar Mat Ezam menjerit cabar mencabar... tapi syukur la tak jadik microphone... kih.. kih.. kih..

Tanpa Nama berkata...

Sadis....

Tanpa Nama berkata...

berdiri teguh kerusi2 mendengar ceramah

Tanpa Nama berkata...

Alahai, sedih betul,malu,malu.Ini pasal Ezam dan kotak-kotak takdeh pun.kah..kah...

Tanpa Nama berkata...

woi!woi!woi!
1.Sama ramailah yang p dengar ceramah dibatu pahat tu!!
2.Bukan main gempaq!4000 yang datang!!last sekali tak dak gambaq pun!!
3.Hairan jugak!!hphone canggih!siap dengan kamera dan video!!gambaq tak dak!!!

SyawaL berkata...

hahahah...ceramah tu nampaknya org PR juga yang tolong pegi dgr...kesian..

gerombolan sendiri pun tak sanggup dgr tipu daya sendiri

Sivakumar berkata...

Dua tokoh politik besar US telah menulis di akhbar besar di USA untuk US masuk campur dalam kes Anwar.

http://malaysiakini.com/news/139133

puyuh berkata...

kah..kah..kah..tengok kerusi pun susun jauh jauh bagi nampak kerusi ramai.kah..kah..kah..

Penanggah berkata...

sebab x masyukkk... orang pun x datang ler...

bigfish berkata...

Kalau kerusi merah yang dengar ceramah, memang gerenti UMNO-BN akan bungkus dgn cemerlang dlm PRU13 nanti.

Tanpa Nama berkata...

That's why the poor become poorer and the medium earners are struggling …..

Good one, keep passing until Malaysians get the message

Dear Fellow Malaysians,

YES I LOVE BN ... cos BN is soooo smart in duping the Rakyat for over 50+ years and yet the Rakyat are still in a drunken stupor and continue voting for them.

BN's Achievements To Date (just to name a few):

1) PKFZ White Elephant 14 Billion
2) 7.6 Billion Scorpene tin can
3) 500 Million halal commission on Scorpene
4) 810 Million palace balloning to some 1.2 Billion
5) Maltrade II land grab by Naza, costing taxpayers some 2.2 Billion
6) Limbang off shore blocks L and M giveaway to Brunei of 320 Billion
7) Maminco ... cornering the tin market 2.2 Billion
8) Bank Negara Forex fiasco costing ? Billion
9) Perwaja Steel 15 Billion
10) Naval support ships to cost 2.5 Billion so we can do humanitarian service to Indo or Philipines as if earthquakes or volcanoes erupt every month
11) 60,000 APs worth 2.4 Billion given to a few umNOputras
12) 810 Million New Parliment ... Westminster and the White House still standing even after 100s of years
13) BMF scandal 4 Billion ... Carrian group ... BMF manager was murdered
14) 6.75 billion to PSC Bhd for locally made naval vessels which were never delivered
15) 12.5 billion for economically senseless double tracking railway from Ipoh to the Thai border
16) Altantuya, picked up a stone while walking in KL which turned out to be C4
17) Teoh Beng Hock, room too hot, opened window and accidentally fell out!
18) A. Kugan
19) Aminurasyid
20) Nasir Safar's "Chinese prostitutes & Indian beggars"
21) Toyol 24 Million Palace
22) Missing jet engines ... what a joke. Ain't you ashamed to be a Malaysian?
23) Bala's flip flop
24) Perak coup de tat unlawful grab
25) Sodomy I & II
26) MAS shares - Govt bought at $8 ringgit when market price was $3.5 ringgit
27) School classrooms and computer labs - 10 billion, direct nego. How much did the Government actually get?
28) Halal Hub - 2 billion spent, nothing done, only 200 million left
29) Armoured carriers - 8 billion going to be spent. By industry standards, a good armoured car will only cost half a million. Mindef will spend 30 million for each armoured carrier!

Long but not exhaustive list of scandals.

I just LOVE BN sooooo much that I just cant wait to vote BN in GE13 for another 50+ years of WhoREsale CORRUPTION, mismanagement & whatnot.

Tanpa Nama berkata...

Jangan bimbang dengan nasib
bangku pasai puak gerombolan
acah saja,

Ada yang lebih besaq lagi,akan mai kat depa,

TUDM jual,
TELAGA MINYAK jual,
TANJONG PAGAR jual,
ISKANDAR jual,
BOND HUTANG jual..rakyat kena
bayaq oiiii!!!
Tak lama lagi....
AMBALAT YANG DOK BEREBUT DGN
INDON pun depa jual jugak!

