Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Rabu, 10 November 2010

SATU LAGI PROJEK TIPU MELAYU





HEBAT - LAGI KOGAT



nota:
cukup hebat
cukup gempaq
hantu pun datang mengundi kah kah kah









300,000 RELA BAKAL SELAMATKAN BN DI SELANGOR - mkini

PAS berharap sasaran membuat penambahan mendadak anggota Ikatan Relawan Rakyat Malaysia (RELA) kepada 300,000 di Selangor menjelang 2011 tidak mempunyai kaitan dengan agenda BN yang didakwa cuba menawan Selangor melalui undi pos.

Ketua penerangan parti itu Idris Ahmad berkata angota pasukan itu tidak harus menjadi "tiket untuk mereka didaftar sebagai pengundi pos" dalam pilihan raya umum ke-13 yang akan datang.

"PAS memang meragui kewibawaan undi pos dalam setiap kali pilihan raya kerana ia adalah simpanan tetap BN.

"Sudah lama PAS menuntut undi pos dihapuskan kerana kita mempunyai bukti daripada bekas anggota tentera yang bertugas selama ini tidak tahu siapa yang undi kertas mereka," kata Idris.

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH

woit… JANGAN INGAT BOLEH BERJAYA DENGAN PILIHANRAYA?…. kah kah kah..

kah kah kah…. GEROMBOLAN AJAK PAKATAN MAIN BOLA…. kah kah kah..

kah kah kah….. PADANG DAN BOLA GEROMBOAN PUNYA…kah kah kah..

kah kah kah…. REFREE DI BAYAR OLEH GEROMBOLAN… kah kah kah..

kah kah kah… PENJAGA GARIS DI BAYAR OLEH GEROMBOLAN… kah kah kah…

kah kah kah… PINTU GOL PAKATAMN 30 METER LUAS…. kah kah kah..

kah kah kah…. PINTU GOL GEROMBIOLAN 3 INCHI LUAS…. kah kah kah..

woit…. SAMPAI KIAMAT TAK AKAN MENANG…. kah kah kah..

woit… KENAPA TAK AJAK GEROMBOLAN MAIN KONDA KONDI…. kah kah kah..

kah kah kah… AJAK GEROMBOLAN TURUN KE JALAN RAYA…. kah kah kah


nota:
pilihanraya ini kalau boleh mengubah apa apa
telah lama pilihanraya ini diharamkan macam
buku komik zunar kah kah kah



7 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

tak tipoo bukan china.....
tak mabook bukan keling....
tak ekshen bukan melayoo......
tak tipoo,mabook dan ekshen bukan amnoo!!!! 3 dalam 1 dichampoor pulak dengan rasuah dan puki, maka lengkap la sudah rukun amnoooo..... chibai punya parti melayu pelingkop melayoo!!!!!

Tanpa Nama berkata...

tt... lu baru tau ka? dah berzaman RELA ni digunakan untuk membantu agenda amno. anggota yang menyertai rela ni pon sebenarnya tidak melalui pemilihan dan menjalani latihan yang sepatutnya, janji tak melawan tauke (tauke tu dah tentu OKU) akan diterima.kalau tak caya cuba buat survey, pasti ada kaki pau, samseng, buta huruf,terbabit dadah dan jenayah malah badan bertatoo pon ada.... macamana nak bantu kawal keselamatan negara? kononnya rela ni benteng kedua dibelakang tentera! walaupon diperingkat atasan (PRN keatas) bertungkus lumus membina imej rela supaya selaras dengan matlamat penubuhannya, tapi diperingkat bawah (tak semua/segelintir) masih dengan mentaliti nak buat duit. tu yang buatkan anggota menyampah.... TOLONG JANGAN BIARKAN NEGARA INI DIJAJAH SEMULA!!!!! (penjajah tak semestinya orang luar) kami anggota akan tetap setia berbakti mempertahankan kedaulatan negara, bukan mempertahankan periuk nasi kamu.

Tanpa Nama berkata...

bukan kata sampai kiamat pun tak leh menang, berjuta2 kali kiamat pun, tak akan menang.. hehe..

Tanpa Nama berkata...

geram betullah aku dgn TT ni. Tak payah ajak main guli tak payah ajak main konda kondi ajak aje dia orang main kongk.k. Lagi best lagi cool. Tolong isi huruf yg tertinggal kah kah kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

sungguh setuju!!!




gibuk


p/s team tt...kalau boleh adakan link ke facebook....

Tanpa Nama berkata...

Bro TT

Patut la kat Terengganu seminggu dua ni orang sibuk duk cari sesiapa yang nak masuk rela....pastu daftar sebagai ahli rela kemudian meletakkan tarikh daftar jadi ahli back date....

Tapi aku x pasti la untuk ape...kalau untuk projek rampas selngor mmg bangang la...

shahmetal berkata...

dah agak dahhhhhhhhhh~~

kalah je undi pos..
kalah je undi hantu..
kalah je rasuah..
pung pang pung pang.

abes kalau menang, ttiba hilang pulak hantu tu yer?

kahkahkahkahakhakhak

byk alasan la!!
terima je la kenyataan... jadi la orang besar sket.. mcam budak2 la.. asal kalah je buat alasan.. asal kalah je buat alasan.. telor takde ka.

orang PR mmg kuat.. diakui.. tapi kuat mencarut dalam blog la.. itu jela kelebihan korang. tahniah. bwahakahkahkahakhakah