Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Isnin, 24 Januari 2011

LAGI BERITA BERGAMBAR





INI SUARA KETUA WANITA




GIGI JAGA SIKIT

nota:
nak jadi pemimpin ini jaga lah
rupa paras - ini gigi tunggang langang
depan tumbuh
belakang tumbuh
kiri rongak
kanan rongak
kah kah kah

gigi macam ayer terjun di batang kali
masa bercakap mesti tempias
kah kah kah

muka china bukit - gigi berterabur
macam mana nak jadi pemimpin
pergi lah repair - jumpa toyo
tak ada duit bagi dia jilat sekali

tengok breheng ali
dulu mat jongang
sudah repair
baru ada pengikut
itu pun nampak muka ngok lagi
kah kah kah

kalau gigi macam ayer terjun
mulut mesti bau busuk
nafas lagi busuk
patutlah parti ini bungkus
tak ada penyokong
pemimpin gigi pun tak boleh repair
macam mana nak bantu orang ramai

woit.. pergi repair gigi dulu..
kah kah kah


38 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

dia nak suruh buat cam first lady tuu.. peluk kat tetek .. baru la betul.. malaysia negara islam! Apa komen mashitah?? kena cari dalam kitab dulu kut..

Tanpa Nama berkata...

Hantu gigi ker ni. Teroklah Bro TT ni.

Tanpa Nama berkata...

http://www.utusan.com.my/pix/2011/0124/Utusan_Malaysia/Kartun/sk_01_big.jpg

cilaka utusan perli suami najib

Tanpa Nama berkata...

mana mat bisul sudah pergi hah!!!!
marah lah tan lian hoe dengan chua soi lek ni...kata pejuang islam..piiraaahhh mabuk...

cicit ngah layor berkata...

Sebuah gerakan gerombolan untuk menyerang,menghiner dan memperleceh hukum hakam penganut Islam yg dipersetujui olih panglimer2 yg mengaku penganut Islam juger.Hanyer berselindong disebalik PRK setan2 ini berpeluang melepaskan geram demer kepader Islam.Tindakan undang2 mesti diambik keataih mereka.Disebabkan satu kerusi yg tak dpat mengubah aper2 pon,Ugamer Islam dibuboh dibawah tapak kaki demer.

Bigfish berkata...

wakakakaka. aku tengok pun takde selera nak makan tengahari ari ni.

Apa la TT nih, potong stim betul. tunjuklah gambar calon PRK Tenang, sejuk gak mata memandang...

Tanpa Nama berkata...

krew TT, sila siasat kejap dan sahkan sebab dengarnya calon Be eNd di tenang ni pernah kena tangkap basah dulu. Ini cerita lama dulu masa dia dalam servis lagi.

Tanpa Nama berkata...

huwakakakah ko jahak la TT

rillink berkata...

Ini ketua wanita kafir laknat muka dia pun macam khinzir kurap dan pemimpin ini lah kawan rapat wanita umno.Kalau dah bodoh jangan lah jadi pemimpin!!takkan cikgu mala sekejap nak bukak sarung sekejap pakai sarung untuk bersalaman dengan orang ramai yang terdiri dari lelaki dan wanita yang sedang beratur untuk bersalam!!kalau majlis tuu semuanya wanita barulah dia bukak sarung.

mosabit berkata...

ada lagi satu gigi kat mulut bawah...itu boleh repair ker TT???...

ini nyonya mulut di bawah tu lagi busuk... selalu kena jahit maa...
lama lama itu takang jahit kasi gam sama itu mulut bawah daaaa......

zalim ker buat itu macam???...

apa komen TT...

saja nak uji IQ TT....

kah kah kah kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

Nak lagi mesra, buang semua macam abg porn star

saypocek berkata...

ni betul2 k gigi.
Agaknye ni yg dikatakn gigi cukong rompak duit rakyat.minta projet kat gerombolan'yb2 gerombolan kecut telo bile gigi ni di pamerkan........
keluar air mate makcik felda bile tgk gigi si cukong ni
Kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

Kenapa tak bagi tahu Queen dari England jangan pakai sarong tangan ketika bersalam.....tak mesra dan ekstrim.
Dah lebih 50 tahun merdeka tapi iq macam orang terencat akal.
Kalau tak tahu sesuatu hal jangan buka mulut dan sekarang orang dah nampak gigi Waterfall.

