Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Rabu, 9 Februari 2011

YOU TOLONG I... I TOLONG YOU




PENYANYI KELAB



nota:
gambar hiasan
gambar seorang penyanyi
di sebuah kelab karaoke
di port dickson
kah kah kah



PELANTIKAN ISA SAMAD BURUK UNTUK PASARAN -mkini

BEKAS Exco Selangor, Mohd Shariff Jajang ditemani keluarga hadir di Mahkamah Sesyen Klang Pelantikan Mohd Isa Abdul Samad sebagai pengerusi Felda menyebabkan pasaran saham menjadi tidak menentu, kata ketua pegawai eksekutif, Maybank Investment, Tengku Zafrul Tengku Abdul Aziz.

“Terdapat banyak GLC yang mempunyai bekas ahli politik dilantik sebagai pengerusi tetapi bagi Felda, adalah kes yang jarang berlaku di mana pasaran bimbang dengan pelantikan itu. Ia memberi isyarat yang salah,” katanya.

Bercakap di forum anjuran badan pemikir, Ideas, Tengku Zafrul bagaimanpun berkata pelantikan berkenaan mungkin disebabkan kekurangan calon di mana jawatan utama di syarikat-syarikat berkepentingan kerajaan mesti diisi oleh calon bumiputera

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit… AAAALLLLAAAA MAAAK… MANA PUNYA TUNKU DAPOR INI…kah kah kah..

kah kah kah… ADALAH DAPOR YANG TAK BERTUNKU…. kah kah kah..

woit… INI BUKAN PASAL MENIAGA…. kah kah kah..

kah kah kah… INI PASAL ENTOT ENTOT…. kah kah kah…

woit… INI PASAL HUTANG JANJI…. kah kah kah..

kah kah kah… INI PASAL BALAS JASA…kah kah kah..

kah kah kah…MAT ISA TUTUP PINTU HOTEL… kah kah kah..

kah kah kah…MAT MONGOL TUTUP KAIN SARONG…. kah kah kah..

kah kah kah...MAT ZIANA LARI PINTU BELAKANG... kah kah kah

nota:
mesti ada
tolomg menolog
kalau tidak susah berhadapan
dengan suami kah kah kah


4 ulasan:

teRAJUteRAJA berkata...

Sham,

TERAJU tu abende nya?

Tolong ceritera sikit boleh?

mata-lembu shah alam berkata...

fuck u tukar tiub,

kau siar anak badak pakai bare-back pegang mic - jahat lah kau, nape kau tak siar foto mak badak super xxx pakai bikini ?

Sape nak caya kalau ceo maybank invest bongkar pasal doraimon & samseng DUN selangor.

kau cakap lagi la orang tak caya - tukar tiub basikal buruk.

rakyat 1 Malaysia lebih caya kalau info ini disurah oleh TV3/4, utusan meloya, berita hairan, radio tv monyet/rtm @ oleh anak yatim,.. kalau kau tolong aku, jangan harap aku tolong kau,... khaaaaakkk tttuuih

Tanpa Nama berkata...

1 Mesia ahmad albab yg punya!!
enjoy...jangan risau...semua kita dah kontrol...

Tanpa Nama berkata...

TT

ni bukan gambar amah indon yang kena gorol tu kan?

nasik lomak 2 hinggit tuuuu!
peeehhhhh!