Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 21 April 2011

TERBONGGENG MENIPU!




ENTOT ENTOT BUNTING



nota:
bila sudah kantoi
hapuskan semau bukti

tipu mesti tipu
tipu orang melayu
kah kah kah





SATU MALAYSIA EMAIL PAGE CAHNGED ON PEMANDI WEBSITE
-minsider

The Performance Management and Delivery Unit (Pemandu) changed details of the 1 Malaysia email project on its website between the day it was announced and yesterday, and now calls it a private sector initiative when it was previously listed as a government initiative.
“The 1Malaysia Email project is a government initiative in providing a unique and official email account and ID for the citizens of Malaysia,” the description read on Tuesday.
Since yesterday, the description of the RM50 million project read: “The 1Malaysia Email project which features the domain name of ‘myemail.my’ is a private sector initiative led by Tricubes Berhad to provide a unique and official email account and user ID for interested citizens of Malaysia.”

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit…BILA MENIPU DAH KANTOI…UBAH BUKTI…. kah kah kah..

kah kah kah…BILA DAH ENTOT BUNTING…. TERUS BOM…. kah kah kah

15 ulasan:

zex berkata...

PROJEK BOIKOT KEDAI MAMAK KIMMA JGN TERLUPA BRO....

Spender lusuh berkata...

kat page myemail tu ada link to facebook...

so far kat facebook dah 500 orang Like... siap attached instruction photo lagi....

then orang ramai dah start ramai2 orang.. report kat facebook mengatakan page itu scam / fake..

hakhakhakahkahk.. kesian.... kesian...

kat twitter pun ada link... tapi belum tweet lagi... ada la 160 follower termasuk haku... ahkahkahakhka

Tanpa Nama berkata...

RM50 million private fund for an email service. Seriously I don't believed.

What can 'Rakyat' gain from this so called 1Malaysia email. What are the significant, after all gmail, yahoo mail, hotmail etc.


aku@JB

Umar Al Khattab berkata...

...itulah pasal

bila cakap ramai rakyat m'sia ni yang bangang, marah

tapi dari dulu sampai 80 tahun lagi korang pangkah BN tu jugak

...bangang ditipu oleh penipu terrrbongenggg [TT lu punya frasa memang terbaek]

**officemates aku harini pun naik hairan "cakap inisiatif kerajaan, kenapa tiba2 jadi projek internal Tricubes pulak"??

..sama jugak masa paklah dulu,kawan2 aku tanya "..eh apa beza Islam dengan Islam HadHari ni??"

Amuraria berkata...

MEMANG DEPA INGAT RAKYAT MESIA NI SEMUA NGOK ! SENANG TIPU !

Tanpa Nama berkata...

kalo ada bukti bak datang la
ada video bak tunjuk la
kalo berani sumpah laknat bak datang la
ada simpan jam omega bak tunjuk la
cakap je lebih tak guna, bro

-gunny

Rosmah Mansoros berkata...

soalan cepu emas buat korang..

apa motif altantuya meletup??

adakah altantuya telan bomb?

atau altantuya ni spesis nukelar reactor..

harharhar

Tanpa Nama berkata...

Takde kerja lain nak mengawal pergerakan rakyat, semua nak ambik tau, nak sebok org buat apa. Apa perlu lg email? Nak communicate apa lagi? kan dah ada TV1 & 2 & TV3 and ....tak cukup lagi ke?

sang kancil berkata...

Penyamun ada macam-macam jenis. Tapi BN macam penyamun tarbus dalam filem P.Ramlee, siang-siang buta pun dia nak kebas. Mesti lah kantoi

mat saga berkata...

hahahahaha...

entot-entot bunting...
entot-entot bunting...

entot-entot... pancut 2 kali...

hahahahahaha

sarawak berkata...

ada ke ayat terbonggeng, setahu aku ayat tertonggeng ada la. Tak percaya tanya kat brader omega.

Tanpa Nama berkata...

Yang ni pun projek menipu jugak...
e-mail dari kawan ...
Would you believe it? It cost UMNO/BN to build the Sungai Buloh MRT a distance of ONLY 150km a walloping USD17B (RM53B) or a cost of USD133M per km verses China 's Bejing - Shanghai (Fastest train in the World @350km per hour) a distance of 1,318km ONLY USD22B or USD16M perkm??????

Another wasted tax payer's money! Why don't ask the Chinese to build it ??? Idris Jala is wrong -he said the way we are heading , Malaysia will go bankrupt by 2019. !! We are going to go bankrupt much much earlier. Can forget about vision 2020 !!

tukar-email berkata...

www.1malaysiaemail.com <-- the real one kah kah.

Tanpa Nama berkata...

nak menipu pon bodoh melantun lantun!!!

Tanpa Nama berkata...

"...for interested citizens of Malaysia.”

kahkahkahkah!
"interested" citizens???
1.al-kaki al-bodekis
2.al-pekerja al-jabatan al-KERA
3.al-pelajar al-kolej al-kenapaksa

"interested"!
kahkahkahkahkah!!!!