Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Jumaat, 3 Jun 2011

OH MINAH CUN - SIAPA TOWKAY KAMU?



MINAH CUN INI MESTI ADA TOWKAY


























NOTA:
kenapa gadis dan amoi ini yang ditangkap?
dihina macam lembu
siapa jaga mereka?
siapa towkay mereka?

kenapa towkay tak pernah kena tangkap
ini macam budak melayu masuk pusat serenti
tak pernah towkay dadah yang besar besar kena tangkap
semua kautim

ini pun kes sama


NOTA:
hasil dari dasar imigrisen yang terbuka
banyak lukah di pasang
inilah hasilnya

nota:
sila pergi ke pasar chow kit
anada akan terperanjat
mat itam dan minah itam
beli perut dan kaki lembu
kah kah kah

pelancung jenis apa beli perut lembu
kah kah kah

nota:
inilah dia dasar ketuanan melayu
yang kena tangkap ini mungkin
ada bill belum bayar

tak caya?

malam ini sila pergi ke brickfeild
lagi ramai ayam dan amoi
tak kan polis tak tahu


napa tak ada tangkapan?

kerana banyak masyuuuk
kah kah kah


nota:
nak tahu trik apa ini
semua ini hanya nak bagi gempak
tabur tuba di pulau pinang
tapi pasang lukah di kuala lumpur
kah kah kah

4 ulasan:

Anti TELAN berkata...

Dayung-dayung sampan perahu,
Sambil makan mee & laksa,
Orang Islam patut tahu,
Kerja UMNO duit & dosa...kah kah kah

cicit ngah layor berkata...

Bukan ndak mencegah sangat poooon.Ndak goyang pokok jer.Tak lamer lagi lughuh ler segaler mcm jenih buah.Jangan lughuh saghang tabuan ataih kepaler,sudah.Tp,ngaper tak digoyang pokok2 diKL,lagi duduk bawah dagu...Bulih jadi sebelom demer tughun bukit,beriter dah sampai,buah jatuh sendighi.Atau pon ghajer yg jager KL dah kawtim siap2.Kalau suker pader bersih sangat pon...sapu laman ghomah sendighi dulu,baghu pergi sapu tangger ghomah org.

SENANGNYA PELACUR KUAR-MASUK M'SIA berkata...

TANDA RIGHT TU TANDA UNTUK APA? OH MASIH DARA KE...YG PANGKAH TU...CNE. KE DH KENA 'PANGKAH'... YG PELIKNYA, ISU SEBENAR, CNER MAKIN BYK PELACUR CHINA KAT SINI?

SIAPA YG BAWA? SIAPA YG UNTUNG?

Aku Ahli Surga berkata...

Yang pangkah tu... mungkin dah cukup haul, dah season... boleh proses hantar balik.

Yang Right tu, masih boleh recycle bolih jual balik pada bapak ayam atau rumah sundal yang lain, masih bergetah lagi, bolih pulun keleja lagi

Yang tukang conteng tu, kalau orang Islam, memang confirm ahli surga punya.

Macam zaman Nazi/Jepun dulu. Yang ni MATI/PANCUNG yang ni HIDUP.