Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 30 September 2010

NANTI KAN DAN TUNGGU




NANTI KAN PESTA INI DI KELUANG





MAT SKEMA DAN MINAH SKEMA



nota:
contoh terbaik
feshen mat skema
yang tidak dibenarkan
datang ke pesta anak muda ini kah kah kah

10 ulasan:

mosabit berkata...

dan juga tanpa taik terjulur julur...

kah ah kah kah kah kah .....

mosabit berkata...

aku ni ikat tie pun tak tau...apatah lagi nak pakai...

kah kah kah kah kah kah ....

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o berkata...

wakakakkakkakkakkakkakkakkakka
wakkkakkakkkzakakkk

Ahmades berkata...

Bila nak start program nih? Aku nak kena pegi nih.

UMNO Bongok berkata...

hahaha..mat2 dan minah2 skema! hahaha teringat aku bebudak sekolah Maktab Mahmud 25 tahun dulu... mengaji sekolah agama... sampai sekarang pun masih skema giler2 macam sial... sama gak ngan junior2 aku... bila nak bercakap saja, kene tekap kedua tapak tangan macam raihan nyanyi lagu nasyid... geli geleman aar...

tua2 masuk facebook pun skema lagi, woit, dah tua2 pun masih skema giler2 lagik ha.. uuuwerk.. terasa kelakar giler kalo nak komen pasal skema2 nih...

maklum la, rata2 kerja pejabat agama, jadi ustat dan pensyarah... aku masih gugah dengan huhahuha lagik..

Johan 23.01.84 berkata...

pergi mampos la dgn tie..kalau dipksa gak pkai tie,cuba jd kreatif skit pkai la scarf ke..

contoh mamat dlm gmbar ni: http://3.bp.blogspot.com/_mPpjS-yJlsc/SIfRBkhHM0I/AAAAAAAAARA/5X2_6gY1vNc/S240/hishamuddin_rais1s.jpg

atau: http://4.bp.blogspot.com/_-LHuRBBCWGw/Sg6UaXgmj0I/AAAAAAAAAbA/FYMgQby3jEY/s400/hishamudin+rais.jpg

tp jgn nk tiru bulat2 mamat dlm gmbar di atas ,nanti jd mcm Mat Ezam tiru gaya ckp n suara Anwar..cipta style sdiri,jgn jd skema atau pun tiru org..kahkahkah

siapa boleh teka siapakah mamat dlm dua2 gambar tu,dpt hadiah anugerah Datuk dr Sultan Sulu..kahkahkah

Tanpa Nama berkata...

mat tak skema tapi bontot kena bisol, boleh pegi tak?

Sepukal berkata...

haha tak pasal2 gambar hilman n the gang yg terbit haha

Tanpa Nama berkata...

kimak,,,mamat sekor tu cam Saiful Bukhari je...Memang kalau dia datang mintak kena penendang!!!!

Phoolan berkata...

Unkle hisyam
tali leher & berkemeja bukan bermaksud tidak cool.. Cuba lihat semula dalam reservoir dogs & carlito ways Rata rata bukan mat skema yang memakai tali leher & seluar chino.. Menjadi sebahagian Dari kumpulan jenayah terancang yang memakai tali leher & kemeja adalah cool.. Yang kurang cool adalah mereka yang memakai kemeja, tali leher berserta seluar chino melepasi atas pusat Dan bersongkok tinggi.

p/s: definasi cool ialah bila rambut tidak bersikat & terurus dalam masa 6 tahun Dan lebih..