Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Jumaat, 18 Februari 2011

PEGUMUMAN UNTUK SEMUA




UNTUK SEMUA

sebentar tadi ada percubaan untuk
mematikan tukartiub dari bergerak

percubaan ini telah dipatahkan

yang menulis surat kepada tt
kerana gagal masuk tt
dan bertanya apa terjadi?
diucapkan terima kaseh

juga terima kaseh kepada
tim teknikal tukartiub

selamat bertukartiub!!!


69 ulasan:

Tok Kiyai berkata...

Salam bro.
Tahniah atas kecekapan pomen2 TUKAR TIUB....
Kalau tidak tayar-tayar skali kena tukar...kih kih kih

shahmetal berkata...

bukan sebab keluar warning message ke sebelum masuk? tu je kan?

alahai n00b hahahaha

Tanpa Nama berkata...

ada orang mark TT punye web as offensive sbb ada gambar lobang belakang hahahaha

Tanpa Nama berkata...

sama-sama. Jom sambung bertukar tiub balik. Peaceee

amahnoon berkata...

Long live tukartiub.
Nota: sebelum dapat masuk TT ada warning banner to proceed or to quit.

Tanpa Nama berkata...

patot nak cr macam x dpt je mula2 tu...

tahniah tim TT!!!

kyz

Mohd Khusairi Mat Akhir berkata...

yala..tadi tak boleh masuk..

Tanpa Nama berkata...

Alhamdulillah .. Semuga Tukar Tiub terus di lindungi Yang Maha Berkuasa ...AMIN.

author faethal berkata...

Tahniah!!
Akhirnya Tukar Tiub kembali semula.

Lelaki Paling Bodoh Di Britain?

Tanpa Nama berkata...

tuan tt,

masih ada lagi msg dari blogger.com "...complaints...contents objectionable...click to proceed" (lebih kurang camtuh la)

sekadar memberitahu.

keladi berkata...

patut la tak bukak..rupa rupa nya apa melayu yahudi buat kerje hack ni..

zeqzeq berkata...

oo patut laa GUA tengok ada filter

Tanpa Nama berkata...

hahahahaha, sabar je lah TT, ni sume keje2 gerombolan lah ni...hahahha

Tanpa Nama berkata...

hahahhaha, ini sume kejer gerombolan ni....
hahahhaha

Tanpa Nama berkata...

bro tukar tiub, dimana mana pun ada Babi Najis pencacai cuba nak menghancurkan blog yang tak favor dia orang. hidup tukat tiub..kah kah kah kah kah

mahaza berkata...

Some readers of this blog have contacted Google because they believe this blog's content is objectionable. In general, Google does not review nor do we endorse the content of this or any blog.
Bila continue sudah boleh buka tapi guna GOOGLE CHROME. tak pasti kalau guna yang lain. Harap maklum.

Tanpa Nama berkata...

Lol mcm nak masuk blog porno pulak. Itulah byk sgt gambar lubang bontot.

FileHippo berkata...

Ini kerana pilehanraya umum akan diadakan tidak lama lagi. Pilehan raya umum dan negeri serawak akan diadakan serentak pada hari sabtu 12hb. mac ini.

Rakyat akan menyaksikan pilehanraya umum (PRU) ke-13 yang terkotor dalam sejarah pilehanraya umum.

FRU dan MAGERAN sudah bersiap siaga jikalau terjadi apa2 selepas pilehanraya...

Keadaan di Timur Tengah telah menyebabkan FRU telah melakukan "latihan khas" untok menghadapi gelombang rakyat.

Tanpa Nama berkata...

apa daaaa

To all geng2 gerombolan,
rilek laaaa
we all tak buat apa2 pon
we all setakat baca je tukar tiub ni
we all semua tak akan berani punya turun jalan raya macam kat Mesir tuu
geng2 gerombolan tak payah la cuak sgt nak block tukar tiub nih
kah kah kah kah kah

Abby berkata...

gua dah saspen ingat gua nye "reader's digest" dah kena block.

Kucing Parsi berkata...

ha ha ha

takpe2 letak gambar camtu memang la..
ha ha ha
letak la untuk bacaan 18 tahun ke atas

Raja Budak Lestari berkata...

saya cadangkan dah tiba masa blog tukar tiub guna domain sendiri bagi elak di godam contohnyer www.tukartiub.com

shahmetal berkata...

Ni ape masuk gelombang Timur Tengah ni?

Ada orang mark blog ni as offensive. So blogspot revise balik. Tu je la. Jadahnya sampai masuk Yahudi punye keje pon ada kahkahkahkah.

