Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Selasa, 21 Jun 2011

MARI BERSAMA BUAT SEJARAH




BERUBAH UNTUK MERUBAH




KHALID , SAARI KEMBALI KE PAS SELANGOR – mikini

Ahli parlimen Shah Alam Khalid Samad dan ADUN Hulu Kelang Shaari Sungib dilantik semula ke jawatan masing-masing sebelum ini iaitu timbalan pesuruhjaya (TPJ) III dan Ketua Penerangan PAS Selangor dalam mesyuarat pertama perhubungan negeri malam semalam.

Pada November 2008, Khalid dan Saari Sungip dilucutkanjawatan oleh Datuk Dr Hasan Ali yang ketika itu pesuruhjaya PAS Selangor.
Pesuruhjaya PAS Selangor, Dr Rani Othman turut mengumumkan perlantikan exco kerajaan Selangor Iskandar Abdul Samad sebagai timbalan pesuruhjaya I.

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH AKH AKH


woit… DULU PAS SELANGOR BERPADU PADU…. kah kah kah..

kah kah kah … DULU BERUNDING RUNDING…. kah kah kah

kah kah kah… DULU BERGELAP GELAP…. kah kah kah..

woit..SEKARANG APA JADI?.... kah kah kah..

sila baca ini:


PAS SELANGIR KERAH 50,000 AHLI SERTAI BERSIH – mkini

PAS Selangor menjangkakan lebih separuh daripada 72,000 anggotanya akan menyertai perhimpunan BERSIH pada 9 Julai depan.

"Kita ada 72,000 ahli di Selangor. Paling minima 50,000 akan keluar (berhimpun).

"Kita sudah arah semua keluar tanpa kecuali," kata setiausaha PAS negeri Khairudin Othman.

Beliau bagaimanapun enggan mendedahkan bagaimana mobilisasi anggotanya itu akan dibuat.

"Tak pernah jadi strategi kita naik bas. Ahli kita faham bagaimana," katanya ketika ditanya sama ada parti itu menyediakan bas untuk membawa anggotanya.

Beliau menjangkakan lebih separuh daripada 72,000 anggotanya akan menyertai perhimpunan BERSIH pada 9 Julai depan.

"Kita ada 72,000 ahli di Selangor. Paling minima 50,000 akan keluar (berhimpun). Kita sudah arah keluar tanpa kecuali," kata setiausaha PAS negeri Khairudin Othman.


HAYATI SEBELUM KE JALAN RAYA



7 ulasan:

mata-lembu shah alam berkata...

fuck umno-BN.

bravo khalid, syabas Pak Abu ! team baru, strategi baru untuk fuck umnoBN selangor.
aku tak kisah sape pimpin Pas - kopiah ke, songkok ke, sarban ke - janji PR makin super-power untuk PRU-13.
kalau tt yang poyo pun dalam team baru Pas Selangor - aku sokong.
Bukti pertama team baru - BERSIH 9hb July! jangan lupa Dr. Hassan Ali yang berjasa itu. lantik jadi pakar motivasi untuk BERSIH & imam baca doa sebelum mulakan rally.

50,000 - 70,000 akan keluar akan sertai BERSIH!

untuk maklumat yang separuh sahih dari Polis Raja Di Malaysia(PDRM). Road block dari Shah Alam ke KL di Fed. Highway & semua laluan akan diadakan pada jam 3.00pagi - 5.00 petang. Tren Komuter dari Klang ke Subang Jaya saja dari 6.00 pagi - 3.00 petang.

laluan bebas ke KL hanya Sungai Klang.
Pejabat gomen, separa gomen & syarikat swasta diarahkan supaya diadakan apa2 aktiviti pada hari itu untuk menghalang ke Bersih rally.

umnuBN Selangor dengan kerjasama PDRM sedang berhempaspulas mencari strategi untuk menggagalkan Bersih pada hari itu - kerana mereka tahu, umno_BN telah, sedang & akan di FUCK oleh rakyat .

matalembu@gmail.com

Tanpa Nama berkata...

klip video yg terbaek!

Tanpa Nama berkata...

Yess...
Baru best yb khalid & yb shaari ada dlm saf pimpinan pas selangor. Bravo!!

Tanpa Nama berkata...

kita lihat apa yang akan jadi bila semua bertembung..ada yg berenang kot kih kih kih

tu laaa, nak buat sangat demo haram
tangguglah sendiri

apasal tak buat kat ulu melaka ke
ulu bernam ke
batang berjuntai ke
sabar bernam ke
kan aman damai boleh berkelah n berusra n berjemaah tanpa gangguan

ni nak buat tgh kl
mana rakyat lain tak marah
lepas tu nak provoke polis
memang penuh lori n lokap kalau ada yang tak faham bahasa.

kalau duduk diam2 n jangan kacau lalulintas, beruk zoo negara pun nak join..kih kih kih

syabas mat serabut n anbaungka dua muka...kih kih kih

undang2 negara dah ada
kalau tak faham
tanggung sendiri
jgn lupa jemput CNN n aljazeera ye

nanti dunia nak tengok juga perhimpunan aman yg ulung dlm dunia
kih kih kih

ini lah melayu bila suka kena bakar
semua yg haram jadi halal
kih kih kih

kalau dah jadi gomen nanti
jgn pula nak halang BN nak buat demo vacuum cleaner satu negara ya

kih kih kih

Tanpa Nama berkata...

beruk mana pulak sesat ni. syuh la berok.

Tanpa Nama berkata...

anon 22 Jun 2011 12:11 AM:
fatwa mana ngata kan demo tu haram?
perlembagaan kata rakyat boleh demo...ni masa ngundi nak kan kuasa mintak pada rakyat.rakyat pulak nak mintak sesuatu pada kerajaan ngape di halang?

Tanpa Nama berkata...

anon 12.11am ni banggang sungguh tak tau perlembangaan negara undang2 tertinggi.
Bangang! bangang! bangang!. Amekow 3X..