Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Jumaat, 18 Februari 2011

JUAL LESEN ENTOT




JANGAN ROGOL LEMBU





TAN SRI, ARTIS ANTARA 500 GUNA SINDIKET PALSU
– berita hairan

SPRM tahan 3, seorang kakitangan JAKIM disyaki dalang

KUALA LUMPUR: Tokoh korporat bergelar Tan Sri dan artis adalah antara lebih 500 pelanggan yang menggunakan khidmat sindiket nikah palsu yang dibongkar Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM), Ahad lalu. Kebanyakan pelanggan sindiket yang dianggotai empat orang itu dipercayai mereka yang mahu berpoligami tanpa kebenaran isteri.

Kegiatan kumpulan itu terbongkar selepas SPRM menahan empat anggota sindiket terbabit, termasuk dipercayai dalangnya, seorang kakitangan Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (JAKIM).

NOTA
agama ialah industri paling tua
industri cari makan
memang ramai yang cari makan melalui agama

mula mula takut takut orang ramai
kemudian jual ubat macam mana
untuk jadi selamat dan tidak takut

bomoh gunakan teknik ini
takutkan dengan hantu

gerombolan gunakan teknik ini
takutkan melayu dengan china

jakim gunakan teknik ini
takutkan orang rami dengan halal haram

nah!

dunia berkembang
maka lukah baru wajib dipasang
lukah ini cukup lumayan
ini tidak sangkut paut dengan ajaran agama
tidak ada ayat tertulis dalam kitab suci tentang hal ini

nak kahwin kena ada kursus
ini lukah
ada kursus kena ambil borang
ini lukah
jemput kadi datang
ini lukah

form
borang
kad
poto kopi
gambar
semua ini adalah lukah lukah baru

tak ada kad kahwin boleh kena tangkap
ini lukah
tak ada surat nikah boleh kena tangkap
ini lukah

lukah terbaru ialah :
kalau nak kahwin dua

kah kah kah

ini lukah lumayan – nak entot secara reda dan suci
wajib ada kebenaran
tapi yang memberi kebenaran pun rupa rupanya kaki entot
dan kaki pau
saudagar agama kah kah kah

nota:
jadi selama ini entot ini pancut ke tak pancut?
kah kah kah




7 ulasan:

Islam vs Arab berkata...

Woi Isyam, ayaq zam-zam pun depa percaya ayaq suci, aku pon takleh kata apa lagi.

kat rumah aku ada orang juai ayaq zam-zam RM100 utk 5 liter sahaja. depa tak tau tok2 arab di Mekah guna mesin proses ayaq laut dgn teknik reverse osmosis.

nasib baik tok2 arab tak buat hukum wajib makan buah kurma tiap hari, kalau tak, 'berdosa'lah kita semua nie.

aku pun tak tau macamana angkasawan kita menghadap batu 4 segi masa dia naik roket pi ISS?

kalau orang Melayu pi Bulan, jangan plak ada tok2 serban keluar fucktwa haram pi sana sebab xdak batu 4 segi arab.

Tanpa Nama berkata...

bro, kalau boleh tak payah la masuk bab agama. Banyak negatifnya. Entahlah ~

Tanpa Nama berkata...

@ Tanpa Nama 3:01 PM

jangan bantutkan perbahasan agama jika mahukan agama islam berkembang... setiap orang ada haknya sendiri menyuarakan pendapatnya tentang agama apa saja.. kalau tak tahu berdebat, biarkan yang tahu cara nak tackle find the way to have-a-go..

cakap begini tak boleh, cakap begitu tak boleh umpama kalo nak berak, mesti dan mesti hanyalah melalui lubang jubur saja.. kalo orang tanya boleh berak tak melalui lubang lain, kita suruh orang tu diam jangan bertanya apa2 dan terima saja apa yang ada..

apabila agama dipasarkan di pasaran orang ramai, masyarakat public yang bukan islam, separuh islam atau sepenuh islam perlu membahaskannya mengapa islam itu dan ini.. begitu begini.. islam dipasarkan bukan untuk manusia2 tertentu yer, islam adalah untuk sekelian alam... orang cina india sakai batak melayu berhak memahami islam selepas ianya dibahaskan dan didakyahkan.. ia adalah agama toleransi, bukan jenis agama satu hala sahaja macam kita tengok TV tu, terima saja apa yang dibagitahu dan kita tak boleh menyoal balas untuk pemahaman dan penyesuaian dengan budaya harian hidup kita.

islam milik semua makhluk... dan ianya sesuai dalam apa jua bidang, bentuk dan suasana...

Tanpa Nama berkata...

sosialis kominis kata agama itu candu. trick penulisan boleh faham. siapa sasaran.

Tanpa Nama berkata...

Some readers of this blog have contacted Google because they believe this blog's content is objectionable. In general, Google does not review nor do we endorse the content of this or any blog. For more information about our content policies


nape kluar warning nie incik hisham payah la nk share kat fb klau kluar mende nie..

Tanpa Nama berkata...

betui bro...nak kawin pun susah....pasang lukah...err...pasang kondom kejap je bro..rilax laa baru sosialis sikit..hehe kan depa dah buat..tempat buang bayi...laaa..laa..1 jam punya..ape de..nak isi borang2...org putih..tu x yah kawin2 pun anak ramai gak kan...

Cari Makan berkata...

Tengok contoh budaya China satu masa dulu. Mati kalau tak nangis, tak main gendang, tak belanja makan - tak masuk surga.

Cap Goh Mei - kalau tak bakar duit "Bank of Hell", kereta mercedes, hp kertas dsbnya, susahlah hidup dalam neraka.

Khawin, kena ada tebu, ini itu - kalau tak confirm fail.

La ni banyak China dah cerdik. Dah tak ikut dah adat agama yang tak logik ni. Banyak kedai/industri agama ni bungkus.

Sekarang Melayu pulak yang di belenggu (Yasin 38:6)dengan "industri agama" ini.

Pasai tu Tuhan dah bongkarkan niat jahat industri ni 1400 tahun dahulu.

Beware of Professional Religionists

[9:34] O you who believe, many religious leaders and preachers take the people's money illicitly, and repel from the path of GOD. Those who hoard the gold and silver, and do not spend them in the cause of GOD, promise them a painful retribution.

[9:35] The day will come when their gold and silver will be heated in the fire of Hell, then used to burn their foreheads, their sides, and their backs: "This is what you hoarded for yourselves, so taste what you have hoarded."