Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Isnin, 15 November 2010

INI DIA RAJA GOPAL




MAIN SAMPAI MENANG - BUKAN KIRA SAMPAI MENANG





RAJAGOBAL MAHU BEN WILLIAMS BUAT RAWATAN PERUBATAN
- melayau

GUANGZHOU, China 14 Nov. – Jurulatih bola sepak kebangsaan, K. Rajagobal menyuruh pengadil Australia, Ben Williams mendapat bantuan rawatan perubatan selepas pengadil itu melayangkan tiga kad merah kepada pemain negara di Sukan Asia, kelmarin.

Malaysia tewas 3-0 kepada China dengan hanya lapan pemain di padang sahaja selepas Mahuli Jasuli dan kapten pasukan, Safiq Rahmin dibuang pada minit ke-25 diikuti pemain, S. Subramaniam pada saat-saat terburuk.

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit.. INI DIA RUPA RUPANYA…. kah kah kah..

kah kah kah… LAMA KITA MENCARI… SEKARANG BARU BERJUMPA… kah kah kah..

woit…TAPI AWAS ! …INI RAJAGOBAL BUKAN RAJAGOPAL…kah kah kah..

kah kah kah… INI ADIK RAJAGOPAL… kah kah kah..

woit… ADIK KE… ABANG KE… PAK SAUDARA KE … TAK PENTING… kah kah kah..

kah kah kah…YANG PENTING BOLEH MENGOPAL SIANG DAN MALAM… kah kah kah


18 ulasan:

yb berkata...

Orang sepak bola, Mesia sepak muka. Memang patut kalah.

Sepak menyepak ini budaya unggul warisan.

yb

Tanpa Nama berkata...

yb,
jgn jadi bodoh
kalau xtgk game tu jgn buat bising
TT pun kalo xtgk game xpyh la sebok nk tunjuk pandai
TT kan buta sukan,xpyh la sebok2 nk komen,kahkahkah

nasi lemak berkata...

teruk game tu, aku cuma tgk 20 minit yg terakhir je ada 3 kad kuning satu merah, mmg nmpak ganas pemain malaysia pastu bola tu tak penah yg lepas ke sebelah padang lawan. dah nak kalah nak bertahan mcm mana lg agaknye

merbok berkata...

sukan bolasepak malaysia sepatutnya dimansuhkan.. buat menyusah je..membazir.

pemain punya laa ramai.. dah tentu kalau nak kemana-mana guna bajet yg banyak!! dah laa tu, tak pernah menang pulak!! buang karan jaa.

Wa pun Melayu berkata...

kepada semua yang tak tengok live hari tu sila diyammm & jangan komen seolah-olah anda berada di tepi padang depan2 seolah2 anda power berkomen...

teman berani kerat anu & berani ambik parang rodok perut sendiri. seandainya Malaysia bermain 11 pemain, Malaysia mampu mengalahkan China...

pemain malaysia bermain dgn bagus walaupun tempang. hanya pengadil tu yg perlu ke wad gila..

macamana nak menang kalau 8 lawan 12pemain china..???


---komen dari org yg tengok live FULL TIME 95minit...

loyar tua berkata...

Merbok. Gua stuju sama lu. Penyokong bola pulak rosakkan stadium. Diorang ingat itu stadium untuk bola aje ke?

Tanpa Nama berkata...

gua sokong wa pun melayu,
gua brani kerat kotey,yg komen kondem bola msia ni sume xtgk bola dan buta sukan mcm TT,kahkahkah
woit TT,reti ke bersukan?kahkahkah
sape player tenis no 1 dunia skang?kahkahkah
xpyh nk sebok2 la TT,perut kau dh boroi dh,byk sgt mabuk
g la bersukan ngokkk

Tanpa Nama berkata...

TT, jgn komen pasal bola Malaysia, nanti penyokong batu keras dia kerat kote. Malaysia adalah juara dunia, biar kalah di padang janji mesti cakap hebat.
kha, kha, kha...........

Tanpa Nama berkata...

malaysia boleh!!!

Tanpa Nama berkata...

dah kalah mcm2 la....salahkan ref pulok...dah M'sia memang bangang...dgn vietnam pun tak boleh mkn...sape nak percaya boleh mkn china kalo main 11 org pun....huhuhuhu

Tanpa Nama berkata...

woit TT...ref tu habuannya China Doll...sebab tu meroyan 3 kad merah..kad kuning + 9 minit masa tambahan...

Wa pun Melayu: bukan 95minit...99 minit...1st half + 4minit

Tabik hormat utk player2 M'sia...kalah anda bermaruah...aku tau jerih perih korang...nak pecah jantung korang berlari sana sini control game...paksa tenangkan minda korang fokus pada game w.pun geram nak tumbuk terajang referee *^&%@&*# tuh !!!

cicit ngah layor berkata...

Bertambah putih ler ghambut Ghajergobal tu.Dah mcm ghambut teman pulak.

MahadeyBersiong berkata...

Adoiiii masih ada yang berharap kat bola sepak Malaysia ni?? kihkihkihkih apa bodoh sangat?? Konon2 kalau ref adil, Malaysia boleh menanglah?? Lu orang ni bodoh ke apa?? Baru nak kenal bola sepak Malaysia ke?? Berapa kali nak bg tau, aelagi Raja Gopal & politikus tu pegang FAM, ko jangan berharap laa..kahkahkah bangang2

Tanpa Nama berkata...

kalo pasukan sudah jenis tak hebat.. tak payah la nak menang2.. masuk join sukan pon ..jadilah.. takkan kemana pun menangnya tu.. menang pun, abih jugak duit rakyat, kalo kalah pun, duit kita jugak depa balun..

apa ingat kita boleh syok sangat ka mengharumkan nama malaysia melalui sukan? kejap2 insentif pingat 100k.. 150k.. 500k... ini duit kita, bagi kat seekor dua atlit saja.. berenang2, dapat 30 ribu.. lari2 dapat 10k.. kalo jadi juara dunia pun, duit kita jugak asyik depa2 ni dok balun.. pegawai tibai sorang sikik.. dapat melancong free.. dapat beria2 dengan kenderaan kerajaan.. makan minum semua tanggung.. kita rakyat, pecah tekak sorak2 riuh sekampung.. dah la tak untung apa2 langsung.. boleh melopong berhari2 pulak tu.. yang kaya, ahli sukan..

apa ingat ahli sukan yang bersukan tu, boleh bagi kita jadi sihat ka?

Tanpa Nama berkata...

tang sukan laju je org melayu ni...hidup susah pn xpe...asalkan dpt main bola...bodoh...padan muka kena byk kad merah dan kuning...hahahaha...baru tau pasal adil dan x adil...

Tanpa Nama berkata...

letih tgk pemain malaysia ni,lo skill la,main bertahun2 xpandai2 jg..tgk jepun kejap je dh bagus sbb dia komited..malaysia nk abis peruntukan je..

Tanpa Nama berkata...

Berbanding saiz negara dan rakyatnya....memangpun M'sia dah bagus tu...Wa tabik sama itu fahmi gokeper, chencuru, itu izlan talha- aitu ayam tambatan the red warrior, yang lain2 memang okey...china layak menang sebab si pengadil macam yg arif/pengadil 'gegula hacks' kita...

-mastafa hashim mustafa

Tanpa Nama berkata...

pasukan china= BN
pasukan msial= PR
pengadil = SPR
kan itu gambaran polotik di maligsial ni...... nak melalak wat pe. dia perli kerajaan malisia yang bongok macham rakyat nya yang gila bola sedangkan masaalah rakyat tak dipeduli!!!!! mamposla keling rambut putih.