Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Selasa, 21 Jun 2011

MISTERI SIAPA JANTAN INI?




SIAPA JANTAN INI?



nota:
siapa jantan ini?
adakah jantan ini lelaku y?
adakah jantan ini lelaki x?

apa rahsia jantan ini?
kenapa dengan jantan ini?

jantan ini apa?
kah kah kah


10 ulasan:

yes berkata...

TT, janganlah main main, tolong beritahu siapa jantan ini, tak sabar nak tahu.

Tanpa Nama berkata...

Tak kenal la TT. Aku cuma kenal jantan Takubin saje. kah kah kah.

mek berkata...

tt, saya kenal, saya kenal...
ini mamat france yg pernah datang malaysia pasal nak siasat kes kapal selam tu kan?

kalau betul tak nak hadiah peluk big mama tau...

kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

oooo ni mamat loyar perancis..bila dia nak datang ni?? taksabar laa.

Tanpa Nama berkata...

peguam dari prancis kot...

usin berkata...

dia mari nak jumpa Razak kah? Razak yang mana... tunggu.........!!!

mari makan french fries :)

Tanpa Nama berkata...

Ini sapo... kroni atau proxi baru Rosmah.

Tanpa Nama berkata...

Jantan tu mai nak jumoa rosmah.. tp bukan nak ganti bangali karpet, cuma nak tanya bila nak p perancis... boleh la sambil-sambil bershopping.

Tanpa Nama berkata...

apapasal aku sendiri tak pernah jumpa mamat ni sebelum nih?

a)kalau mamat ni pembawa kabar buruk (cthnya pembawa utusan saman utk pertuduhan2 mahkamah) maka baguslah aku tak pernah jumpa/kenal dia!

b)kalau jejaka ni pembawa berita gumbira, aduhhhhhhh...! malang aku tidak mengenalinya! (cthnya pembawa bungkusan tunai beberapa juta sebagai hadiah kejujuran aku menjumpai & memulangkan kotak ajaib putera arab berisi cek berbillion!*)

* catatan: sila imbas kembali hikayat perihal kejujuran insan ini, sila klik:
HOW TO LIE 101 (BAGAIMANA MENGELENTONG 101)

-average joe-
klakka-la.blogspot
klickdefella(klakka-la)
twitter: averagejoeMY

Tanpa Nama berkata...

Jantan tu peguam dari peranchis lah.

muka dia kacak sekali...tak macam perogol, ugly like a frog...tak ada comparison lah.