Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Rabu, 6 April 2011

MACAM MACAM CARA NAK BODOHKAN MELAYU




INILAH PADANGNYA



nota:
inilah padang yang disedikan oleh spr
padang ini boleh turun naik
ini untuk memastikan gerombolan menang

nota:
tak kan tak faham faham
kah kah kah


HAD 50 PENYOKONG UNTUK TUTUP MALU BN – harakah daily

KOTA SAMARAHAN, 5 April: Pengerusi Pakatan Rakyat Perak, Drs Khalil Idham Lim berkata Suruhanjaya Pilihan Raya (SPR) mengeluarkan peraturan yang menghadkan seramai 50 orang penyokong sahaja mengiringi calon parti-parti yang bertanding bagi Pilihan Raya Negeri Sarawak pada penamaan calon esok adalah untuk menutup malu BN.

Ini kerana kata Khalil, setiap kali pilihan raya, penyokong Pakatan Rakyat lebih ramai daripada penyokong BN.

"Saya melihat peraturan ini tidak lebih dari usaha untuk menutup malu BN apabila setiap kali pilihan raya lebih ramai penyokong Pakatan Rakyat mengiringi calonnya.

"Mereka juga datang tanpa diupah dan datang sejak awal secara sukarela. Berbeza jauh dengan penyokong BN, walaupun 50 orang yang ditetapkan, saya pasti ianya perlu dengan sejumlah upah kepada mereka," katanya kepada Harakahdaily.

Beliau turut mempersoal kewajaran peraturan itu dibuat sedangkan Perlembagaan Negara membenarkan rakyat berhimpun secara aman.

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit… SEKALI LAGI TIANG GOL DIUBAH…. kah kah kah…

Kah kah kah…. BILA PAKATAN NAK TENDANG MASUK GOL….TIANG GOL HILANG… kah kah kah..

Kah kah kah…. KALI INI BUKAN TIANG YANG HILANG…PADANG PADANG PUN HILANG… kah kah kah..

Kah kah kah….SPR … HANYA BARUA GEROMBOLAN… kah kah kah…

Kah kah kah… KERJA DAN TUGAS… MEMASTIKAN GEROMBOLAN MENANG…. kah kah kah…

nota:
kalau pilihanraya boleh mengubah apa apa
telah lama puilihanraya diharamkan di malaysia kah kah kah


10 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

biasa la beb
nama pun spr
bukan srp

Tanpa Nama berkata...

apalah anak ayub ni..... biarlah spr nak hadkan 50 ekor saja.... bila sikit penyokong tu akan bergaduh untuk berebut jadi penyokong,berebut habuan, boleh demand! kalau hadkan 5 ekor lagi bagus, ramai ramai cuma mampu bagi nasi bungkus dan sirap, 50ekor dapat sorang 1,000rupee, kalau 5ekor naikla harga sorang 10,000 taka! 2 hari sebelum tu kan ramai ahli gerombolan mati bertikam berebut jadi penyokong!!!!! bravo spr.... teruskan usaha membantu pr!

pondokbukukita berkata...

Tahun 2011...Rasa macam tahun 60 an pulak...gambar Hitam putih..bagilah real sikit 'trio'..gambar kaler..ada sound..HD.. Blue Ray.. apa punye turrr la..Kalau rakam pakai handphone pun gambar clear dan ada warna...Bangang punya Trio..KRU pun dah buat Merongmahawangsa..canggih manggih lagi..hampa buat filem, dah lah hitam putih dan tak dak sound..blurr plak tue....hampa ingat zaman berak dalam semak lagi ker...

pondokbukukita berkata...

Tahun 2011...Rasa macam tahun 60 an pulak...gambar Hitam putih..bagilah real sikit 'trio'..gambar kaler..ada sound..HD.. Blue Ray.. apa punye turrr la..Kalau rakam pakai handphone pun gambar clear dan ada warna...Bangang punya Trio..KRU pun dah buat Merongmahawangsa..canggih manggih lagi..hampa buat filem, dah lah hitam putih dan tak dak sound..blurr plak tue....hampa ingat zaman berak dalam semak lagi ker...

Tanpa Nama berkata...

kahkahkahkahkahkah pecah perut.

ada otak berkata...

patutlah stdium kat m'sia rntuh,sbab nak design camni..prlimen aritu rntuh pun sbab design x rata jgak kot..

Bom Mortar berkata...

Monkeyjaan da takde duit la tu.. klu 50org datang senang nk suap... kalu sorang dtg dpt rm200 maka 50 org baru rm10,000... ahahaha.. sian.. kerana mu dunia aku sokong...

p/s: maklumat terbaru di sarawak... ada satu artis pop yeye buat konsert kt sarawak telah digunakan untuk bagi sorang rm 200 kt sape2 yg dtg konsert die sebagai usaha memancing undi.... dia kata tak pernah die buat konsert dia bayar org.... patutnya dia yang kena bayar.. mari cari sapa sponser artis ni.... dato' katanya..

Tanpa Nama berkata...

KPI utama diorang memastikan BN menang seminima nya 99%... Tu yg jadi tiang gol hilang... padang pun hilang... hang tunggu la...tak lama lagi semua pemin dia akan hilang...tak beghani nak lawan...ptuiiiiihhhhh...

Tanpa Nama berkata...

Kah..kah..kah..memang bodoh melantun-lantun lah kau ni TT..dah tag line kau pilihanraya tak akan mengubah apa2..yang suku-sakat kau hantar borang pencalonan apa kelobang nya bangang!Kah..kah..kah!Aku nak tanya kau ni ada darah interlok ke...cakap berbelit-belit!Kah..kah..kah

AkuMuzikFilem berkata...

berat sebelah