Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Selasa, 7 Disember 2010

PROJEK BODEEEK !




INI SHAHIDAN CIUM LIGAT


nota:
dipelok sudah
dicium sudah
dijilat sahaja yang belum
kah kah kah

SHAHIDAN HANYA LIHAT



SHAHIDAN SARAN FACEBOOK DISEKAT JIKA TERUS GUGAT KESELAMATAN –mStar

Shahidan Kassim mencadangkan agar laman sosial facebook disekat jika ia terus menggugat keselamatan negara.

Dia berkata saranan agar sekatan dikenakan itu ekoran terdapat pengguna yang mengambil kesempatan atas kecanggihan teknologi untuk menghina agama Islam dan pemimpin negara.

"Jika mengancam keselamatan negara dan wujud unsur penghinaan terhadap agama, maka tidak perlu ada facebook," katanya.

Beliau ditemui pemberita selepas mengiringi Persatuan Facebook Perlis membuat laporan polis berhubung isu penghinaan terhadap Najib Razak dan Mahathir Mohamad dalam sebuah laman sosial facebook, di balai polis Kangar, di sini Isnin.

Laporan polis itu dibuat oleh Timbalan Presiden Persatuan Facebook Perlis Mohd Faizuddin Ismail kira-kira 5.30 petang.

Selain laporan polis, laporan di Jabatan Agama Islam negeri berhubung isu itu akan dibuat berikutan tindakan pemilik akaun laman sosial itu menghina agama Islam.

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit… TAK SANGKA ADA PRESIDEN FACEBOOK PERLIS… kah kah kah..

kah kah kah… BANGANG PUNYA MANGKOK…. NAK BUAT APA ADA PERSATUAN…. kah kah kah..

kah kah kah… ADA METING… ADA MINIT MESYUARAT…. kah kah kah..

kah kah kah…. MACAM MACAM KERJA BANGANG… NAK BODOHKAN MELAYU… kah kah ka…

kah kah kah… HINA MADEY EEE PENIPU ITU DIANGGAP MENGANCAM KESELAMATAN NEGARA?.... kah kah kah..

kah kah kah… HINA PENGENTOT ALTANTUYA ITU DI ANGGAP MENGANCAM KESELAMATAN NEGARA?... kah kah kah…

kah kah kah… NI YANG BUAT KEPALA ORANG MELAYU JADI BIOL…. kah kah kah..

woit… APA HUBUNGAN MENGUTUK MALAOAN DUA EKOR INI DENGAN KESELAMATAN NEGARA?.... kah kah kah..

kah kah kah… APAKAH MENGUTUK MALAON DUA EKOR INI SAMA SEPERTI MELEPA KAN BOM NUKLEAR?..... kah kah kah….

nota:
jangan lupa madey menjadi pm selama 22 tahun
jangan lupa madey menjadi ketua bahagian kubang pasu selama 30 tahun
jangan lupa madey gagal untuk jadi wakil ke perhimpunan 2006
bayangkan … bertapa hina nya si kitol ini
nak jadi perwakilan pun tak dapat kah kah kah

siapa yang hina si kitol ini?

tak lain tak bukan ahli gerombolan sendiri kah kah kah

nota:
ini macam kerja nak bodek mat mongol
malaon ini dah ilang kuasa
tak ada siapa ambil pot dengan malaoan ini lagi
persatuan fb ini pun bukan betul
inilah projek bodek
untung untung dapat jadi mb
sekali lagi kah kah kah


14 ulasan:

Enche berkata...

persatuan facebook perlis wkakakakakaa...bila la facebook nak saman depa nie yang buat persatuan tue wkakakakkaka

Anti TELAN berkata...

Kalau tak bodek tak boleh TELAN...kah kah kah

Pertanian itu adalah perniagaan.

BODEK itu juga adalah perniagaan...kah kah kah

curut berkata...

hahaha hahaha.. terbaik laa ulasan dari TT. mcm-mcm perangai org gila ni.. gila nak jadi presiden pun ada!! dapat jadi presiden/timb. presiden persatuan FB pun jadi laa.

Tanpa Nama berkata...

org yang cium dan org yang kena cium tu yang mana tua dan yang mana muda. sampai lagu tu noo.kalau kita yang tak biul ni mampuih tak gamak buat.tu la kerja bodek nak dapat habuan,org sanggup buat noo....

Tanpa Nama berkata...

Hahaha!! puak-puak bahalol macam keldai ni ingat kalau sekat facebook tu orang boleh diam la. Wahai bahalol-bahalol sekalian..kalau takde facebook pun ada berjuta-juta lagi website, forum, blog, chatroom dan segala macam lagi orang boleh guna la.

Kalau otak dah macam lembu tu jangan tunjuk kat orang la. Nampak sangat bangang pasal internet. Bajet ada persatuan facebook tu dah maju sangat la. Bodohhh!! Hahahaha!!

Tanpa Nama berkata...

persatuan pesbook per****..

persatuan lancau apa tur?
persatuan penternak2 khinzir ker?
atau
persatuan pengipas2 telo encik sayidan?

ni musti hulamak amno nih!

Tanpa Nama berkata...

nanti ada la persatuan gmail, yahoo messenger,twitter...

Tanpa Nama berkata...

kah...kah...kah...kah...mcm mane la org perlis leh pilih pemimpin yg lg bodoh dr babiii niii...

Tanpa Nama berkata...

kah kah kah mcm mane la org bodoh cam ni leh jd pemimpin...lg bodoh dr babi terencat akal

Tanpa Nama berkata...

Persatuan Facebook Perlis !!! kah kah kajh kah kah ....! cam haram,,....


teringin aku nak tgk minit mesyuarat dorg ni..

apa agaknya yg dibincangkanmn... hahahahahah! pg mampus! krrrkkhh ptuiih!!!

almatayer berkata...

Sebagai salah seorang anak jati Perlis inilah penghinaan yang teramat amat hina yang telah di buat oleh makhluk bergelar Shahidan Kasim kepada rakyat negeri Perlis....sanggup hang shidan p tunjuk kemaluan dan kebodohan orang perlih sampai satu denia..berenti la dok buat keja bodo nie..orang jalan pi depan hang dok undur mai belakang..kesian kami orang Perlih nak jawab keja bodo hang..

Tanpa Nama berkata...

ape la bodoh punya kaum.....facebook pun nak haramkan ke....baik haramkan email,...internet.....dan paling penting haramm bersuara...bercakap...lepas ni cakap pakai bahasa isyarat aja

Tanpa Nama berkata...

lancau la ada nama persatuan ni dalam facebook?! mana dia?

Tanpa Nama berkata...

choot..chott.. cium tangan tangkap bau mongolia kahkahkah