Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Jumaat, 18 Februari 2011

SIAPA LELAKI Y INI ?




KES LIWAT :AIR MANI LELAKI Y DITEMUI PADA SELUAR DALAM SAIFUL -minsider

Mahkamah Tinggi di sini hari ini diberitahu bahawa air mani milik “lelaki Y” telah ditemui pada seluar dalam Mohd Saiful Bukhari Azlan.

Ahli kimia dari ibu pejabat Jabatan Kimia di Petaling Jaya, Dr Seah Lay Hong turut mengesahkan kehadiran air mani “lelaki Y” itu pada empat kapas kesat, yang pertama dari kawasan sekitar dubur, dua daripada bahagian atas rektum dan satu lagi dari rektum bawah Mohd Saiful.

Beliau yang bertugas di Jabatan Kimia sejak 1991, bagaimanapun tidak menamakan atau memberikan identiti “lelaki Y” dalam laporannya.

Katanya, kesan air mani “lelaki Y” turut ditemui pada karpet pelbagai warna dan sehelai selimut yang diambil daripada sebuah bilik dari unit kondominium di mana kejadian liwat didakwa berlaku.

Semasa pemeriksaan utama oleh Timbalan Pendakwa Raya Noorin Badaruddin, Dr Seah yang merupakan saksi kelima pendakwaan memberitahu mahkamah bahawa beliau telah menjalankan ujian terhadap dua kemeja lengan panjang dan sehelai seluar dalam biru gelap atas arahan pegawai penyiasat kes itu, DSP Judy Blaucious Pereira.
Bagaimanapun, beliau berkata ujian mendapati air mani “lelaki Y” tidak ada pada kesemua eksibit berkenaan, manakala dua lagi kesan yang ditemui pada seluar hitam Mohd Saiful disahkan sebagai milik mangsa sendiri.

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit… INI KES GENG BANG…. kah kah kah…

kah kah kah…... INI KES 4 BATANG SATU LUBANG…. kah kah kah…

woit…HEBAT SAIFOOL NI… kah kah kah…

kah kah kah… BULU ADA….. AIR MANI ADA…. kah kah kah..

kah kah kah… KALAU MACAM INI….. MESTI DAH BUNTING…. kah kah kah…...

kh ksh ksh... DAN PERNAH kah kah kah…ITU LAAA ...PELIK TAK BUNTING BUNTING…. kah kah kah…

NOTA:
siapa lelaki y ini ?


yahya?
yazid
yasmin?
yan?
yusof?
yatim?
you yang yoyok
you yang yempeng
kah kah kah
yusri?


27 ulasan:

jamal berkata...

bravo brader anuar... syabas.... dei tambi sivagi the boss... you're great... kah kah kah kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

tangkap gambo sendiri ka bro.... hehehehehehehehehe... buduh nya blogger ni:)

Tanpa Nama berkata...

hebat drama ni. 2 air mani??? anwar balun terpancut...saifool jugak terpancut kesedapan. ini sudah kes sedap. Ada oral sex pulak.kalau suka ...nyoyut ler. kalau tak suka... gigit btg anwar !!!
Bloody fool

Saiful berkata...

datuk y..datuk ky..cam na ni..depa buat pesta liwat ka..la jenuh dok kena kawat..mampuih la msia ..nak muntah baca..

p.kuatkuat berkata...

YONG TAU FU.....!

p.kuatkuat berkata...

AMPANG YONG TAU HU.....KAKAKA

Kucing Parsi berkata...

lelaki y?
kah kah kah
cakap pakar kimia
tak check DNA ka?
kalau orang PR bagitau orang PR. ni bagi tahu lelaki Y je.
memang nanti anwar kena penjara jugak
tak payah la nak lawan2 kes ni. bukan tak tahu mahkamah kat malaysia ni.
keluhuran perlembagaan dan kedaulatan undang-undang dah takder lagi dah... sorry!!! memang gitu la

Tanpa Nama berkata...

tvablachahahahaaaa..gelak bergoleng-golengan..." Y "?????????????
...apakah Yatim
...You & Me
...Yoyo
...You bloody fool
...Yes Sir...
Atau adakah satu lgi yg tertinggal
"T"...........iaitu..TOYOL..wakakakakkkkkkaaaaaaaaaaaaa.......

Amuraria berkata...

