Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Selasa, 5 Julai 2011

SUARA KEADILAN TERBARU




NOTA:


suara keadilan terbaru
warna kuning
akan jadi bahan sejarah

bahan sejarah
untuk di arkib dan disimpan
sebagai ingatan zaman pejuangan

anak muda jika kamu membeli akhbar ini sekarang
20 tahun dari hari ini
kamu akan tersemyum
20 tahun dari hari ini
kamu akan teringat kembali
tukar tiub dan bik mama
kah kah kah

SUARA DAN SUARA MELAWAN


nota:
dapatkan dalam pasaran sekarang
atau pukul talipon 03-22-72-40-45



7 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Adoi suara keadilan pun satu hal juga. Ingatkan akhbar waktu pelancaran buku Zunar tu satu satunya terbitan cover yg ber warna kuning. Ini dah ada terbitan lain pulak. Jangan la buat banyak sgt kaler kuning jadi cover, dah rase tak rare pulak.

Tanpa Nama berkata...

tahniah the 'ambiga' iron lady...STADIUM MANA BRO?

Hamidi Fizie Bin Ahmad berkata...

bro aku ade lagu tema bersih..kasi tayang la kat blog lu http://youtu.be/8PpVu470MZk

DX berkata...

hebat bersih ni. kristian, alqaeda komunis ada.

sikit lagi freemason, dajal, yakjuj makjuj pun join sekaki.

Tanpa Nama berkata...

malaysiakini:
Bekas Mufti Perlis Prof Madya Dr Mohd Asri Zainul Abidin mencadangkan agar Gabungan Pilihan Raya Bersih dan Adil (BERSIH) melancarkan Minggu BERSIH dengan meminta rakyat memakai petanda kuning.
Katanya, petanda kuning itu tidak semestinya ditulis dengan perkataan BERSIH.
Gabungan 60 NGO itu juga dicadangkan mengibarkan bendera Malaysia pada minggu tersebut.
"Dengan itu lebih ramai rakyat yang bersetuju dapat menyatakan persetujuan mereka dengan tuntutan 'pilihan raya yang adil'. Juga mungkin mereka yang antipembaziran dan kenaikan harga barang boleh sertai.
"Lebih ramai dapat meluahkan perasaan dengan cara yang lebih selamat seperti bendera di kereta, rumah, baju dan sebagainya. Seluruh negara akan meriah," katanya.


sekarang ni kita cumalah rakyat "SapuMALAYSIA: RAKYAT DIDULUKAN UNTUK BERJIMAT" sedangkan depa terbang ke hulu ke hilir bercuti ke sana ke sini sambil berbelanja takhengat guna duit rakyat!

jom bagi bersih!
usir KERA UMNgOk-BoNgok!

-average joe-
klakka-la.blogspot
klickdefella(klakka-la)
twitter: averagejoeMY

Tanpa Nama berkata...

malas dah nak layan provoke pencacai UMNO. biarlah dier.

Tanpa Nama berkata...

itu dia,kuning mari!!!hahaha

1.Mojo iCuisine,Restoran Berkonsepkan Ipad(Video)
2.Bilik Rumah Yang Diperbuat Daripada Hardware Komputer