Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Rabu, 9 Februari 2011

SATU JEMPUTAN PETANG ESOK




JUMPA ESOK PETANG




nota:

tukar tiub akan memperkenalkan
ahli politikus dari sdanah ini
semua di jemput datang untuk
memdengar apa kata baaaaaaaah



ABDUL RAHMAN DAHLAN

Abdul Rahman Dahlan has been described as "a bright star in the political arena" and considered as one of the most vocal BN MPs in Dewan Rakyat. The Sabahan politician is currently an Umno Member of the Parliament for the Kota Belud constituency in Sabah. He was elected to federal Parliament in the 2008 election for the Kota Belud seat after Umno dropped its incumbent member Mohd Salleh Tun Said.

Rahman was also the Pemuda Umno Chief of Tuaran Division and Deputy Chief of Pemuda Umno Sabah as well as the Secretary of Pemuda Umno Malaysia and BN Malaysia. He also served as Political Secretary to Sabah Chief Minister and currently serves as Sabah BN Secretary.

Presently Rahman is a member of Special Parliamentary Committee on Corruption, Parliament's Public Accounts Committee (PAC), Commonwealth Parliamentary Association and Inter Parliamentary Union as well as Vice Chairman for Parliament's Barisan Nasional Backbencher Club (BNBBC).

Come and join the first leader from BN to be featured as the guest speaker for the Teh Tarik Session where Rahman will be giving a talk on ‘The Politics and Economy of East Malaysia’.


DI CAFE KILLINEY - KL SENTRAL


KILLINEY SOOKA SENTRAL. KL SENTRAL
KAHAMIS ,10 FEB 2011
4.00 Petang


11 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

apa cer ni bro TT,
promote mamat UMNO nih?
kalao dia bagus macam mana sekalipun, tapi kalao dah join puak2 UMNO nih,
dia tetap bangang...
kah kah kah kah
walaupun dia seorang anak muda, tapi disebabkan dia join UMNO,
dia tetap di lihat sebagai anak muda yang TAK COOL
kah kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

apa pak shahnon ahmad tulis..aku tolong modify sikit...

kalau sabun dettol ber-antibiotik pun masuk dalam TONG TAIK.....tetap akan menjadi TAIK jugak akhirnya.

sediakan topeng muka sebelum join program dialog ni. Besar kemungkinan 'stink to heaven' mamat ni..

golok-jangok berkata...

Salam 1 Malaysia,. khaaaik ttttuih!

muko mano pulok nih?, kawe dok kenal pong, bengong mung nok buat 'Teh Tarik Session' baik mung buat 'Todi Session'.

Mamat skema ni nok royat ggapo dio weh?

lepah ni lebih baik panggil Beraheng tokat Ali @ Zul Kulem @ Nuar buket marok @ gobala kepala bana...

Non-Governmental Individual berkata...

APA NI BRO?? UMNO DAH BAYAR KAU KE???

AKU AKAN BOIKOT BLOHG NI 1 MINGGU!!!!!

Blow d' whistle berkata...

saper curik kondom?


http://www.themalaysianinsider.com/malaysia/article/police-probe-loss-of-700000-condoms/

Tanpa Nama berkata...

woi TT, bila lu jadi pembelot rakyat.
Kalau ikut undang2 revolusi, leh ditembak sampai mati.

Tapi dgn tahap kesedaran revolusi yg masih rendah di kalangan Malaysians, maka TT akan dihukum lastik dengan biji durian.

TT dah murtad dari ajaran revolusi.

Orang kb berkata...

Ni ahli parlimen kami ni..
sampai skrg tak penah tgok dpn2.
dgr2 pru depan dia dh xjadi calon dah, salleh nak rampas balik.

Tp yg aku xsuka dgn dia ni, sibuk betul dgn hentam2 anwar sampai hal2 daerah kota belud ni pn dia xkesah sgt. cuba tgok blog dia. in fact, dia bkn org kb pn sbnrnya..dia org tuaran.rumah pn kt sana..ntah mcmana boleh jadi calon sini.hbs modal dah kot bn ni.

dkt kota belud, masalah UTAMA adalah masalah AIR dan JALAN KAMPUNG. Kalau tuan TT join majlis ni nanti dan ada peluang nak tanya soalan, cuba tanya pasal dua benda ni. kompom gelabah.hehe

Tanpa Nama berkata...

macam taik jer mamat YB ni.. pernah sekali dia pi kampung untuk kempen.. jalan kampung tu dah bertahun dah tak bertar.. malah jalan lubang sana sini.. sampai kat kampung.. boleh dia berucap kata "saya suka jalan macam ni, badan goyang2 macam eksesais" sekali orang kampung bangun dan jawab.. "YB suka la.. baru guna jalan satu kali, kami hari2 jalan macam ni.. pernah YB rasa ka, tanggung rosak kereta semua?" YB bodoh ni terus diam dan minta diri.. hahahahaha

sunsnake@budakbalun berkata...

korang ni tak cool laa..
ni la masanya nak layan apa hujah mamat UMNO ni..

So, lagi cool bila dapat sebat balik segala hujah dia!

kalau dah namanya UMNO..
budak tadika pun boleh agak apa hujah dia nak keluar..

layanzzzzz!!!

Tanpa Nama berkata...

perasan dia ingat muker dia lawa sangatlah tu. Kalau dah taik tu taik jugak.

Mat Bundle berkata...

aku bukan tak nak join bro...
tapi kalau jenis mamat pakai kot
baju bush jeket
batik lengan panjang
ikat tali leher.....
aku tak minat langsung la bro
baik aku layan tido

jenis mamat macam ni bro...
kalu cakap, air lior basi lekat kat tepi bibir
idea, elleeeekkk!