Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Rabu, 13 Julai 2011

SIAPA PENAJA FACEBOOK GAN




SIAPA KELUAR DANA BUAT FACEBOOK?







nota:
ini dia facebook gan
siapa di belakang face book ini ?






DESAK NAJIB LETAK JAWATAN DI FACEBOOK BIADAP – berita hairan

Mohd Shafei Apdal berkata kewujudan ‘fan page’ di laman sosial Facebook yang mendesak supaya Najib Razak meletak jawatan adalah tindakan biadab dan tidak bertanggungjawab.

Katanya, tindakan berkenaan adalah antara usaha terbaru sesetengah pihak yang dipercayai didalangi oleh penyokong pakatan pembangkang supaya dapat mempengaruhi orang ramai agar percaya dengan propaganda bahawa rakyat kini sudah tidak lagi mempercayai kepimpinan Perdana Menteri.

“Ini hanya sebagai helah untuk mempengaruhi orang supaya percaya dengan propaganda yang didalangi pakatan pembangkang selepas usaha mereka untuk mencetuskan huru-hara menerusi perhimpunan haram Sabtu lalu, tidak berjaya.

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit… MACAM MANA JADI BIADAP?.... kah kah kah..

kah kah kah…INI SAMALAH MACAM GEROMBOLAN KEDAH MINTA MUNKEEE NI LETAK JAWATAN…. kah kah kah..

woit…. BIADAP APA?....kah kah kah…

kah kah kah….TAK KAN MAT MONGOL NAK DUDUK DISITU SAMPAI MATI…. kah kah kah..

kah kah kah…HABIS LAH DUIT NEGARA….ANAK NAK BERANCUK PUN PAKAI DUIT KSERAJAAN…. kah kah kah….

NOTA:
apa dia GAN?

bukan senapang?
bukan sepetol

GAN ialah gerakan anti najib
kah kah kah


nota:
kenapa munkee ini tak selidik dalam dalami?
tidak kah munkee ini ada otak?
tidak kah munkee ini boleh berfikir?

siapa untung jika mat mongol berambus?
jawabnya ialah malikul sembab
kah kah kah


ATAU

munkee ini pun satu tim dengan sembab
dengan mengeluarkan berita ini lebih
ramai laghi akan masuk ke dalam facebook ini
kah kah kah



15 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

nak bodek najib la tu..

mek berkata...

tt, sepetol?
kah kah kah
lu mmg best la tt

mat sembab angan2 tinggi sangat
kalau berani tunjuk leher dulu
baru layak jadi PM
kah kah kah

pRiNCe berkata...

haha..aku bru je jmpe page ni smlm...tp x like lagi la..

[ 18 SX ] Koleksi Gambar Perempuan ( Wanita ) Paling Seksi

[ Politik ] Berita Harian Menipu Untuk Hancurkan Bersih 2.0

Tanpa Nama berkata...

Ni mesti kerja Bung Nuar

kurang asam berkata...

bro TT
mane ada dah 100,000
skang dah jadi 5,000,000 mintak najib berundur wakkakkakka

5 JUTA bro!!! ini lagi biadap!!!
wawakkakkkakaa

Tanpa Nama berkata...

Yang tak biadap ialah apabila Sabahan dapat jilat kelentit Zahieedda Rufik. Rakyat setempat mampus pi, Pak Menteri hanya main remote control dari jauh melihat masalah rakyat setempat. Bila nak PRU, baru sibuk balik ke daerah untuk main tipu-tipu lagi sebelum di lantik ke jawatan yg lebih tinggi. Satu soalan Pak Menteri? Macamana projek jambatan yang telah dijanjikan dahulu? Jawab Pak Menteri> Pasal projek ternakan lembu susu tu, saya telah beri peruntukan sebanyak 100 juta di kawasan tersebut untuk membangunkan baka ikan puyu dan ikan keli (tanya lain jawab lain....menteri paling tahayul di zaman siber ini.

Abu Safwan berkata...

Ni sorang lagi mat bengap dari gerombolan. Biadap? Kami punya suka la, tengin' woi! Salah ka? Kalau salah, pi tangkap semua yg sokong dlm page FB tu dan sumbat semuanya dlm penjara.

Tanpa Nama berkata...

TT,

Saya setuju, u mmg best terutama sekali bila saya baca nota tt.

Really cool!!!

Tanpa Nama berkata...

alamak ini pon tahu ke..... mestilah madey dan muhiyddin tu mastermind facebook tu !!

hati berkata...

gua rasa GaNR lg best bro. Gerakan anti Najib Rosmah. Sekali pandang nampak cam gun "n" roses. 2x pandang nampak muka bik mama. potong stim lo.... kah kah kah

Blaze berkata...

pembangkan & yg tak suka dema semua la biadap... dema je la betul... eyyy sabor je la...

Hue Of Life berkata...

Kalau desak pakai facebook biadap... Nak desak macam mana lagi? Desak dengan Green Beret ok kot?...

Tanpa Nama berkata...

anon berkata . . .

Malikul sembab : dey , camna nak singkir pak jajib tuh ? BERSIH hanpir² berjaya , tapi dapat di tangkis pak jajib .

Madey : buat fan page WE WANT NAJIB RESIGN FROM PM .

Malikul sembab : yeah! camtu cepat la aku nak ganti dia .

Madey : wokey ! 20%

Tanpa Nama berkata...

sudahlah tu. dah tak afdal dah. wind of change dan bertiup di land below the wind dan seluruh Malaysia. tak kan tak sedar lagi wahai safee apdal

ANAK JAWA berkata...

BRO TT,gua rasa NAJIB balek nanti dr london dia akan resign tp dia suruh BIBIK ROSMAH ambil alih mcm dia ganti pak dol ari tu. sebab thailand pun dah ada betina jd pm