Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Rabu, 13 Julai 2011

HAYATI KEMBALI




TERSENYUMLAH!




NOTA:


anak anak muda
abang abang
kakak kakak

hayati kembali
sejarah yang telah kita lakukan

kita telah berjaya mengubah
lanskap politik negara ini

kita telah menngkantoikan:
gerombolan
perkasa
patriot
mereka cuma hangat hangat tahi katak

hanya kumpulan silat sahaja yang turu 10,000 orang
sayangnya pesilat ini datang dengan menggunkan ilmu ghaib
kita tidak nampak mereka
kah kah kah



SEJARAH YANG TIDAK BOLEH DIPADAMKAN







7 ulasan:

Anti Telan berkata...

Ya kita telah berjaya mengubah lawatan Najib ke UK dari Rasmi jadi TAK RASMI...padan muka..kah kah kah

Biasanya jika sesuatu lawatan rasmi, ketibaan PM mesti disambut oleh atleast seorang Menteri negara berkenaan.

Tapi ketibaan PM Ketuanan Melayu ini hanya disambut oleh Menteri Mustapa Mohamad jer.

Padan muka PM Britain tak layan PM Ketuanan Melayu BANGANG...kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

Lawan Anwar sama seperti lihat hantu — Puad Zarkashi from malaysianinsider

Kah kah Kah ni seko lagi MP kangkong n munkee yg diragui PHD nyer. Woiittt Bro Isham....mintak ulas sket pasal tajuk ni kah kah kah

Best Regards,
Pazuzu The Exorcist
666pazuzu.blogspot.como

ujaine alto berkata...

babi sial polis... mampus jadi anjing + babi.. sial punyer melayu.. patut kena ludah je polis melayu nihhh..

piut ngah layor berkata...

last dalma vid ni terbukti peserta himpunan memang BERSIH...mana yang di katakan mereka bwk senjata?pisau kecik pun tak ada nak potong 'cable tight' yg mengikat tangan insan malang tu!polis pun 'wat dono' je...ingat nyawa orang ni macam ikan ke?

Tanpa Nama berkata...

Tung Shin Hospital

Sebelas doktor tampil sahkan hospital diserang
"......Sekumpulan doktor kanan dan pakar perubatan telah mengeluarkan kenyataan membidas kerajaan berhubung 'serangan polis' ke atas peserta perhimpunan BERSIH 2.0 Sabtu lalu di dua buah hospital....."

http://www.malaysiakini.com/news/169861?fb_comment_id=fbc_10150257867488914_17637391_10150257891283914#f7c3ffc596339

S.H.A.M.E.on you "Tiong Lai"
WHY you lied to us ???!!!
Either you are dumb to these words 羞恥与谎言 S.H.A.M.E. & L.I.E., Or you don't understand these words.

“All that is necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing.”
Edmund Burke quote

Tanpa Nama berkata...

menitis air mata ini melihatkan negara ini diperintah oleh seorang yang zalim..

arjuna gegap gempita berkata...

sedih aku melihat rakyat diperlakukan dengan biadap..tanpa belas kasihan,tanpa perikemanusiaan..
demi perjuangan,demi maruah,demi agama bangsa dan negara,aku sumpah polis yg zalim terhadap rakyat agar dibalas setimpal oleh Allah dimuka bumi..wahai warga umat malaysia ini,bangun dan bangkitlah agar kita gulingkan pemerintahan yg zalim,pemerintahan yg korup!!
kita benam BN cukup-cukup PRU akan datang..Insyaallah..