Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Isnin, 24 Januari 2011

UTUSAN SUDAH BERANI




ANAK BADAK



nota:
siapa punya idea buat karton ini?
bik mama sudah marah
akan ada yang kenaa buang kerja nanti
siapa agaknya
kita tunggu dan lihat

adalah ini idea dari presiden NUJ
yang sentiasa berada di depan
bangunan utusan kah kah kah


SIAPA BUAT KERJA INI?


nota:
apakah orang muhyiddin telah pandai melukis?
apakah ada guru lukisan naik mual dengan
menteri pelajaran yang baru?

kilo dan tan adalah berat anak badak
bagimana cerita kilo dan tan ini terlepas?
kah kah kah


13 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

aiii......

isteri yg makan aiskerim mongolia
suami pulak yang naik lemak

zeqzeq berkata...

Apa itu fakta kan

Tanpa Nama berkata...

Itu bukan berat lemak tp berat sus*.

Marilah minum susu 1 Malaysia, konfem Bik Mama jadi kurus.

badak laut dalam berkata...

kah kah kah

ygbenor berkata...

Ini menunjukan Utusan memang biol, bodoh, dan banggang. Bermakna UMNO serupa aje.Kah Kah Kah Kha

Kucing Parsi berkata...

kah kah kah
utusan ni melampau dah...

nak jadi pro pakatan ka

Tanpa Nama berkata...

janganlah kita menuduh anak badak kat si rosemah kerana dia baru dapat pingat dari oman.apa kata orang oman nanti yang terima pingat itu bukan rosemah tapi anak badak,satu malaysia dapat aib

rrtz

Non-Governmental Individual berkata...

LANCAU UTUSAN ! ! ! !

MENTANG2 HARGA BARANG NAIK! !

LEPAS TU NAK RAKYAT UBAH GAYA HIDUP - KURANGKAN MAKAN, KURANGKAN MINUM!

PEGI LANCAU LA!!! SANG CIK PAK ERK ERK ERK(378222) BETOL! MA SI BEI ARRRR! TIU NA SENG!!!

Tanpa Nama berkata...

eh........ bukan anak babi ka ...........

Tanpa Nama berkata...

Geng masuk air la korg ni.. Baguz doh ada???????? Kah.................................

Tanpa Nama berkata...

kambing ni slalu buat fitnah..kali ni dia buat fitnah pasai bik mama..rasa kan balasannya. 600 tan lemak akan hempap dia

Tanpa Nama berkata...

menyampah tgk BADAK keluar berita hari2..... aku bukan tgk NATIONAL GEOGRAPHY.... tinggi sangat ke ilmu BADAK ni, sampai bole jadi naib chancelor, bayangkan 11 BILLION peruntukan untuk BADAK ini... konon untuk program PERMATA, tinggi sangat ke ilmu BADAK ini... konon merangka program untuk kanak2 pintar?? diri sendiri pun BANGANG... harap2 rakyat MALAYSIA cepat sedar dari mimpi2 sebelum terlambat... khabarnya si BADAK ini ade office di pejabat perdana menteri di bawah F.L.O.M.... FU*CKERS LADY OF MALAYSIA.... jangan biar BADAK ini ikut jejak lela first lady dr tunisia, bawak lari 1.5 tan jongkong emas.... renungkanlah.... sila GOOGLE untuk maklumat lanjut.

SyawaL berkata...

BOW merah, DR Rozmey ada.....