Tanpa Nama berkata...

memang la jugak dia pakai sarung tangan.
1. takkan la dia nak pakai sebelah je. sebelah utk salam lelaki, sebelah salam perempuan
2. dia salam laki perempuan (biasalah - kalau dah kalah menang- haram korang nak salam dengan dia)
3. mungkin dia malas nak samak balik rumah, cina lepas pegang babi.

Tanpa Nama berkata...

ini nyonya buat statement paling bodoh

Tanpa Nama berkata...

Ni laa dia zulkopiah ni pegi mana? kata pejuang islam? senyap sunyi je. kalau DAP pegi masuk surau n buat benda okay dia bantai berkicau mcm murai tercabut ekor, kata menghina islam laa apa laaa.. ini terus terang menghina islam.. mana niii manaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Mr Asrul berkata...

x tau la nak ckp pe...isu mcm ni pon dipolitikkan...xde modal lain dah ke...bape taun dah ko dok kat malaysia yg majoriti nye org Islam...xkn sikit sebanyak x tau adab org Islam... mn juak2 umno yg sblm ni berdegar2 ... xkn syp je kecut telo... org ko sendiri yg bg statement ni

Tanpa Nama berkata...

nyonya ni bagi statement paling bodoh

Tanpa Nama berkata...

haiya ah so... pakai salong baik maaaa, tatak takut bunting. amno pon dulu ada kasi salong sama olang mau kongkek. tanya sama latok lais lia kongkek amah atak pakai salong ka? babi betul asoo ni memang dasar kelentit terjulur....... kalau ikut tafsiran, tahilalat di bawah mata , mulutnta sama atas bawah!!!!!!

Tanpa Nama berkata...

lawak la ko ni TT..
itu gigi blow job byk bagus wooo..
ada rasa ngilu2 ckit..hahaha

Tanpa Nama berkata...

Senyum kambing Utusan hari ni sindir siapa ? Kurang asam betul.

Tanpa Nama berkata...

umno mana kira undang2 dan peraturan islam malah pemimpin dan penyokong mereka 'merestui' apa yang diperkatakan oleh apek dan nyonya dalam gerombolan hatta menghina dan mencabar Islam......mana Zul Nordin, Perkasa,GST, Ayahanda2...mana??? mereka jadi berani kerana orang2 umno meletakan Islam tu di tapak kaki je!!!! Islam umno hanya untuk penganut umno...orang lain adalah ekstrim Islam...bawa lagi dasar penjajah dalam minda melayu bangang ni

Tanpa Nama berkata...

Lu olang kata ini nyonya manyak bodo ke..ini nyonya manyak pandai lo..dia sudah pancing undi sama dia punya kaum ma..lu olang la paling bodo sama macam ini penulit blog..kah..kah..kah

Cina bukit berkata...

"muka china bukit - gigi berterabur
macam mana nak jadi pemimpin
pergi lah repair - jumpa toyo
tak ada duit bagi dia jilat sekali" - ini la g paling gampang sekali!

KAH KAH KAH!KAH KAH KAH!

Satu syahagdah berkata...

gigi bagus utk blowjob? ada ngilu2?..hehehee..gila nyer asooo

Tanpa Nama berkata...

Dia ni tak paham faedah guna sarong tangan

salah apa dari segi undang2?
Tunjuk akta apa pakai sarong tangan ni kira haram??

Babi punya pundek
Kalau tak paham islam jangan nak cakap laaaaa

banyak melalut
gigi mangkin jongang
baru padan muka!

Tanpa Nama berkata...

Michael Jackson pon pakai sarung tangan (one glove) masa dia bersalam, abis MJ pon kira extreme lah ???

bodoh punya UMNO !!

Mat Lendir Kg Lonek berkata...

Datuk Mufti Harussani....
Apa komen tuan tentang kenyataan daripada menteri bukan islam ini?

