Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Selasa, 14 Jun 2011

JEMPUTAN PELANCARAN BERSIH _ AHAD INI




SEMUA DI JEMPUT HADIR




BERSIH 2.0 JEMPUTAN


PADA AHAD 19 JUN JAM 8.00 MALAM

Tajuk : Pelancaran untuk Perhimpunan Bersih 2.0
Tarikh : 19 Jun 2011 (Ahad)
Masa : 8.00 malam – 10.30 malam
Tempat : Dewan Selangor Chinese Assembly Hall
Jalan Maharajalela uala Lumpur

ARURCARA : Video
Penyampaian dari President/Pengerusi
NGOs & persatuan remaja
Solidariti dari parti politik
Penyampaian dari Dato Ambiga
Sreenevasan, Pengerusi Bersih 2.0

SEMUA WARGA DI JEMPUT HADIR !

5 ulasan:

Entahapentah berkata...

Anonymous ancam godam laman web kerajaan Malaysia Khamis ini, tak nak buat review ka???

http://www.themalaysianinsider.com/bahasa/article/anonymous-ancam-godam-laman-web-kerajaan-malaysia-khamis-ini/

serenity9260 berkata...

hujan artifisial FRU!!!hahaahha!!!


Ni best bro!!!
Gempak Aje:XiaoKang Menjadi Iron Man!!!

Sejuta Trafik Ke Blog Anda!

Tanpa Nama berkata...

Bro,

Date: 19/6 - Sabtu

Date: 19/6 - Ahad

typo error tu...

keponakan wak jali berkata...

ong ong ong ong ong ong .... sebenarnya diorang bukan nak panggil hujan ... diorang panggil tok ayah najib nak mintak duit ... kot kot tok ayah najib nak baling duit kat diorang .... katak memang sinonim ngan mencari publisiti murahan ... korang pernah tak tengok katak kena simbah ? tak percaya korang boleh test hari ni ... cari katak puru tengah relaks tu korang simbah ngan air., diorang tak bergerak pun tapi mata diorang terus terkebil kebil... tak macam kucing kalau kena simbah ngan air diorang akan lari tak cukup tanah ... korang tentu boleh agak dan boleh tengok katak selalu kita jumpa kat mana ...? tepi longkang .... tepi longkang ... dah biasa kena simbah ngan air longkang jadi diorang tak rasa apa-apa kalau kita simbah ngan air lagi ... apa kata lepas ni kalau kita jumpa puak-puak 'katak' ni kita simbah ngan air ...

Tanpa Nama berkata...

camano boleh ado perkataan DATO nih!