Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Jumaat, 5 Ogos 2011

AKHBAR JIRAN CEMBURU




NOTA:

laporan akhbar ini amat merbahaya
jika laporan ini benar maka mafia akan mula
masok ke malaysia melalui rosmah dan najib

ini MALAPETAKA dan NAKBA untuk orang melayu

berita ini terbuka kelmarin
rosmah dan najib wajib memberi penerangan jelas
betul atau tidak laporan berita ini

jika tidak betul rosmah dan najib wajib saman akhbar ini
jika tidak betul akhbar ini wajib meminta maaf
bukan sahaja kepada rosmah dan najib
tetapi kepada seluruh rakyat malaysia

kalau senyap saja
apa makna nya
kah kah kah
kah kah kah
kah kah kah




JAKARTA PAPER CLAIMS PM'S FUTURE IN- LAW TIES TO RUSSIAN MAFIA
- minsider

Indonesia’s top newspaper alleged today that the Kazakh mother of Datuk Seri Najib Razak’s and Datin Seri Rosmah Mansor’s future son-in-law is linked to the Russian mafia.

Kompas, the most widely-read newspaper in Indonesia, published a column today that also questioned whether the controversies surrounding Rosmah would lead to “change and democratisation in Malaysia.”

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH

woit... INI SUDAH LEBIH.... kah kah kah...

kah kah kah.... AKHBAR NEGARA JIRAN INI SUDAH LEBIH.... kah kah kah..

kah kah kah....AKHBAR INI CEMBURU....SEMENJAK IBU TIEN MATI.... kah kah kah..

kah kah kah... INDONESIA KEHILANGAN BADAK .... kah kah kah...

kah kah kah.... MASA IBU TIEN ADA.... DIA MAHU 10% UNTUK SEMUA PROJEK... kah kah kah..

kah kah kah... ITU PASAL NAMA DIA IBU TIEN PERSEN.... kah kah kah...

woit.... YANG INI BUKAN 10 %....kah kah kah...

kah kah kah...YANG INI MAHU 50%..... kah kah kah..

kah kah kah...TAK CUKUP DEGAN 50%.....ADA PLUS PLUS LAGI.... kah kah kah

kah kah kah...TERMASUK PLUS HIGHWAY.... kah kah kah..

7 ulasan:

Bro Otai berkata...

Bro TT.
gambar itu adalah gambar yang dirakamkan betul2 depan hospital tung shin.. lebih kurang 500 rakyat berlari ulang-alik dari jalan ke hospital dihambat pencacai keparat.. kejadian berlaku depan mata aku dan aku boleh sahkan yang polis memang sengaja menembak ke arah hospital..pemuda yang berani itu sedang menyepak kanister pemedih mata supaya tak kena kat orang ramai..

Bro Otai berkata...

maaf... rasanya mungkin di lokasi lain...keadaannya dan stail pemuda itu yang hampir sama. tetapi kat depan hospital tung shin memang ada insiden serupa

Tanpa Nama berkata...

itu gambar aku TT.. cukuplah.. aku pun macam TT.. tak mau publisiti murahan berbentuk kapitalis.. terasa malu pulak dapat publisiti nanti..

walau aku suka simplisiti.. tapi datk K sudah balun.. siti jadi tembun.. tapi perut tak kembung2..

ikhlas untuk BERSIH 2.0... cult? maner ada.. biasa jer.. bye TT, semoga hensem selalu.. jumpa di BERSIH 3.0.. rawk the blog TT..

pinkturtle berkata...

Gambar ini telah dirakam dan dimiliki oleh jurufoto Wartawan AP Photo...seperti yang telah saya siarkan di dalam blog saya pada hari tersebut...

Tanpa Nama berkata...

ini.. ini... ini adalah pemain bola.

Tanpa Nama berkata...

Safiq rahim tu..training sebelum lwn spore

Tanpa Nama berkata...

200,000 Indonesians listed as voters, claims Anwar
http://www.malaysiakini.com/news/172117

If it's the case, why still sitting there do nothing ?!

is JALANRAYA the only option?!

A new wave of BERSIH is needed.
Let's roll and roll
ROLL IT FAST..........
Let's rock and rock
ROCK IT HARD..........

People's power