Kena komen sebelum pilihanraya datuk!
Kalau lambat tak guna dahhhhh!

Untuk selamat, sebelum komen jumpa dulu TPM datuk!

Tanpa Nama berkata...

MANGKOK 14:46....

kuat mung menyindir.....
tapi kalau berita tu datang dari papa gomol, tak payah nak siasat pun aku dah tau berita tu fitnah!!!!!!

kalau mung pulak sebarkan, mung pulak dapat pahala buat pitnah.
buleh buat saham masuk neraka sok...

Untuk makluman mung...
cikgu mala tu dah nafikan dah!!!
papa gomol dan mung aje yang masih nak sebar fitnah

Ceh!!!
mung ni memang spesis umngoooook!!

Din kaki lutu dreba berkata...

Kalau tanya cikgu mala, pegang tangan/ salam pun memang tak boleh kalu bukan mahram.

tapi kalau tanya ahso lek, bukan saja pegang tangan, isap anu pon buleh!!! Sebab ahso lek lebih berfikiran sederhana.

Ini disebabkan ahso lek mengikut prinsip gagasan 1malaysia yang berpendirian sederhana dan tidak terlalu ekstrim.

Tanpa Nama berkata...

Ini bukan Waris Jari Hantu tapi Waris Gigi Hantu....

Tanpa Nama berkata...

oooi nyonya gigi berterabur
lu tanya sama itu apek sex
masa lia kongkek lia punya lanchow tarak potong ada pakai sarung ka...

ooi nyonya lu memang cibai
lu jangan hina agama ISLAM
lu tak tau luluk liam2
lu punya mulut manyak busuk
sama busuk dengan lu punya cibai
kencing tarak basuh...

pasal lu punya cibai banyak busuk
semua melayu umngok sulah stim sama
bau lu punya cibai...

itu ada satu melayu harusanasini
pun sulah STIM...sama bau lu punya
cibai.
lia punya mulut pun talak moleh cakap loo....

mana pejuang melayu islam.mana pukida mana mat bisul mana mat monggol mana mat sembab mana kimmak
mana mat katak mana mat kotak tak kan semua diam..

tak kan STIM bau pantat nyonya..
orang dah hina ugama islam ni

oooo i c......

Pasal pangkat,harta,kuasa,wang ringgit

AGAMA ditolak tepi

LU ORANG MEMANG BETUL CIBAI MACAM
PANTAT NYONYA GIGI BERTERABUR TU

bila dah lalok bau pantat senang la nak tipu melayu....

MadeyBersiong berkata...

kahkahkah ini kalau minah ni nak bersalam-salam dengan soi lek, confirm soi lek akan cakap : pegi lancau laaaaa!! kahkahkah

Tanpa Nama berkata...

cina kapir ni berani menghina ugama kami..kami tak pernah pun hina ugama kamu...celaka!!!mana ayahnda???? ugama ayahnda telah dihina,mana perkasa?mana ppim?mana gpms.mana gaps?mana ashibul ustaz zulkifli nordin??? mana?????????

Tanpa Nama berkata...

ni lagi sekor minah mana yg muncul mungkin alien dr planet marikh ni...x tauk pasal islam sibok nak ulas..wooiii kalu dah tahu bangang diam kalu bersuara makin terserlah kebangangan bukan keayuan...jgn cabar sensitiviti org islam...tpi Allah Maha berkuasa harap2 org mcm ni Allah bagi CASH lahnat...

Tanpa Nama berkata...

Pigi Lanchowww la sama ini nyonya!
lu ingat kita olang bodo kaaaa?

Woiii TT...
"ipoh mali talak munyi"

Tanpa Nama berkata...

Bagi aje kat sooi leak
tau le sooi leak nak buat
tambah berserabai gigi bawah!

ketua umum mca berkata...

ini nyonya serupa babi..makan pun makan babi..muka pun macam babi...cakap pun serupa babi...serupa dengan menteri besar babi di johor tu..serupa dengan tpm babi di johor tu juga...

yang bercerita pasal salam semua adalah babi...

itu hukum islam le nyonya babi..soiw lek babi..mb babi dan tpm babi..