MAK CIK FELDA TAK PA LA
DEPA DUIT BANYAK,
UMNGOK MAU APAPUN DEPA BAGI!

HERAN SUNGGUH DALAM ZAMAN
INTERNET NI,
PUAK BODOH BANGANG NI...
SANGGUP PULA P BAGI SUBSIDI kat
CUKONG DAN GEROMBOLAN!

Tanpa Nama berkata...

Ada di sediakan kerusi pun tak ada yang datang. Kesian. Mungkin yang datang tu jemaah masjid lepas sholat isyak. Tunggu makan.

Tanpa Nama berkata...

ini program untuk tambah kerusi Parlimen dan DUN oleh united malays national organization...pasal tu kerusi lebih ramai daripada manusia...

sekian, terima kasih.

tok jenggot berkata...

kerana..
bangku disuply oleh sekutu..
sukutu kuat anak menantu..
nak tarik malaon jadi pengundi hantu..
last2 keje cari kutu..
kutu tak dapat baling2 bangku..
ponah segala harapanku..

Tanpa Nama berkata...

dengar kata hmapir 10 ribu orang datang termasuk pasukan idaman umno kru, oh silap FRU pun datang jugak, dengar kata betol atau tak betol, tak tau la.

kehh, kehhhh, kehhhhh

storm62 berkata...

wow...ramainya pengundi hantu kat ceramah nie....kuat betul Puak ApNO.

azman kamarul berkata...

Tahniah lah YB! wa caya sama lu YB..HIDUP UMNO!

Tanpa Nama berkata...

laaaa...awat angg pi tangkap org belom molaa...

yai72 berkata...

klu nk ikutkan kain rentang tu nmpak mcm gambo kak midah adun sg rapat....bru sebentar tdi ia buat program lgi d taman juta ria,keadaan nye pun same aje...tpi yg xelok perangai nya saje programnye tu menggangu program PR yg mana saje dibuat bersebelahan utk menggangu program PR.Penceramah PR yg hadir adalah YB Dr Hatta,YB C L Kanag dan Ir Ust.Radzi.tapi malangnya program Kak Midah habis awal kerana arahan pihak berkuasa....kesian kak midah

Tanpa Nama berkata...

isham...lu punyer blog, lambat la update. lu pergi pa chu cheng lama sangat ka?

boring la kalo blog ni lambat update, tension. berita2 dari blog lain, macam cibai...tak best sangat la. takder life la brader. lu punyer blog, rules!!!

better get to living with your blog...

Tanpa Nama berkata...

LEBIH KOMUNIS DARI KOMUNIS...

KOMUNIS UMNO..

KUALA LUMPUR, Aug 5 — Umno and the Communist Party of China (CPC) yesterday agreed to have youth leadership exchanges so that the youth leaders of both countries can have a better understanding of the economic and social development taking place in Malaysia and China.

Umno secretary-general Datuk Seri Tengku Adnan Tengku Mansor, who signed a memorandum of understanding (MOU) on behalf of Umno on co-operation between Umno and the CPC in Beijing yesterday, said this was all the more timely as China was now a major economic power.

Wang Jiarui, Head of the International Liaison Department of the CPC Central Committee, represented the CPC.

“On their part, they are amazed with our achievements and racial harmony and would like to learn from us how we were able to attain this harmony without any bloodshed,” Tengku Adnan said in a statement to Bernama.

He said as a follow-up to the MOU, both countries agreed to set up a permanent mechanism to enable the exchanges to take place beginning this year. — Bernama

Tanpa Nama berkata...

takdak komen kaa?

Tanpa Nama berkata...

biar betoi TT... Mungkin majlis belum start @ dah habis. Kalau betoi izinkan hamba ketawa kah..kah..kahh..kahh..mungkin tak bagi duit kot....kah..kahh..kahh.kahhhhhh.. biar padam muka ..kah..kahh..kahhh

Tanpa Nama berkata...

woit...minta maaf tuan tt..
next time hampa bolih tengok yg mai semua banggala dgn burma + putri umnogk..

Tanpa Nama berkata...

kalau aku jadi kerusi aku hentuk2 kepala kat dinding hu hu hu sedih sadis berderai air mata..ni yg buat mat toyol meroyan cari air dan pasir buat isu tapi x jalan2....selamat jalan Bee End..always be the end kah kah kah

MeriamBuluh berkata...

Jangan pandang sebelah mata kawan2...yang kerusi nampak kosong tulah Pengundi POS dan Pengundi Hantu ..memang tak nampak dilihat..tapi kena sediakan tempat untuk mereka...

Tanpa Nama berkata...

xnmpk pun kir toyo,dia kn org kut umngok