Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Jumaat, 1 Julai 2011

ULAT TAIK DAN ULAT JAMBAN




CAMPUR INI MUNGKIN TIGA JUTA



nota:
gerombolan klim
ada anggota 3 juta
ini termasuk ulat taik
dan ulat bulu
kah kah kah







UMNO PERANGKAP KAKITANGAN AWAM HADIR MAJLIS NAJIB – harakah daily

PAS Kawasan Pasir Puteh, Kelantan telah mendapat aduan dan rungutan daripada kakitangan awam berkenaan jemputan pada majlis pemimpin bersama rakyat yang diadakan di kawasan itu pada 2 Julai nanti.

Perkara yang membebankan mereka ialah setiap kakitangan awam termasuk guru mesti melaporkan diri mereka pada meja pendaftaran bagi memastikan kehadiran mereka.
Timbalan Ketua Penerangan PAS Pasir Puteh, Abdul Halim Mohamad menjelaskan, lebih membimbangkan mereka, jika mereka tidak hadir, tindakan akan dikenakan.

Menurut beliau, begitulah antara rungutan awam terhadap majlis yang bakal berlangsung pada Sabtu nanti yang turut melibatkan Najib Razak.

Katanya, PAS Kawasan Pasir Puteh cukup kesal dengan cara perangkap yang digunakan oleh Umno untuk memastikan kehadiran yang ramai pada majlis berkenaan.

"Kita tidak bimbang dengan himpunan berkenaan kerana kita terbukti dan mampu membuat himpunan yang lebih besar tampa perlu kerahan dan lapor diri peserta dalam setiap program yang diadakan," katanya dalam kenyataan kepada Harakahdaily, hari ini.

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit…PELIK GEROMBOLAN INI…. kah kah kah..

kah kah kah…CAKAP ADA AHLI TIGA JUTA…. kah kah kah…

kah kah kah… TAK KAN SETENGAH JUTA TAK BOLEH SAMBUT PRESIDEN PARTI…kah kah kah..

kah kah kah….MAIN PERANGKAP… MAIN ARAHAN …. kah kah kah…

kah kah kah..PAKSA KAKI TANGAN KERAJAAN… NAMPAK CIPUT… kah kah kah…

woit… APA JADI DENGAN TIGA JUTA AHLI…. kah kah kah

INI 500 RIBU DATANG



9 ulasan:

matstimketum berkata...

gerombolan dah nazak! apa dibuat ddah tak ada sokongan. berundurlah wahai pm yang baghal!

Tanpa Nama berkata...

aku setuju tu... wife aku tengah tunggu masa untuk deliver our 2nd baby pun terpaksa join gak program sabtu ni... wajib turun... cuba la buat program tu tanpa paksaan, aku nak tengok brape kerat je yang datang program bodo macam tu...

Tanpa Nama berkata...

siap import wakil dari luar kelantan lagi... kg teman satu bas pi Kelantan malam ni... siap dapat duit poket... ada masyuk ana pun join skali.... janji massyuk....

Tanpa Nama berkata...

kakitangan kerajaan dah mula mengata..sifat2 kakitangan suka mengata, bergosip, makan..

Tanpa Nama berkata...

datang beramai2 pakai baju berwarna kuning....

rantai berkata...

dah biaso buek dah jang... datang...tando kehadiran ... lopeh tu cabut poi mancing ....apo ado hal.....!!!! sapo tunggu..bangang..!!!

Tanpa Nama berkata...

peh,giler geli ar diorg nih!!najis senajis najis nya

Ninja Glock,Dari Casing Handset Jadi Pistol Sebenar!!

Tanpa Nama berkata...

lepas daftar...cabut !!!

Tanpa Nama berkata...

yang buat pinjaman tekun pun wajib.