Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Selasa, 14 Jun 2011

JANGAN TIPU MELAYU



MACAM MACAM TRIK ZIONIS






nota:
semua dibuat untuk bodohkan melayu
macam macam dibuat kah kah kah





ANONOYMOUS ANCAM GODAM LAMAM WEB KERAJAAN MALAYSIA - minsider

Satu kumpulan yang dikenali sebagai Anonymous mengancam untuk menggodam laman web kerajaan www.malaysia.gov.my di bawah “Operation Malaysia” awal Khamis ini.

Kumpulan itu menghantar mesej mengatakan bahawa ia akan menggodam pada pukul 3.30 pagi Khamis ini waktu Malaysia (7.30 petang, waktu GMT esok).

Laporan The Star Online pagi ini menyebut ugutan dalam bentuk grafik disiarkan di laman web http://i.imgur.com/PTFWh.png.

Mikko Hypponen, ketua pejabat penyelidikan di F-Secure Corporation, sebuah firma sekuriti perisian yang berpejabat di Helsinki, Finland menghantar mesej mengenainya menerusi Twitter kira-kira 4.42 pagi tadi (waktu Malaysia).

Tiada butiran lain diperoleh ketika ini, kata laporan itu.

Laporan itu menambah, tidak diketahui sebab Anonymous menyasarkan laman web Malaysia.

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit… INI TRIK UNTUK MENGOLAH PERSETUJUAN ORANG RAMAI… kah kah kah..

kah kah kah…INI BERITA LAWAK BANGANG…. kah ah kah

kah kah kah… KALAU HACKERS PUNYA KERJA…. DIA HACK SAJE …kah kah kah..

kah kah kah…MANA ADA BAGI AMARAN… kah kah kah..

kah ka kah…KAH KAH KAH…LAWAK GILA… kah kah kah..

kah kah kah…INI MACAM HACKER DARI KAMPONG SUNGAI JAH… kah kah kah…

kah kah kah…INI KERJA ZIONIS APCO…. kah kah kah…

kah kah kah…INI KERJA BUDAK INDIA CARI MAKAN… kah kah kah…

woit..KALAU BERITA INI KELUAR SATU APRIL...KAMI SEMUA PERCAYA... kah kah kah..

nota:
ini cara untuk dapat bujet lagi
apco dan ajen zionis yang bekerja
sengaja buat cerita hacking
kerajaan kelam kabut
lalu tambah bujet
sambung kontrek apco

nota:
ramai perkerja it dari indian
ini cara budak budak indian ini
nak sambung kerja dan
dapat bawa kawan kawan yg lain

nota:
sesiapa yang guna komputer tahu
hanya yang bangang tak sedar
serangan virus dalam komputer
di buat oleh syarikat komputer
tujuan untuk jual anti-virus

nota:
kalau hacker nak serang
dia serang dia goddam
ancok omak apo pulak nak bagi notis
bukan saje notis
ada alamat dan number mobil pone
kah kah kah

nota:
ini samalah trik
yang sedang dijalankan sekarang

mat mongol sengaja naik kan harga leterik
kasi rakyat susah
orang makin heboh

kemudian katakan kalau ada tenaga nuklear
harga leterik akan lebih murah

nota:
hentikan laaa projek bodohkann orang melayu
cukup laaa


GODDAM YANG INI




17 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

bagi amaran bagi amaran ni mcm style org umno/perkasa je.

Tanpa Nama berkata...

F Secure nie company Antivirus; ade office kat malaysia:

F-Secure Malaysia (M) Sdn Bhd
Block 3A, Horizon, Bangsar South,
No. 8, Jalan Kerinchi,
59200 Kuala Lumpur
Malaysia

Tel. 603 2264 0200
Fax 603 2264 0299
www.f-secure.com

Tanpa Nama berkata...

Anonymous ni movement. Hari tu derang serang turki. poster tu untuk tarik ahli join. mana2 negara yang disekat kebebasan internet akan diserang oleh movement ni

Non-Governmental Individual berkata...

mmg betul lah org cakap Hisyam ni genius!

Tanpa Nama berkata...

GCERT, MCMC dan CYBERSECURITY kan ada.. Ok punye.. :)

apa la sangat hacker IRC nih..

Tanpa Nama berkata...

UMNO MUST BE DESTROYED!!!!
kah..kah..kah..
td mase lepak warong pekene teh, aku tlg smpaikan berita hackers bg amaran nk godam web m'sia pada ketua & penduduk kampong aku.. dorang suma trus gelak guling2.. ketua kampong paling sempoi sbb dia trus bukak kain pelikat dia tunjuk kote.. kami sepakat jerit kuat2 kat org yg lalu-lalang dpn warong 'port' kami lepak tu
ANCOK OMAK KAU!!!!!!!

Tanpa Nama berkata...

kita tunggu lepas PRU 13 n tengok siapa yang tipu melayu sebenarnya!

