Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 30 September 2010

BIAR BETUL




INI BARU MATA SEPET





SI SEPET , SI KAKI BOTOL – KABINET KESAL
- mkini

Jemaah Menteri hari ini mengarahkan Ketua Setiausaha Negara untuk menyiasat seorang pegawai kanan Biro Tata Negara (BTN) yang didakwa telah menghamburkan kata-kata perkauman ke atas masyarakat Cina dan India di negara ini, kata Menteri Sumber Manusia S Subramaniam.

"Apa yang kami mahu sekarang ialah satu laporan mengenai satu portal online, mendakwa timbalan pengarah membuat kenyataan berbaur perkauman.

"Kabinet telah meminta Ketua Setiausaha Negara untuk menyiasat mengenai perkara ini sebelum sebarang tindakan diambil," katanya kepada wartawan selepas mesyuarat kabinet di Putrajaya.

KAH KAH KAH

woit.... SEPET… SEPET DI MANA?....kah kah kah..

kah kah kah.... SEPET DI ATAS ATAU SEPET DI BAWAH…. kah kah kah..

kah kah kah… KALAU SEPET DI BAWAH LAGI BEST…. kah kah kah..

woit… KAKI BOTOL…. JANGAN MAIN MAIN….KAKI BOTOL APA?.. kahkah kah..

woit… INI MACAM NAK PERLI P. RAMLEE PULAK NI…. kah kah kah…

13 ulasan:

Johan 23.01.84 berkata...

nah! http://4.bp.blogspot.com/_XtEymjGQYts/THe_V3cLhDI/AAAAAAAAD3I/aGN0CfVLn2M/s1600/namewee3.JPG

kahkahkah

Tanpa Nama berkata...

tu baru btn....dah kecoh, blum lg plkn...nampaknya bila plkn dah cukup ranum, makin kempunan la pr nak gi p.jaya..masa berjln beb.. produk bertambah....last2 nuar makin longgar lutut..mati meragal......hehe

aziz jembal

matstimketum berkata...

sepet dibawah kuat menyepit! sodap bah tu!

Tanpa Nama berkata...

Siasatan yang dibuat bukan nak mengenakan pegawai BTN, tapi kakitangan/pegawai yang melaporkan perkara ini kepada blog akan menerima padah.... tengoklah...

Tanpa Nama berkata...

aiii... tak abis2 dengan sibodoh2 racist. Ari tu guru besar, kali ni pulak orang BTN. Takkan nak senyap lagi kot? Ataupon still takde kuasa nak amik tindakan cam kes guru besar tu.

Bodoh punya kera jaan.

Tanpa Nama berkata...

Lagu : MATA SEPET

Angkaramu hati iblis syaitan perutmu
kepalamu seperti kepala hantu
keranamu hakku jadi hartamu
usahaku semua kausapu
sebab itulah matamu satu

Kau lanun hidup di daratan
sedarlah kau tak diperlukan
hadirmu sungguh membencikan
Aku ingin bebas seperti angin
hidup bagaikan di syurga
walau di dunia yang penuh pancaroba

Mata sepet
satu celik satu buta
perampas durjana

Mata sepet
satu celik satu buta
perompak durjana

Insaflah kau insan berhati mulia
hak kami kembalikan semula
semoga kau tak lagi dicerca
semoga kau tak lagi dicerca!

Artis : SYJ (Sofea)
Album : Battle Of The Bands (II)

Lama tak dengar lagu Mata Sepet ni, memang best lagu ni. Namun begitu lagu ni bukan berkaitan Org-Org Cina tapi berkenaan lanun cetak rompak. Lanun-lanun cetak rompak ni dah semakin berkuasa dan tak dapat dihapuskan kerana munculnya lanun-lanun yg berkuasa dan bermaharajalela. Siapakah lanun-lanun ni? Apa? Haa betul la tekaan sedara tadi. Tak lain tak bukan UMNO BN, PDRM, SPRM, BTN, SPR dan hantu-hantu yang sewaktu dengannya. Betul ke SYJ tu makna 'Syaitan Yang Jahat'?

Tanpa Nama berkata...

Tanpa nama 2010 September 30 08:09

SYJ stand for Syed Yusof Jamaluddin...jamming studio dia kat Ipoh..

Tanpa Nama berkata...

SYJ tu Syed Yusof Jamaluddin...jamming studio dia ada kat Ipoh

amir berkata...

eh eh baru perasan
38,957 gram!!
TT yang typing error @ aku yg x reti bezakn "," dgn "."
yg aku phm 38,957 gram ni mksudnya 38.957kg!!
wow xkan syabu seberat budak umur 13 tahun ni boleh bg lepas saje2

Tanpa Nama berkata...

heran apa btn tuh... dulu dah kena sound ngan member aku pasal duk ceramah kata itm tu milik melayu 100%, dasar orang bodoh.... dah itm tu milik bumiputera... bukan melayu saja... member aku tu iban... marah la dia... terus je dia sound penceramah btn bodoh tuh...

tapi... dulu ada orang kata, kalau untuk bukan melayu, orang btn nanti tunjuk video pasal benda-benda yang tidak baik yang orang Islam buat, cam pengebom berani mati, pasal gaduh perang sana sini, cam kat ambon ke... betul ke???

ni dari cerita-cerita orang lah...

Luke Skywalker berkata...

Hairan bin ajaib, yang buka mulut, yang mulakan isu perkamuan ialah MELAYU. Tetapi yang kene serang kaum lain, yang kene tuduh perkauman kaum Cina dan India sedangkan mereka tidak berkata apa pasal MELAYU. Mereka hanya diam, dan kita MELAYU riuh satu kampung mengatakan Cina dan India menumpang. Jelas, MELAYU yang mula membuat isu perkauman. Maka, Cina dan India menyerang atas tindakan MELAYU. Namawee buat video itu sebab mulut MELAYU yang kurang ajar. Jika MELAYU tidak membuka isu perkaumnan, Namawee tidak akan buat video itu. Kes selesai. MELAYU oh MELAYU, memang LAYU.

mosabit berkata...

tulah....dia buat dia marah cina dengan keling...

ini antara benda yg dibuat oleh pemerintah melayu lahanat tu....

nama persekutuan tanah melayu ditukarnya kepada malaya kemudian malaysia..

bank pertanian ..di tukar kepada agro bank....

bank bumiputera di tukar kepada cimb.....

sekolah melayu di tukar kepada sekolah kebangsaan.....

kat melaker lak..bukit bagi pada cina...tanjung bagi pada keling...

last last yg tinggal hanya tinggal keretapi tanah melayu jer...itu pun dah sedia untuk di ngap.....

kah kah kah kah kah kah ....

mat lendir berkata...

ajis jamban 02:21

makin banyak btn bukak mulut
makin banyak sepet pangkah pr
makin dekat nuar ke p.jaya
makin longlai lutut bijan
makin seronok aku
he he he