YESMAN KOT ! APA PUNYA TURR KES NI ! MEMANG MEREKA NI JENIS TAK MALU LEBIH DARI HAIWAN ! NASIB BAIK TILAM TERTINGGAL HAHAHA !

Tanpa Nama berkata...

...manakala dua lagi kesan yang ditemui pada seluar hitam Mohd Saiful disahkan sebagai milik mangsa sendiri

PELIK. SAIFULPUN BOLEH KELUAR AIR MANI. KATA TAK RELA TAPI BOLEH KELUAR MANI.

Tanpa Nama berkata...

Laporan kimia hari ini juga mendedahkan contoh B5 yang diambil dari kawasan sekitar dubur terdiri daripada DNA lelaki milik Mohd Saiful, “lelaki Y” dan satu lagi penyumbang yang tidak dikenali.

Ni dah 3 orang...

Tanpa Nama berkata...

Earlier when Saifool testified...he came with clean body and tower....how come the semen stained found on the black trousers??? Is he being sodomized while the trousers put on or naked with tower??Spin...spin...spin...when this laughable jokes will end...Silly case...

Tanpa Nama berkata...

Nampaknya pakar-pakar perubatan kita dipaksa memberi keterangan palsu. Oleh kerana mereka ini professioanl mereka juga nampaknya memberi keterangan palsu yang dipalsukan..

Tak nampak begitu ke TT?

Tanpa Nama berkata...

DSAI..."Can I fuck you today?"
Sinfool: "Wait la my seluar dalam masih on"

It seems that DSAI ejaculated onto Sinfool's seluar dalam, berwarna hitam, kerana tidak dapat tunggu hingga Sinfool tanggal seluar dalamnya.

Ini kes bukan liwat. Ini kes mastubation luar dubur!! he he he
The whole world is watching this short film called "1Malaysia Dalam Sejarah". What crap we have in Malaysia.

Tanpa Nama berkata...

kah kah kah sama macam kes Norita Shamsudin ada lak air mani lelaki x, lelaki y identiti yang tidak dikenali.

Tanpa Nama berkata...

mcm kerelaan diri ajer

Tanpa Nama berkata...

ha ha haa.. hebat gak dak saiful ni.. hrmm.. nampak jelas dah konspirasi nii.. kalo tak sape lak org kedua , ketiga ... ekeke.. karpal no 2, no 3 azmin.. 4 tgna.. kot.. jadilah ops lalang lagi...tangkap ranai - ramai pasai suntut.. masuk i.s.a .. koh koh kohh..

Bukan Haku berkata...

yasa-yasanya yelaki Y yitu yadalah
yulkifli yordin, yatau
yosmah, yatau
yeezam yat yoor, yatau,
yusa yassan


yah yah yah yah yah

ComOt berkata...

yusri KRU? rais yatim dah tukar haluan ka? hahaha

pico pong berkata...

kah kah kah

woit... aku gelak nak tercirit ni...

kah kah kah

saifool the infinite dumber berkata...

saifool al juburi, ikon liwat of the year since 2008.

mata-lembu shah alam berkata...

fuck u tt,.. berita sial dari mahkamah kanggaroo & hakem berokband

lelaki Y tu mungkin aku @ kau @ sape2 saje yang suka mengendap blog tukar tiub. Air mani, mazi, air period, air kencing, najis(b), bulu, lobang, batang, seluar dalam - kering basah. Segala2nya adalah 1 Malaysia - uuuuweekkk!!!

mosabit berkata...

lelaki y.... ????

atau lelaki anak y....??

yajib ker....eh tak munasabah dan munasarawak ponnnn...

kah kah kah kah kah kah ......

Tanpa Nama berkata...

Yassin.. bapak sembab.. kah kah kah..

cicit ngah layor berkata...

Dah jadi mcm kes arwah Norita pulak.Kesudahannyer ayam terlepaih,tangan bau taik.Udah ler yg kener tuduh terlepaih,ader DNA org ketiger pulak.Maker timboi ler bermacam2 tanggapan org pader kiter.Tak ker nayer tu!!Ghogi jer buboh tander hitam tang dahi,org tetap anggap dier jantan duer alam...depan ndak,belakang ndak,molot pon ndak.Tak ker genyi!!

Tanpa Nama berkata...

bro..ini lubang jubur anak dara ke..anak teruna??..

Farah JB berkata...

Sedih, Malu dengan budak melayu nama siful ni....
Banyak2 giler...inilah budak yg paling giler