La ni tak nampak lagi belang depa,

Aku nak tengok TT yang kononnya genius ni apa jadi pada dia bila dah menang..menteri pelajaran kot? kah kah kah..hancus minda anak2 muda kita dengan tunggang langgang minda sesat dia. Kalau berubah jadi manusia tak apa bro TT.

Tanpa Nama berkata...

Tanpa nama 6.34pm,
Aku tahulah kau pencacai angkat najis Umno...nampak sangatlah kau ni bodoh....mesti kau nak cakap...DAP akan perintah Malaysia kan?...kerusi DAP mana cukup nak perintah...banganglah kau ni...
Kau nak tahu siapa yang tipu Melayu?...tu...kroni-kroni pemimpin kau tu...dapat projek jual kat chukong...lepas tu enjoy...habis duit...lobi lagi...jual kat chukong...enjoy lagi...kau faham maksud aku...kau ingat bila cukong tu dah dapat projek dia nak bagi kat melayu buat sub ke?...PANTAT lah kalau dapat...itulah pengkianat melayu....kalau kau nak lebih tahu lagi...kau gi tanya orang JKR...Melayu macam kau nilah yang paling bangang...masa pilihanraya dapat duit 30 ringgit....melompat-lompat macam berok....siap cium duit tu...bodoh piang...dah...jangan baca blog sini...gi baca blog cybertropper ke...buat malu aje...

Tanpa Nama berkata...

website Sabah Tourism (www.sabahtourism.com) baru je kena hack!! Sila consult lebai google. data2 penting dah dipublish oleh hacker. The war has begun! Website2 gomen terutamanya dalam bahaya!

Stupid University berkata...

Bro TT,

Aku kurang bersetuju tentang pendapat bro. Aku sendiri dah lama dalam bidang nie. Aku tahu pergerakan bawah tanah kumpulan-kumpulan ini. Pernah satu kumpulan menulis kepada menteri luar negara china tentang aktiviti mereka untuk mengagalkan projek green dam itu. Kumpulan ini pun menggunakan taktik yang sama. Dan apa yang saya gunakan sekarang adalah hasil usaha kumpulan ini. Apa yang dapat saya simpulkan kumpulan ini memang berkemahiran tinggi dan walaupun jika pihak kerajaan telah meningkatkan langkah-langkah keselamatan, ianya masih terdedah kepada beberapa bentuk serangan yang tidak boleh dielakkan. Padan muka perogol amah tu. Dia ingat kalau block dengan guna DNS sahaja boleh settle semua. Nie hah saya tak perlu tu semua untuk akses mana-mana bahagian yang telah disekat tu!

Non-Governmental Individual berkata...

woi sham.. ini bukan hoax! mmg betul2 dah kena hack dah.. kah kah kah!

cuma tak dipastikan lagi sama ada dalangnya adalah kerajaan sendiri

atau

puak2 yg tak setuju piratebay dan wikileak disekat

Tanpa Nama berkata...

aduh! bangang betui...godam tu godam aje.
2 china doll dari singapura maksu pintu imigresen kosong aje...no hal punye.
bawa kapalterbang lintas purtara jaya pun org tak kesah.
nak jalan2 beli senjata kat kem tenter greek pun bole beres....tanya al-maunah siapa broker dia...
mugabe, bashir pembunuh rakyat afrika pun kita ajak....open house...masuuk masuuk.
ni polisi baru....rumah terbuka....kan nak raya kejap lagi kan.......bulan jualan malaysia (malaysia on sale kot)
godam jangan tak godam.....disini semua bole!

Tanpa Nama berkata...

http://pastehtml.com/view/ax3mejiup.html tell me if this is fake :)

fauzi berkata...

erm .. aku x kisah kalau hack pun.. website kerajaan ada data penting ker?? kalau penting apake jadah letak kat dalam live/public network.. bangang x abis.. letak ler data dlam pivate network yang xda tenet..kalau staff gome duk sibuk men fb gini ler jadi nyer.. harap2 dia hack database ptptn, (bukan website) bior padam hutang2 pelajar kat malaysia ni..

Tanpa Nama berkata...

bro...Anonymous ni mmg style dia macam tuh..dia announce dia attack mana n bg amaran dulu...diorang ni pro Wikileaks...diorang attack server visa n mastercard dulu time diorang tarik diri daripada terima donation utk server wikileaks...ada byk ops diorang wat..sblm ni ops india utk bersihkan rasuah kt india

bacaan lanjut kt sini >> http://en.wikipedia.org/wiki/Anonymous_%28group%29

Tanpa Nama berkata...

ape ade hal klu kena hack..bole buat web baru..kroni2 pun bole masyukkkk...

Che Armad berkata...

Sebenarnya Malaysia dah lame kena hack... (",)

Rujuk entri ni: http://che-armad.blogspot.com/2011/06/hackers-kononya-operation-malaysia.html