Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Isnin, 2 Mei 2011

MUHYIDDIN NASIONALIS MELAYU!




MENYEMBAH ZIONIST



UMNO TIDAK AKAN GADAI PRINSIP PERJUANGAN– MUHYIDDIN – mstar

MUAR: Umno tidak akan menggadai prinsip perjuangannya walaupun berhadapan dengan suasana politik yang getir dan mencabar, kata Muhyiddin Yassin.

Dia berkata berlainan dengan Parti Keadilan Rakyat (PKR) dan PAS, Umno tidak akan menggadai prinsip politiknya semata-mata untuk meraih sokongan politik yang sementara.

"Umno sentiasa istiqamah dalam mempertahankan kesucian Islam dan membela bangsa Melayu kerana itulah prinsip asas perjuangan Umno. PAS sebaliknya boleh mengenepikan sementara prinsip perjuangan semata-mata untuk meraih sokongan politik," katanya.

Muhyiddin berkata lebih lama PAS berada di dalam pakatan pembangkang, lebih banyak prinsip perjuangan parti itu akan terhakis dan tergadai.


PROGRAM PADAT MENANTI NAJIB DI NEW YORK – berita hairan

Program padat menanti Najib Razak sepanjang lawatan dua hari beliau ke New York pada 17 dan 18 Mei.

Acara bisnes utama akan berlangsung pada 17 Mei apabila Hari Pelaburan Malaysia New York (IMNY) 2011 akan diadakan di Bursa Saham New York (NYSE), menurut kedua-dua sumber yang berpangkalan di New York itu.

Pertemuan secara individu antara eksekutif korporat Malaysia dan rakan sejawatan Amerika Syarikat(AS) juga akan diadakan.

Syarikat Malaysia akan diwakili, sebahagian besarnya oleh ketua pegawai eksekutif masing-masing, termasuk eksekutif kanan Petronas, Khazanah Nasional, Maybank dan CIMB.

Acara itu dianjurkan bersama oleh Bursa Malaysia, CIMB Investment Bank, J.P. Morgan dan Lembaga Kemajuan Perindustrian Malaysia (MIDA).

IMNY 2011 berobjektif sebagai platform membantu komuniti pelaburan global menyesuaikan strategi pelaburan mereka dengan peluang pelaburan di Malaysia.

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


nota:
sila baca dua berita ini dan fahami betul betul
malikul sembab mengambil garis nasionalis melayu
wal hal mat mongol sedang berusaha
untuk menggadaikan melayu kepada pelabur antarabamgsa

sayangnya pukida
sayangnya pukipm
sayangnya perkasam
sayang nya ngo melayu
tidak memahami apa yang sedang cuba dilakukan oleh mat mongol
mereka tidak dapat membaca apa yang terasirat
jauh sekali apa yang tersurat kerana malas membaca

inilah akibat apa bila mat mongol senang kena pau
mat mongol yang telah terperangkap dalam kes bunuh altantuya
mat mongol tidak ada jalan lain
melain kan menyembah para pelabor di new york

yang peliknya mat mongol menuduh anwar sebagai ajen yahudi
tapi sekarang yang tuduk dan sedang berusaha untuk jual negara ini
pada towkay dan cukong yahudi ilah mat mongol sendiri

malikul sembab hanya dapat bercakap pada orang pagoh
tapi mat mongol cakap dengan zionis di new york!

3 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

"tapi sekarang yang tunduk dan sedang berusaha untuk jual negara ini
pada towkay dan cukong yahudi ialah mat mongol sendiri"

- betul TT, tengok projek ‘rare earth’ di Kuantan sudah...Lynas Corporation tu sapa punya? proksi Rothschild..apa kata pejuang melayu umno?? - TARAKKK!! dikatanya ini fitnah.....gua kadang2 sampai nak nangis dgn kebodohan pejuang2 bawahan melayu umno ni, haduih. sbb depa ni jenis tak mengkaji, tak membaca, lebih banyak mendengar...memanglah dulu, kini & selamanya bodoh!

Tanpa Nama berkata...

i monggol 1 sembab memang tak gadai malaysia yg gadaikan malasia ialah LGE, TGHH, DSAI mrk ini lah yg menjual segala maruah malaysia, pakatan pr yg tlh memerentah selama lebih 50 thn jual maruah malaysia sbb itu 1 monggol ajak pas bergabung..kah..kahh..kahhh..1 monggol 1 sembab dah berasap jubur penuh dgn parpukari

najib hensem berkata...

pukimak kau najib...mamposss lagi baik lah kau..