Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Sabtu, 18 September 2010

ANAK BUTIR BERAHENG PUN TIBAI NAJIB




INI BARU ANAK BUAH BERAHENG



PERKASA MINTA NAJIB TERANGKAN APA BENDANYYA SATU MALAYSIA ATAU AKAN DI TENDANG KELUAR - minsider

Malay rights group Perkasa today demanded a clearer explanation from Najib Razak on his one Malaysia concept as failure to do so could result in Umno and Barisan Nasional being rejected.

Najib defended his one Malaysia policy yesterday, claiming that it was not a failure but a “work in progress”.

“Perkasa is very worried that if there are not enough efforts to explain the one Malaysia concept, it will cause certain communities to reject Umno and BN (Barisan Nasional),” Perkasa secretary-general Syed Hassan Syed Ali told The Malaysian Insider today, in a thinly-veiled reference to Malay conservatives.

“Perkasa has feedback from the Malay grassroots that this concept is still confusing,” he added.

Syed Hassan said some non-Malay communities perceived the one Malaysia policy as an initiative to create racial equality in sharing the economic pie where no particular race was prioritised.

“Among some non-Muslim communities, Perkasa finds that they believe the one Malaysia policy is an effort to equalise all races in terms of sharing the nation’s wealth and no race is given special treatment. All races are considered the same,” said Syed Hassan.

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH



woit… APA PUNYA TAIKO NI…. kah kah kah..

kah kah kah…. CAKAP PEMIMPIN… kah kah kah..

kah kah kah… TAPI TAK ADA ORANG IKUT…. kah kah kah..

kah kah kah…. ANAK BUAH BERAHENG PUN BERANI TIBAI…. kah kah kah..

kah kah kah… INI BELUM BERAHENG TIBAI LAGI… kah kah kah..

kah kah kah…. DULU KATA DOLAH ZZZZ…. kah kah kah..

kah kah kah… MAT MONGOl INI LAGI %&$#^*()… kah kah kah

woit... MANA MALIKUL SEMBAB... BILA LAGI NAK JADI PM.. MASUK LAAAA.... kah kah kah

nota:
kalau malikul jadi pm
isteri malikul slim dan chun
boleh buat teman chakwow
tak potong stik macam bik mama kah kah kah

9 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Najib ni memang tak boleh pakai la..penakut, lansung tak ada leadership...hari-hari saje kena tibai perkasa !!

semakin hari Ibrahim Ali lebih power dari president UMNO !! kah..kah..kah... hidup katak !!

Tanpa Nama berkata...

kalau malikul jadi pm
isteri malikul slim dan chun
boleh JINTANAKAN chakwow
tak potong stik macam bik mama kah kah kah

mi-phg berkata...

Najib Tun Razak mencadangkan setiap individu, kumpulan dan institusi berpengaruh dalam masyarakat menjalani 'Ujian 1Malaysia' bagi memastikan masing-masing bebas daripada bersikap perkauman.
...pekasam pasti gagal ujian

Tanpa Nama berkata...

1malaysia, tp sekolah ada 3 aliran..camna tu?

Tanpa Nama berkata...

Katak Beraheng mahu Melayo sentiasa di suap dan jadi kayaraya serta gewok gedebe macam bik mama

Apa ni sudah 52 tahun disuap masih mahu disuap. Kerja lah cari makan sendiri PM Najib mahu Melayo rajin berusaha dan bukan kena suap je!!

Tanpa Nama berkata...

hari ini PUKIDA WP sudah sound majlis peguam..

PUKIDA kasi cover line sebab polis kena blame kenapa tak ambil tindakan untuk laporan orang hilang yang dulu2,,

VCGW berkata...

Perkasa ni cakap base on fact atau main ikut suka saja ? kenapa perlu ada Perkasa kalau UMNO dah ada ? Apa fungsi perkasa dan apa pula dasar perjuangan UMNO ? 1 malaysia hanyalah 1 konsep sedangkan pada asasnya masyarakat Malaysia sudah lama amalkan konsep 1 Malaysia. Zaman Tun Razak dulu dipanggil "Muhibah" sekarang diberi nama baru sebagai "1 Malaysia".Benda yang sama cuma nama saja lain

melayu melayu melayu berkata...

Melayu semangat bangsat TT...

Awal dulu 1Malaysia diperkenalkan takde pun bangkai-bangkai ni menyalak tapi bila sudah cukup makan mula tunjuk taring.

kah kah kah...jangan lupa apa nama tu...mamak pakai tengolok mungkin dah bagi cukup makan sebab nak jaga legasi dia...sebab tu perkasa alais bangsat ni dah langgar najib...

pergi mamposs sama korang

Tanpa Nama berkata...

braheng..braheng..mu teruskan usaha murnimu untuk memuzuimkan umco secepat mungkin...syukur..syukur