Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Selasa, 26 Oktober 2010

SILA TEKA MENANG DAPAT KOPEK





KENAPA TIDAK SEPASANG





SEMUA TAK SEPASANG DALAM KEDAI INI



















KASUT ANAK MUDA INI PUN SEBELAH SAHAJA




nota:
kenapa semua kasut tidak sepasang?
sila teka dan beri jawapan
siapa tahu akan dapat hadiah kopek

jangan silap faham
kopek ialah mata wang emas russia
tak caya tanya lebai google kah kah kah


KENAPA SEBELAH SAHAJA DALM KEDAI INI?



12 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

hmm..kalau la letak dedua belah...nanti org curi la.....hehehe
dia tukar kasut dia....dulu aku time keje kwn aku penah kena dia letak kasut dedua belah..petang tgk dah tkde...ade kasut buruk je.hahaha...
then br la bos bgtau...jgn letak dedua nnti ilang....

Mohd Yusof Hadhari berkata...

Memang kedai2 rasanya letak x sepasang..nnti mudah orang culik..

Tanpa Nama berkata...

Tak abis2 lagi pasal kasut sebelah ni. TT, blog ko ni dah macam TV3suku dah, dah kurang menarik dan meleret-leret pulak. Sigh...........................................................................................................

Nasib baik la ade Bujang Susah ngan MiloSuam.

Tanpa Nama berkata...

pukimak betol
soalan ni keluar lagi dah
habis, fail spm aku kali ni

(penulis ialah calon ppsmi)

Tanpa Nama berkata...

lagi sebelah wat baling bik mama!!! tu yg tinggal sebelah je tu

Bunut Susu Durjana berkata...

sebelah lg ilang sbb tertingal kat pAris..kah2

Tanpa Nama berkata...

cukong letak sebelah yang ori, kalau melayu nak cukong ambik dalam store ...tu dia dua belah MADE IN CHINA.... PADAN MUKA DITIPU CUKONG... KAH KAH KAH KAH.........1JUTAx

SARAWAKANA

Tanpa Nama berkata...

Kasut sebelah ni sbb nk buat rekod malaysia kasut sebelah terbanyak kut

Sebelah lg ada cuma tak nampak lindung bik mama

Sebelah lg kasut tnya cukong

Sebelah lg kasut masuk dlm pantat mak kau besar nyiru!

Adeh aku pun tak tau nk jwb. Cmne nk mula write phd nih

alkifli berkata...

sebab duti import dah takde. dimansuhkan. semua kena beli sebelah je. semua yang sebelah lagi bik mama dah sapu.

Tanpa Nama berkata...

xselaras la ni...sebelah je

Tanpa Nama berkata...

sebelah lagi dah baling masuk mulut madey,,kan tt
yeh yeh yeh dpt isap kopek bik mama

Tanpa Nama berkata...

hmm.. sebelah lagi kat dalam lokap kot...?


kmt65.