Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Isnin, 2 Mei 2011

DARI BUDAK HITAM KE MAT GELAP



SURAT NIKAH PUNYA POWER



nota:
surat nikah ini ada power
tapi surat nikah juga ada tarikh mati
bila tarikh sampai
surat nikah jadi lembik

dalam kes ini surat nikah hilang power
bila zzzz betul betul zzzz kah kah kah


KHAIRY NAFI PEMUDA UMNO HILANG TARING – berita hairan

Ketua UMNO Cheras, Datuk Syed Ali Al Habshee yang membidas sikap Pemuda BN terutama Exco yang dikatakan ‘hilang taring’ dalam memperjuangkan parti apabila diasak pembangkang.


Khairy yang juga Ahli Parlimen Rembau berkata, beliau tidak pernah merajuk walaupun tidak diberikan jawatan dalam Kabinet kerana apa yang penting tugasnya memantapkan Pemuda BN dan UMNO

“Ada jawatan atau tidak yang penting adalah memantapkan Pemuda Umno dan BN,” katanya.

Kahiry berkata Pemuda UMNO tidak hilang taring seperti didakwa, sebaliknya masih lantang memperjuangkan Melayu dan mempertahankan UMNO daripada serangan pembangkang, kata Ketuanya, Khairy Jamaluddin.

Bagaimanapun, katanya, sejajar dengan model baru politik, pergerakan itu juga tidak mahu dilihat sekadar beretorik dan menjadi kumpulan pendesak, tetapi memfokus kepada pendekatan turun padang dan menyelesaikan masalah belia, termasuk pengangguran.

“Dulu kita (Pemuda UMNO) jadi benteng secara tradisional termasuk mendesak kerajaan dan membuat demonstrasi serta laporan polis (berhubung sesuatu isu), tetapi kini kita memainkan peranan untuk menyelesaikan masalah orang muda.

“Kita akan jadi lebih lantang, tapi pada masa sama kita mahu dilihat melaksanakan apa yang dijanjikan,” katanya.

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit… MENANTU AYAH BUKAN MERAJUK LAAA…. kah kah kah..

kah kah kah..MENANTU AYAH HANYA YANG TEST MARKET… kah kah kah..

kah kah kah...CAKAP NAK LEPAS JAWATAN... kah kah kah

kah kah kah..TAPI APA NAK BUAT….MAT GELAP ZAMBRY TELAH MASUK MENCELAH… kah kah kah..

kah kah kah…INI CUKUP HEBAT… kah kah kah..

kah kah kah…DARI BUDAK HITAM… DI GANTI OLEH MAT GELAP…. kah kah kah..

kah kah kah…JANGAN LAH CAKAP HAL TARING TARING…. kah kah kah…

kah kah kah…. TARING BARU NAK TUMBUH… MADEY SUDAH TIBAI…. kah kah kah..

kah kah kah…. MADEY POTONG STIM LAAAA…. kah kah kah…

nota:
masa di ijok dulu bukan main gedebe
ini kerana ada power dari zzzzz
sekarang zzzz sudah betul betul zzzz
menantu pun tak ada power lagi
kah kah kah

2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Mamat ni sembang aje kuat. Buat kerja tak macam mane pun. Dulu masa Pak mertuanya jadi PM bukan main sibuk dia memunggah kekayaan negara ke dalam poketnya. Tapi tanpa kuasa dia ni macam pariah melutut ditepi gantang. Kalau UMporNo dah tak mau kau, baiklah kau join parti lain. Sebab dalam UMporNo, you no money No talk. Aisehman yang tu pun kau tak paham ka. Sia-sia kau ngaji kat Oxport. Sah mamat ni pun lulus cukup makan saje apa. Balik Malaysia dok kelentong saje kerja dia. Orang lain pun belajar juga kat Oxford, tapi tak kecoh pun.

Tanpa Nama berkata...

Dalam "Budaya UMNO" maksudnya kalau tanpa sebarang jawatan, ahli Umno akan tanya "Lu Siapa Mat?"....

Nak minta tender, surat sokongan kalau tak ada power.. apa guna bro...

Lu gila sorang2 la KJ..

Lu jaga Nori Binti zzzzzz sama anak lu sudah la.. tukar lampin lg bagus bro..

AlorSetar FM