Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 30 Jun 2011

TUKAR TIUB PEMECAH BERITA




BRE$AKING NEWS



adalah diberitahu kepada umum
bahawa BERSIH 2.0 akan meneruskan
perhimpuan aman pada sabtu 9 julai

tidak ada perubahan

ini adakah perhimpunan aman

dari hari ini sila gunakan
warna kuning dalam apa sahaja bentuk
pakaian, lenaca, kereta, kasut, beg,
kerpai, tongkat

kita kuningkan
kita bersih

sebelum ke pilihanraya
kita ke jalan raya


INI IKLAN UNTUK INGATAN SEMUA




6 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Salam,

Kata takde pengundi hantu,

Para pembaca yang budiman sila semak nombor ic berikut di laman SPR, sila perhatikan tahun kelahiran. Ini baru 'random' check. Kantoi dah....

1. a2222220 -1972
2. a2222221 -1929
3. a2222222 -1929
4. a2222223 -1972

Bangang pun SPR......

Noor M.
Bidor.

Jebat2 berkata...

Bila baca cerita kuning terkini, teringat cerita hijau 13 tahun dulu, bilamana anak babi arahkan semua logo petronas ditukar sebab sama dgn lambang pas. Juta2 duit rakyat abis sbb nak tukar logo. Demam hijau belum kebas, dtg pulak demam kuning.
Hijau semakin subur, biru terus lebam, pegi mati la umPORNo.

Tanpa Nama berkata...

TT~umno dh makin terdesak pasal perhimpunan BERSIH tu...ptg td di pandamaran jaya ada perjumpaan pemimpin umno setempat dgn org ramai...mentua aku salah sorang yg ke perjumpaan tu...maka berfatwalah si pemimpim umno ni dgn ugutan2 utk menakutkan kaum ibu ni agar nasihat family jgn turut serta....bercerita pasal kena buang Universiti klu ikut...bercerita pasal kena buang kerja kalau g demo....ugutan demi ugutan....last2 pemimpin umno tu bergambar dgn org ramai ,gambo tu katanya utk dihantar ke Najib...ni yg lawak ni...puak bodek utk jdik calon next election...

Tanpa Nama berkata...

muka rosmah takleh blah
kah kah kah

Anak Jati Kelate berkata...

Aku dengar cite la..

Geng silat da kumpul org dlm 50ribu nk provoke geng BERSIH..

X masuk geng PUKIDA lagi..

X masuk geng PERKOSA lagi..

X masuk geng patriot lagi..

X masuk geng polis lancau lagi..

Confem darurat la kl 9hb ni..

Confem mat monggol declare MAGERAN...

Kesian kat rakyat malaysia..

Nampaknya sampai kiamat la malaysia jadi negara kuku besi

Apa pun x boleh!!!!

Hidup rakyat!!!
Hidup BERSIH!!!

Tanpa Nama berkata...

aku x puas hati
nape rambut bik mamam nipis
x cool!!!