Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Selasa, 9 November 2010

SENYUM MAK JANDA




BILA MAK JANDA DAPAT KUASA





CARI CHICKEN KUT !


nota:
pelik dah tua tua
baru kena demam champak?
betul ke ini ?
kah kah kah






PM MASIH JALANI RAWATAN LANJUTAN :TIONG LAI
- melayau

Najib Razak yang dibenarkan keluar dari Hospital Kuala Lumpur (HKL) pada Sabtu lalu, masih lagi menjalani rawatan lanjut di hospital itu, kata Menteri Kesihatan,Liow Tiong Lai.

"Perdana Menteri semakin sembuh dan menunjukkan respon baik terhadap rawatan, bagaimanpun beliau masih perlu ke hospital untuk menjalani beberapa rawatan lanjutan," katanya.

Dia berkata, Najib hanya boleh mula bertugas selepas mendapat laporan kesihatan dan perakuan daripada pakar-pakar perubatan mengesahkan bahawa beliau sihat sepenuhnya.
"Pakar-pakar perubatan sentiasa mengawasi keadaan kesihatan beliau, beliau akan mula bertugas selepas laporan kesihatan beliau dikeluarkan oleh pakar ini," katanya.

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


16 ulasan:

Rahwana berkata...

Blum pru13 dah kena champax?

cicit ngah layor berkata...

Demam campk ni tak kenai sper dighi miker...Saper2 yg belom kener lagi,siap sedier ler...akan kener.Demam campak ni penyakit yang ader ubat penawornyer.Mandi dengan daun bambu,lepaih tu minum ayor nyor muder,Insyaallah..semboh biler sampai masernyer. Kawan kiter ni teman ghaser bukannyer sakit demam campak,tapi demam takut kener campak keluor dr putre jayer,atau pon takut kener campak dr bilik tidor sbb putri mahkoter maghah...keghojer tak kemaih sampai kener warning dgn hillary.kahkahkah.

pandak berkata...

suku sakat yg kuat menipu kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

kuat nipu tol najibun ni

Tanpa Nama berkata...

tak nampak pun bekas chiken pork tu... kelas a punyer perubatan malaysia la ni..

Tanpa Nama berkata...

kalau rakyat biasa kena tunggu...
silap haribulan tumpor terus.

kalau bini rosmah... ngelupor k/tangan hospital..tak sampai 24jam.

rakyat biasa....sila beratur
duduk le nongin sampai tengahari/petang.....
nak jumpa pakar....usahkan pakar,bayang pakar pun tak merasa...

he,he...dasar kasta haprak.

Tanpa Nama berkata...

Kalaulah Obama datang ke Malaysia...mesti najit ambil cuti panjang. Alasan... 'bersunat'.

Been berkata...

Mula demam campak, kemudian demam kena campak! Tak tahulah siapa yang campak... Muhidin atau Anwar!

Been
Kota Bharu

shazat berkata...

Semua kena 1Malaysia la dol...1Malaysia heboh kena chicken fox

Tanpa Nama berkata...

Tak jadi masalah si Jibul Ada atau tidak JPM berjalan macam biasa.
1Malaysia bukan saja ada dua orang First Lady tapi juga PM Mak Jan.
Mat Sembab pun kecut telor kalau berdepan dengan Mak Jan......power beb

Tanpa Nama berkata...

pm mc daa..sib ada suami

Janggut berkata...

kah kah kah
aku hengat sebesar2 Pork Jeeb nie
tak da la kene CIKEN PORK...
rupa2 nye tak tahan dgn penyakit gak ye... haaaa tu la ko tu baru sikit Allah bagi.. buat la zalim kat rakyat lagi... akkakkakaaa

...selamat beramal...

Melayu Kena Sokmo berkata...

Salam Bro TT. Tipu...! Tipu...! Tipu..!, masih ingatkah lagi penyakit arwah mantan PM ke-2..? Setiap yang hidup pasti akan mati. Setiap yang mati tidak akan terlepas dari segala persoalan semasa hidupnya samada lebih baik dari buruk atau sebaliknya. Bersiaplah segala wang dan harta yang melimpah ruah tu, bagi di bawa sekali ke dalam kubur dan sebagai "rasuah" kepada malaikat nanti supaya tiada seksaan/azab disana.

Tanpa Nama berkata...

Sebenarnya Najib tercampak setelah di doggy Rosmah.

Tanpa Nama berkata...

Selagi Rosmah ada, tak kan mampu muhyidin nak campak najib.. langkah mayat aku dulu, kata Rosmah.. kat Batu Sapi, laki mati, bini jadi pengganti..tu mukadimah dan signal dari rosmah la tu..

Tanpa Nama berkata...

sama mcm kes2 di forum je.. ngumpat je kejenya..
Mengumpat ala cyber lg bahaya.. seronok sgt nampaknya..
tapi takpe la kan.. kubur msg2