Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Sabtu, 4 September 2010

SIAPA BERI ARAHAN BUNUH ALTANTUYA



UNTUK MENGINGATI MENDIANG ALTANTUYA





LAPOR BERITA BERASAKAN FAKTA - melayau

Najib Razak berkata, media arus perdana amat berbeza dengan aliran media baru kerana penyiaran setiap beritanya adalah berasaskan fakta.

Beliau berkata, walaupun media arus perdana ada menyiarkan pandangan atau pendapat daripada pihak tertentu dalam beritanya tetapi ia masih berasaskan fakta.

Katanya, berbanding aliran media baru, berita yang disajikan mereka hanya berasaskan pendapat individu semata-mata tanpa perlu merujuk kepada fakta sebenar.

“Akibatnya berita yang disajikan oleh aliran media baru seperti di blog dan di laman web, ada kalanya tidak benar atau separuh benar. Berbeza dengan media arus perdana, ia menjadikan fakta sebagai panduan.

“Oleh itu, berita yang disiarkan oleh media arus perdana lebih tepat kerana ia masih berpandukan kepada fakta yang tidak boleh disangkal.

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit… BERASASKAN FAKTA?.... kah kah kah…

woit… BERASASKAN FAKTA?.... kah kah kah..

woit… FAKTA APA INI?.... kah kah kah..

woit… MEDIA ARUS PERDANA SILA JAWAB INI FAKTA... kah kah kah

1 – siapa beri arahan bunuh altantuya
2 - siapa entot altantuya dulu mat mongol atau razak baginda
3 - ada tidak gambar altatuya diambil di singapura bersama naji dan razak baginda
4 – adakah altantuya hamil – ini soalan karpal singh kapal parlimen kerana badan altantuya di letupkan
5 – kalau altantuya hamil anak anak razak atau cucu razak kah kah kah

kah kah kah…SEMUA INI FAKTA … TAPI TIDAK DI SENTUH OLEH MEDIA GEROMBOLAN… kah kah kah..

nota:
di malaysia mana ada media arus pedana
yang ada media milik gerombolan kah kah kah..

woit… TERIMA KASEH RONALD REAGAN KERANA INTERNET… kah kah kah..

woit… BARU SEKARANG KITA TAHU BAHAWA LAGU NEGARA KU IALAH LAGI MEMULA MOON … kah kah kah

woit... BUKAN BERASAKAN FAKTA..TAPI BERASASKAN FUCK TA.... kah kah kah

8 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

"...fakta yang tidak boleh disangkal"

kepala bapak dia tak boleh disangkal, sedangkan research paper nobel prize winner pun boleh disangkal inikan pulak paper standard buat lap jubur lepas berak.

patutlah ramai giler manusia bangang kat mesia sbb mmg senang dibodohkan. ada pemimpin tp corrupt, rakyat bodoh main hangguk saja, janji kenyang, org kampung & org felda disuap harga getah tinggi, org kerajaan disuap bonus, janji hari raya ni semuanya heppi takde nak bukak citer bantai UMNGOK. kesian, sampai bilalah mesia takkan maju. on tanah airku!

Tanpa Nama berkata...

... fuck ta oopps ... fakta zambry kadir mugabe MB kudeta perak tu mamak .... SUK perak Dokto rahman hashim tu mamak.. itu fakta ... fakta lagi SUK perak akan bersara hujung tahun ni tapi masih cuba nak 'naik' pangkat dari jusa ke 'turus ' pulak ... itu fakta bukan fuck ta

Lang berkata...

fakta atau auta... rakyat bijak menilai... apa reporter media arus perdana ni malaikat ke? atau syaitan ke? manusia jugak kan... mcm blogers... kalau blogers najib tuduh menipu, reporter lagi teruk dari tu... cari makan dengan menipuuu..

lie4age berkata...

fakta..?fuck'ta..?fuck-fuck..fat-fat..short-short..?semua pengampu..pengampu org kaya/penipu..pegi jahanam dgn media arus perdana!!!

Tanpa Nama berkata...

kah kah good one . hisham

Tanpa Nama berkata...

mader fucta

Tanpa Nama berkata...

wah hebat kou tuan...so u perasaan apa yang u tulis Fakta di sisi ALLAH...sesungguhnya pembalasan Allah amat pedih...tahniah

Tanpa Nama berkata...

ni kapal selam ke lukah ni,kecik nye kapal solam ni,,fucta jg ke kapal selam xbole nyelam...he he he