Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Rabu, 4 Mei 2011

GEROMBOLANG IKANG SEDANG LAWANG



APA CERITANG DENGAN STADIANG?



nota:
macamm macam cara dibuat
untuik remabat duit rakyat

sila selidik ini mesti kerja
syarikat kroni!






MB TETAP TIDAK PUAS HATI - meloya

SETIU 3 Mei – Kontroversi projek pembinaan velodrom mini di Dungun yang bernilai RM36 juta belum berakhir apabila Menteri Besar, Ahmad Said tetap tidak berpuas hati dengan penjelasan yang diberikan oleh pihak berkenaan.

Malah, Ahmad turut menempelak pihak-pihak berkaitan yang mengesahkan bahawa kos tersebut amat sesuai untuk pembinaan sebuah kompleks sukan yang menyediakan pelbagai kemudahan termasuk velodrom mini.

Beliau seterusnya mempertikaikan kos projek berkenaan yang disifatkannya jauh lebih tinggi berbanding kos asal RM3.5 juta, seolah-olah memberi gambaran projek itu dibina untuk penganjuran temasya sukan berprestij dan bertaraf dunia.

“Pembinaan projek sukan ini biarlah berpatutan dengan keperluan sukan peringkat negeri. Kita buat velodrom atau kompleks sukan bukan untuk menjadi tuan rumah Sukan Olimpik, tetapi kalau Majlis Sukan Negeri ada duit, dia buatlah,” katanya sinis.

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH

woit… INI BUKTI GEROMBOLAN NEGERI IKANG SEDANG BERLAWANG… kah kah kah

kah kah kah… JANGAN SILAP FAHAM…MALAON INI BUKAN JIMAT CERMAT…. kah kah kah..

kah kah kah…MALAON INI MARAH KERANA INI PROJEK KRONI IDRIS JUSOH… kah kah kah..

kah kah kah…. KALAU KRONI MALAOAN INI…. SEMUA BOLEH REMBAT… kah kah kah..

woit… KENAPA TAK LAPOR PADA SPRM… kah kah kah..

woit… SIAPA LULUSKAN PROJEK TIPU INI…. kah kah kah..

nota:
apang jadang dengan stadiung runtung?
manang laporangnya?
apang hasil siasatang?

cilakang ikang masuk celah kang kang
kang kang kang


8 ulasan:

Anti TELAN berkata...

Mung beli 'Itek Angsa' 101 ekor dari China letak di Tasek Kenyir buat gapo Mad?

Mung beli itek tu sekor RM5600. So 101 ekor mung membazir RM223,750.00

Mad, mung pun samo REMBAT, TELAN, PELINGKUP duit orang T'ganu..???

Tanpa Nama berkata...

last week aku pegi tgk diorg dah repair balik..tp xsiap sepenuhnye lg...

Tanpa Nama berkata...

tt
kang kang kang ?
adoii.. penat aku gelak

bior mat said gocoh dgn derih
kita pakat tepuk tangang

teganu kite berkata...

isamudeng,

aku nok kkabor ke mung,- sape menteri jage sukang? - Shabery Chik bile ccakp neleh air lior, mamat ni pernoh lawang Mat Said Kemamang di pilihangraye kecik DUN Kijal atas tiket Semangat 46.

puok ni wat projek, untok bahang pitih.

Mat Said Kemamang memang bijok, walau pong muke dia macang Pol Pot khmer rough masa mude tapi die dok lah jahat macang Derih Nnatang.

banyok sangat doh puok2 gerombolang ikang butal bergomol di teganu, - tapi guane pulok geng pakatang/PAS? makang cekok ke dok PRU-13?
Mat Said lawang Shabery air lior & lawang geng Derih Nnatang, abih kucaa hanyaa lintang pukang, tapi gerombolang ni ppakat lawang pakatang/PAS.

teganu politik ikang.

Tanpa Nama berkata...

Anti Telan..

Buek gapo beli Itik dari Cino...Itik Malaysiakan doh banyok..dok pelaharo itik cino tu samo aje mace peliharo Aye' Cino ..ho ho ho.

Guano la ni, mat said nampok Itik Cino..mung peliharo itik Belibis doh la...ho ho ho.

Tanpa Nama berkata...

kahhh...kahhh...kahhh..1 ikang 1 ganu..semua benggong belake!itek chino buleh buat bideo seks anuar! kahh..kahh..kahh. bahang ranbang

Tanpa Nama berkata...

peluang dok payoh ke laut, buleh dapat pitih juto2, whai not? ade pulok johang kayuh sika anok nganu Azizulhasni Awang, dapak idea slalu, guane kalu kite buat velodrong di nganu ni, pah lagi ghamai johang kayuh sika nganu lahirkang, tok kang johang nakap ikang je, ke guane? 'buleh, bijok mung bijok'?!! kate yang bagi projek.

Tanpa Nama berkata...

selamatkang giant ms making maju mesra malll ij