Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Isnin, 24 Januari 2011

DENGAR DAN LIHAT




SAEKOR LAGI FIRST LADY


NOTA:
ini ialah leila si first lady tunisia
tiga kali menjanda
bekas tukang andam
menjadi first lady
lari dengan jongkong mas
sebeart 1.5 tan ke saudia
apabila diburu rakyat !!!



PM BARU










INI BANG MAT NAK ROYAK !!!



nota:
bik mama
sudah jadi menteri luar
sudah jadi menteri pertahanan
sudah menjadi menteri pelajaran
sudah jadi perdana menteri
hanya menunggu nak jadi yang dipertuan agung!!


17 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Bukan mat sabu beb..mat sabun tu..baik2..nampak baik tapi kuat menyabun..kah..kah..kah..anyway lu memang bangang la tt..

Tanpa Nama berkata...

kalau bik badak mampos ada PRK tak..
kan dia wakil rakyat badak2 umnogok
menteri2 pun dah jadi pekak BADAK
bodoh macam telo bini badak

ooi beronti la jadi montori
p motong gotah kalau kojo semuo bik badak yang buek....

badak sombab kau tak ado tolo ko..
tolo kau poei mano..
simpan kek rumah

1MALAYSIA badak air...

kah kah kah kah

badak ooo badak
apo kono ei kau
nak jadi rajo ko..

LibangLibu berkata...

Tn TT,

sekarang ni, ea 'seekor' bkn 'saekor'...

KAH KAH KAH!KAH KAH KAH!

otai..otai..

Tanpa Nama berkata...

Wanita Pertama Malaysia, Y Bhg. Datin Seri Bik Mama, hari ini memberi amaran kepada Pakatan Rakyat supaya tidak mempolitikan pilihan raya kecil DUN Tenang.

Menurut beliau, usaha Pakatan Rakyat untuk mempolitikan PRK ini akan memecah-belahkan rakyat tempatan, derhaka kepada raja dan mengancam keamanan negara.

Tambah beliau, mempolitikan PRK ini juga akan mengugat usaha kerajaan untuk memperbodohkan rakyat.

Di jangka, satu demonstrasi besar-besaran akan di anjur oleh PERKASA untuk menzahirkan sokongan kepada saranan yang di buat oleh Wanita Pertama ini.

Tanpa Nama berkata...

anak babi jln tonggeng-tonggeng hahahahaha bravo Abg Mat...hidup PR

penyamun berkata...

Tanpa Nama berkata (2011 Januari 24 21:51)

butoh pak hang la

Tanpa Nama berkata...

Rais yatim kata lawatan ke Oman tu x menyalahi peraturan yg tercatat!!

p/s Datin Maznah pun ikut sama hehe!!

mat peon berkata...

memang betul beb dia memang nak ngalahkan permaisuri agung,..gelaran 1st lady tu slalunya untuk gelaran negara republik,yang raja dah digulingkan, ni belum guling lagi nak pakai 1st lady..mana pekida sama brahim kataki,.....lagi 1 aku slalu gak dtg majlis vvip ni...rosmoh slalu dtg lambat dari permaisuri.....permasuri dtg dulu baru rosmoh terhegeh hegeh datang...lambat dtg sebab pakai korset kut...nak kasi nampak solid....lagi 1 depan mata aku sendiri nampak dia mencebek belakang permaisuri....sebab dia jalan belakang permaisuri ..skaali tu permaisuri stop sebab nak salam ngan orang dia nak terlanggar...terus tarik muka kemut...seumur hidup aku tal penah tengok isteri menteri ke vvip lain tarik muka masam...kekadang gak..aku penah tengok permaisuri nak balik...berdiri depan keta rasmi...sebum masuk kena tunggu rosmoh dtg..sebabdia ni lembab sangat...adake permaisuri kene tunggu...plak sirosmoh ni....

Tanpa Nama berkata...

Bro..mat kontot nak cepatkan approve Eee and China Dolls jd warganegara within one year time..another sign GE dah dekat?

mosabit berkata...

Tanpa Nama Tanpa Nama 21:51.

LU ..BABAK LU..MAK LU...MEMANG BABUN LA BEB...

KAH KAH KAH KAH KAH ...

Tanpa Nama berkata...

Ooi bang!!!!

last sekali bila mati jadi tanah jugak
bukan jadi emas pun!

Tanpa Nama berkata...

kesian tukar tiub pamerkan kebodohan pada org je dia tau. Geng masuk air

Tanpa Nama berkata...

Hayaaaaa!!
ipoh mali
manyak busat
kincing pong talak munyi

saypocek berkata...

akaun twitter big_mama tu dia punye ke.....tulisan ayat mcam haram jadah.
Selalu gunakan ayat hamba rakyat...

ALahaI sI LunCAi berkata...

LAYAKKAH MAT SABU?

ORANG MASIH INGAT MAT SABU BERDUA DUAAN DENGAN NORMA DALAM BILIK HOTEL. KONON NORMA HANTAR UBAT BUASIR.

HANTAR UBAT SAMPAI DALAM BILEK ? KESIAN LAKI NORMA. KESIAN JUGA ANAK BINI MAT SABU.

ITU YANG TERTANGKAP. YANG TERLEPAS ?

dawsa berkata...

Tanpa Nama berkata (2011 Januari 24 21:51)

butoh pak hang la...hahahahaha cantik
aku nak tambah lagi.....

PUKI MAK KAU!

Tanpa Nama berkata...

menyampah tgk BADAK keluar berita hari2..... aku bukan tgk NATIONAL GEOGRAPHY.... tinggi sangat ke ilmu BADAK ni, sampai bole jadi naib chancelor, bayangkan 11 BILLION peruntukan untuk BADAK ini... konon untuk program PERMATA, tinggi sangat ke ilmu BADAK ini... konon merangka program untuk kanak2 pintar?? diri sendiri pun BANGANG... harap2 rakyat MALAYSIA cepat sedar dari mimpi2 sebelum terlambat... khabarnya si BADAK ini ade office di pejabat perdana menteri di bawah F.L.O.M.... FU*CKERS LADY OF MALAYSIA.... jangan biar BADAK ini ikut jejak lela first lady dr tunisia, bawak lari 1.5 tan jongkong emas.... renungkanlah.... sila GOOGLE untuk maklumat lanjut.


p/s: KO MEMANG BABI.... MANUSIA KEPALA BABI... BABI NEGARA!!