Raja Budak Lestari berkata...

saya cadangkan dah tiba masa blog tukar tiub guna domain sendiri bagi elak di godam contohnyer www.tukartiub.com

Anti TELAN berkata...

Pukimak Pro-G tu nak berhujah tak mampu hanya tahu membodek dan TELAN jer

Bila tak mampu nak berhujah jln singkat nak ikut petua 'Firaun Moden Mubarak'...kah kah kah kah kah

Bersekat-sekatlah kamu sebelum kamu disekat...kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

bro shahmetal dan bro2 yg lain,

Sebelum warning message tu, tadi sebenarnya blog tt ni mmg tak dapat diakses. Dia tulis sebagai dah kena removed.

Nk kontek jg tt tnya psl ni tp xtau nk kontek kt mana. anyway, dah up balik. selamaaat,,

rattlehead berkata...

ada skit problem td...tapi tt dah tukar tiub dah...everything is fine...hidup tt

Tanpa Nama berkata...

salam tn
hebat team tn
tetiba kene hack
dengan selamba baik balik

Stupid University berkata...

Fuhh! Saya ingat dia orang sudah hack tukartiub! Kah! Kah! Kah! Kah! Tukartiub terus mantap! Tak apa nanti kita mark dia punya site pulak! Kah! Kah! Kah!

golok-jangok berkata...

kerjo anok yatem la ni..
hidop tt !..mampoh apco tttuihh

panglima apopo berkata...

saya sayang tukar tiub...selepas subuh,tukartiublah penyubat hati sya di waktu pagi...moga jng cepat mati.

J berkata...

Long Hair, Long Live TT!

fenrizian berkata...

aku cadang nama TT di tukar kepada TK : TUKAR KERAJAAN

Tanpa Nama berkata...

TT,

Aku hampir naik pitam bila tengok blog hang kena delete. Cilakak punya hackers aku maki bergundi-gundi. Nasib baik dah hidup balik....kakakaka

Orang GOMEN

Tanpa Nama berkata...

ini keje bebudak UMNOTOTOK SKMM la ni.. tim TT patut kene archivekan semua TT punyer berita sejak 2008..

sikik hari lagi, TT silap haribulan akan kene block...

operator google atau blogspot bukan faham pun TT ni cakap apa.. nampak muhung sangat kalo blogspot punyer kerje..

masa untuk REVOLUSI telah tiba.. yahyahyah..

Tanpa Nama berkata...

CILAKO PUNYO UMNOAPCO.

shukor mohd berkata...

jin mne pulk nk hack uncle nye blog nie.....? ishhhh ishhh

Siti Nur Amirah berkata...

betul!betul!terkejut td tbe2 tak leh masuk..refresh byk kali dh..

Tanpa Nama berkata...

siyes duhhhhhh.....tiba2 je kuar WARNING. seb baek ada balik...TT TERBAEKKKK

Tanpa Nama berkata...

bangsa lubaag jubo sepol yang suka hack blog ni..ape nak takut kalu komer betoi.pasai kome jenih tahik kerin le tu yg takut bebeno

Rahwana berkata...

Hebat bro,la nak masuk tt dah ada warning!!boleh bawa mudarat hahahaha

Tanpa Nama berkata...

salam bro..
ni mst kerja2 rejim be-end...
teruskan komen yg terbaik TT..

Jibam berkata...

Salam bro Isyam,

Saya setuju saranan Raja Budak Lestari tukartiub ditukar kpd domain sendiri tukartiub.com.

2 kali saya cuba masuk tadi google bagitahu this blog was removed. Alamak...panik juga tadi. Nasib baik tak pitam.

James_Iha berkata...

Internet adalah medan utk bersuara secara waras and jujur.Hahaa..mat salleh yg pegang domain ni tak la bangang sangat mcm perogol amah tuh..tuiihhh

eddy berkata...

TT buat server sendiri larh gini...hehe...
don't worry TT, semua benda nie just only consist of binary je..yang penting TT ade back-up setiap news... setakat save page pun okeh pe...mane tau grobolan pancing google suruh buang TT... grombolan kan bnyk duit.

Tanpa Nama berkata...

mula aku masuk
dia kata dah kena remove

skang aku masuk
ada warning pulak

cilakak punya pukimak
sapa buat tur mintak mampooos kena langgar lori balok

Tanpa Nama berkata...

nasib baik dah ok, kalau tak mau juga aku bunuh diri.. hahahahahahahaha kaulah penyeri hidup aku TT..
patut kau buat saja domain sendiri.. mai kami jadi tukang klik iklan..

bro din penang

Tanpa Nama berkata...

