Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Jumaat, 29 Oktober 2010

SANG SUAMI SAYANGAKAN SANG ISTERI





PM DAN TIMBALAN PM MENYUAP NASI PADA ISTERI



nota:
inilah tanda suami
sayang kan isteri
bukan sahaja mandi sama sama
tapi suami seharusnya selalu menyuapkan nasi
tanda cinta dan tanda 69 kah kah kah

nota:
bik mama nak buat 69
pecah muka mat mongol kah kah kah

33 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

pecah muka!!!!! hahahahahahahahahaha

Tok Ketua berkata...

Kah..kah..kah...
Mau esok keluar berita depan PM mampos.. kalau bik mama buat 69..kah..kah.... Cepat sikit Pilihan Raya...kah..kah..kah...

Sham..kau agak kalau bik mama ajak najib buat 69 mau ke dia buat.? kah..kah...

Tanpa Nama berkata...

tt aku nak tanya ko 2 soalan nih

apasal setelah jatuhkan hukuman, sotong ketuk meja pakai tukul. pakai tiup wisel tak boleh ke?

apasal sotong2 kena pakai wig. napa tak pakai topi keledar?

hah hah pecah muka mat mongol....

Tanpa Nama berkata...

tengok gambar tu
aku terus muntah

Tanpa Nama berkata...

haha MAKIN SMBAB AKU TGK MALIKUL SMBAB TU...

Tanpa Nama berkata...

Aku rasa Gigolo pon x mau 69 dengan Big Mama..bayar lah banyak mana ..suey hidup beb..

ygbenor berkata...

mmg rasa nak muntah betoi tgk gambar tu. Di buat buat tak natural tu sbb nak muntah .

cicit ngah layor berkata...

Kener Vat 69 lagi baguih....baghu lenten peghen demer.Kalau setakat 69 biaser tu,payah nak jadi...Peghut jadi penghalang.kah kah kah.

Tanpa Nama berkata...

Bro. ini program pecah tanah bukak night club ke siap baju melayu dengan samping sekali.
Memang cantik tu kalau UMNO dah ada night club sendiri tak payah pemimpin dah ahli nya ke luar negeri lagi.

ayamtido berkata...

bosan laa posting macam ni... tak membina minda langsung.. sejak bila tt bukak posting tak berilmiah ni?

juborketattahibesarkelengkingponsembelit berkata...

aku dapat bayang kan kalu bik mama buat 69.. silap2 jadi fetish facesitting... lemas mat monggol

Tanpa Nama berkata...

abg isham, tanda 69 tu apa?

Tanpa Nama berkata...

Kalau bik mama ajakbuat 69 alamat isnin cutilah kita sb mat monggol mati lemas dlm kolam bik mama...kah kah kah... hilang selera makan aku...

mek leha berkata...

adegan yang meloya dan memualkan,apasal ternampak mcm spende yang tak basuh utk simpan bukti...

Tanpa Nama berkata...

"bik mama nak buat 69
pecah muka mat mongol kah kah kah"

kah...kah...kah.... quote of the century !!

syabas TT !!

Bigfish berkata...

pecah muka pah tu lemas x leh bernafas. pah tu panggil doktor dr HKL periksa, kahkahkah

Tanpa Nama berkata...

Kalau dia buat helikopter lagi parah.

rorre berkata...

kah kah kah
kalau 69 mat mongol di bawah kompom matii sesak nafas mat mongol
kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

Mat monggol dgn bik mama buat 69 dgn altantuya & ziana je. Dgn bik mama dia buat 96 je...

SyawaL berkata...

HAMPEH...69? mau lagi ke ber-69?

Tanpa Nama berkata...

haha.69...cam cibet la lu!...


what is the because diorang kena buat 69?!!!!!


kah kah kah.

Tanpa Nama berkata...

Kimmak, setiap hari saya makan lunch ke dinner ke dengan membaca Tukar Tiub, skrg kena cerite 69 ni terus buat saya hilang selera makan dan rasa loya macam nak muntah... tak boleh nak di imaginekan kah...kah...kah...

macamlongkang berkata...

"bik mama nak buat 69
pecah muka mat mongol kah kah kah"

AHAHAHAHAHAH what the fucking fuck? Pundek betul la...ayat tak boleh blah! Kahkahkahhhhhhhh!!!!!

Tanpa Nama berkata...

Woit lu takde bini mana tau cerita orang laki bini ni kah kah kah kah Sori lu memang lawaklah orang tua

Dua Bini

Tanpa Nama berkata...

KALAU MANDI BERSAMA? HILANG SELERA ...

Tanpa Nama berkata...

...BILA SUAMI SUAP MAKAN DEKAT ISTERI ITU MAKNANYA ..ISTERI SENTIASA IKUT CAKAP SUAMI...TETAPI BILA ISTERI SUAPKAN MAKANAN KEMULUT SUAMI ITU TANDANYA..SUAMI AKAN SENANTIASA IKUT CAKAP ISTERI...WAKKAAKAAAAHHHHHHHHHHH...MAMPOSSS MALAYSIAKU...OH 1 MALAYSIA..!!!

Tanpa Nama berkata...

Pecah muka macam dihempap stemroll
alahai anak omak tak dapek la 69
buntut gajah naik ko muko

kah kah kah kah

jawa peranakan berkata...

MAKAN SUAP..

jamal pak tongku berkata...

aku nak teberak lepas tengok wayang pemuhong nie.....

uwekkkkkkkkkk

oi berkata...

kah kah kah

kalo creampie lagi best... leh buat coke + float...

kah kah kah

antibikmama berkata...

celaka punya TT. habis khayalan aku pasal 69. lepas ni ingat 69 mesti teringat bik mama.

Orang Kelawar berkata...

Ini menunjukkan UMNO dah kehabisan modal atau idea program membodek.Duit dan peruntukan dah bagi banyak dah.Setakat ini ajelah kemampuan berfikir ahli gerombolan.Nanti ade pulaklah kaki bodek yang lain anjurkan pula semua menteri dan pemimpin tinggi UMNO buat program menyuapkan bini kemudian masuk dalam buku guiness rekod malaysia,menyuapkan bini teramai di dunia.Orang sayangkan bini tak payah nak tunjuk tunjuk kat orang.Di rumahpun dah cukup cantik janji sayang.Setakat tunjuk dan tayang seperti Najib dan Mahyudin,habiskan situ saja sayangtu.Kan tak tahu UMNO,kalau tunjuk sayangtu,ini bermakna tak sayangla tu.

kontraktorwibawa.blogspot.com berkata...

begitulah wayang kehidupan....