Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Sabtu, 16 Oktober 2010

SENYUM PAGI AHAD



MAK JANDA TUKAR RAMBUT




nota:
hang ingat senang jadi mak janda?
kena berhias
mesti slim macam ziana
mesti slim macam altantuya

tak dapat kurangkan lemak
kurangkan rambut pun turun 7 kilo kah kah kah


13 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

rambut ada kandungan protin
tu pasal boleh dapat dna imprint
kalau kurangkan volume rambut yg menggerbang
memang kurang la berat bila ditimbang
boleh la tersenyum lebar tunggu di muka pintu sambut bini balik seraya terjerit girang:
bang, yang dah turun berat badan, yang dah selim!

laki ajib pun tergedik2 seraya tersenyumsimpol
bini imah pun garu kepala seraya berfikir: selim?? kan masih gemokgedempol??

-average joe-
klakka-la.blogspot
klickdefella(klakka-la)
twitter: averagejoeMY

baginda® berkata...

:)

cicit ngah layor berkata...

"Aper pasai komer sebok2 pasai rambut aku?Ikut sukeraku ler,komer aper peduli.Lantak ler aku nak buat pesen aper pon,nak pesen rambut langsuyor ker,aper ker,komer diam sudah.Biler dekat nak mati esok tau ler aku nak cukor rambut aku ni sampai botak.Komer ingat aku bodoh ker.Aku tau ler...akhirat esok saper yg hidupnyer tak menutup aurat,Allah gantong rambutnyer dgn badannyer sekali dalam api neraker..Itu sbb cukor siap2" Katernyer.

rosebiwu~ berkata...

apa daa ahad..baru hari sabtu la TT..thanx zunar utk cartoon yg bermutu..=)

Tanpa Nama berkata...

dia pakai gam kayu ka bagi rambut tu kembang? takkan la nak pakai penjana vandegraf pulak, nanti jadi macam ozzy osben pulak..

Tanpa Nama berkata...

dia pakai gam kayu ka bagi rambut tu kembang? takkan la nak pakai penjana vandegraf pulak, nanti jadi macam ozzy osben pulak..

Tanpa Nama berkata...

Salam Bro..

Aku ada nengok iklan kak ziana zane kat tv..dia org tulis artis antarabangsa...nak terkentut aku!!

Tu yang bik mama geram tu!! dia pun nak glamer gak! Hajat hati nak laga pipi dgn obama!! wakaka ka ka

Tanpa Nama berkata...

rambut bik mama dari janda dah jadi rambut mak dara selepas taja First lady..

Bila Melayu yang pandai penyokong UMNOBNAPCO mereka cari kesempatan mempebodohkan Melayu yang dianggap bodoh,

Bila Melayu yang dianggap bodoh itu olih UMNOBNAPCO itu, menukar kerajaan dalam PRU 13 nanti, barulah UMNOBNAPCO sedar Melayu tidak bodoh..

Bertapa ceteknya pemikiran pemimpin UMNOAPCO terhadap rakyat sekarang.

Belanjawan 2011 tidak memberi menafaat kepada seluruh rakyat Malaysia.. yang untung Cukung UMNOAPCO, yang rugi rakyat Melayu.

Tanpa Nama berkata...

Tidak dapat dinafikan memang dia makin CUN lagi CANTIK!...CUNTIK.
Pasni boleh masuk GADIS MELAYU...Ooops sori...First Lady 1Malaysia Dahulu Dirakyatkan Utama Dipencapaiankan!!!

-Bikpapa2010

HantamSajaLahLabu berkata...

Meluat aku tengok muka dia.

Dah le tak slim, perangai mengalahkan menteri dan raja gopal.


Tanpa Nama berkata...

Woit TT itu bukan janda daaaa....

Tanpa Nama berkata...

nampak berkerudut muka dengan rambut fesen pendek..sekarang bik mam pendek 2 inci kerana rambut sudah potong..

ini fesen 1st Lady bermesyuarat dengan 1st 1st Ladies dari Afrika yang gedempul gedempul tu..tunggu dan kite banding siapa yang short short fat fat daripada semua 1st 1st Ladies nanti.

Tanpa Nama berkata...

pwiiwiiiit...

makin mengecun la bik mama
kalah bik2 mama afrika