Blog ni blog terbaek
blok penyedar kaum muda
blog paling cool

memang blog macam ni banyak musuh
blog macam ni menakutkan pemerintah
sama macam mesir, bahrain dan yamen

blog macam ni paling ditakuti bila pilihanraya hampir tiba

kalau ada 10 blog macam ni
dah lama bn terduduk

suis-media berkata...

Assalam bro,
Ini semua kerja skmm sebab pilihan raya dah dekat.kalau tukar tiub dia orang kacau lagi kita tidak akan layan pilihan raya tapi kita akan layan pilihan jalanraya.Baruah dekat skmm tuu tolong jangan kacau!!!.

Tanpa Nama berkata...

CILAKAPUNYA UMGOK...
BABI..HIDUP MENYUSAHKAN ORANG..
DASAR PENGECHUT..
HARAMJADAH...

Tanpa Nama berkata...

ooo pasal takboleh buka tadi tu ... aku rasakan mesti rosmah tgh baca entri kt blog tt ni.... sbb tu org len tak boleh nak bukak blog tt nak buka jer terhalang dekpungkoq rosmah.. gaya nak buka jer terlinding ngan payuxxx rosmah... tu la pasal tak dapat bukak jap tadi tu. hahahahahahaha
aku rindu ngan rosmah la plak...hahahaha

PutiH berkata...

plss tukartiub.com lagi senang xde terikat blogspot..

PemudaHarapanKeluarga berkata...

Aku rasa kalau TT diblock lagi, kita pakat turun jalan raya.. hooyeeaaahh!! apa pun masih terasa sedang melawat blog porn nih.. kahahahaha..

Tanpa Nama berkata...

Tukar Tiub A1

terbaik dari ladang
bukan cap ayam..
lembumno dah mengelupur
kena julap dari....

TUKAR TUIB....saluttttttttt

yah yah yah yah

Lau Tze berkata...

lu donlod archieve kat blog ni yg lu tulis sejak mula2 buat lagi.. Gua tak sempat lagi baca kesemua post dalam ni sampai habis ar brader..

yah yah yah berkata...

gua tak leh hidop tan tiub tukar yah yah yah

usain berkata...

gua tak leh hidup tanpa tiub tukar fuck ameno

Tanpa Nama berkata...

Umno cybertroopers takut dgn blog ini..

Sir William Wallace berkata...

Cilaka punya cyber trooper BN .. makan la duit haram. tok sah nak mimpi tutup ini blog!. TukarTiub! rock!!

Tanpa Nama berkata...

salam bro,
tahniah atas kecekapan teknikal anda mendeface blog tt ,;) uhhuhu! tadi tengok ping tt pn tak ada , cant relocated , tapi ada , bagus deface kod sungguh mantap ... teruskan mengunakan blogger . jgn guna kan web http://www.tukartiub.com . sebab , dengan web page ni , senang di godam ... mai kita sambung baca tt

Tanpa Nama berkata...

tadi tersepak batu...sial punya gerombolan....dia letak batu ke...tapi jalan tadi? hehe

Tanpa Nama berkata...

gerombokan ni takdak kerja lain ke.. lawan dgn blog jugak, kita tengok siaapa yg kena baca n siapa yg tak kena baca

Tanpa Nama berkata...

Hidopppppppppp TT...

Muhamad Hafizuddin bin Ali berkata...

Aku rasa akhbar arus perdana lagi lucah dari tukar tiub untuk bacaan rakyat...

Tukar Tiub jadi lucah pun sebab UMNO tu buat isu lucah dulu...

Hidup Saifool bersama jubor, jubornya...

ImNeO berkata...

Way to go TT..
Wa caya lu.

madyo berkata...

kawe cadangkan demo guna domain sendiri. ala $10 jer setahun.
lebih selamat dari di blok oleh google.

Tanpa Nama berkata...

https://www.blogger.com/blogin.g?blogspotURL=http%3A%2F%2Ftukartiub.blogspot.com%2F2011%2F02%2Fpegumumam.html%3Futm_source%3Dfeedburner%26utm_medium%3Dfeed%26utm_campaign%3DFeed%253A%2BTukarTiub%2B%2528Tukar%2BTiub%2529

tupai berkata...

ala relax la bro gerembolan kita org nk happy happy jer blog ni lawak komedi lebih hebat dari gilagila ujang mad dll....tak payah nak buang duit baca tuka tiub pun leh gelak.lawak gila baban hahahahhh.....

Tanpa Nama berkata...

ada warning mesej la....tapi aku continue jeee.............