Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Isnin, 1 Ogos 2011

BERITA PELIK PURA DAN PURA



SUDAH KENA HUTANG KARMA






NAJIB JALANI PEMBEDAHAN LUTUT DI HKL ESOK – mkini

Razak malam ini mendaftar masuk ke Hospital Kuala Lumpur (HKL) untuk menjalani pembedahan kecil pada lutut kirinya esok.

Khamis lepas semasa mengadakan lawatan kerja ke Kedah, Najib memaklumkan kepada pemberita bahawa beliau akan menjalani pembedahan itu ekoran kecederaan dialaminya semasa melakukan sepakan penalti ketika bermain futsal sempena sambutan Hari Belia pada Mei lepas.

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit…BILA MAT SABU BEDAH LUTUT KATA MAT SABU BERLAKON… kah kah kah..

kah kah kah.. TAPI MAT SABU ADA GAMBAR CAHAYA x LUTUT YANG ADA PAKU… kah kah kah..

kah kah kah..MAT MONGOL PASAL APA SAKIT LUTUT… kah kah kah…

kah kah kah…. TAK ADA GAMBAR CAHAYA x…. kah kah kah..

kah kah kah…TAK KAN MACAM RAJA GOPAL …TIAP BULAN RAMADAN MULA RANCANGA LAWAT LONDON…. kah kah kah..

kah kah kah..CARI HELAH TAK NAK PUASA…. kah kah kah…

woit... SEMENJAK BULAN MEI... BILA BULAN RAMADAN BARU TERASA SAKIT... kah kah kaj

kah kah kah...ATAU SUDAH KENA HUKUM KARMA... kah kah kah

13 ulasan:

Raja Gobal berkata...

Semasa bulan Ramadan, Raja Gobal akan ke London untuk berjudi. Bila kalah judi, tak nak bayar. Suruh keRAJAan Gopal Malaysia bayar. Sebab itu Raja Gobal selalu sokong UMNO.

Tanpa Nama berkata...

kah.kah.kah...
pepon Slamat mnyambut bulan RAmadhan AlMubaraq & Selamat berpuasa...
TT. jgn ponteng posa..
Najib, jgn xposa..rosmah xpa,cuti.
kah..kah..kah..
-ptjya-

Tanpa Nama berkata...

bukan cahaya x, tapi sinar x
aku pernah kerja bahagian radioaktif n nuclear...hehehe

melatahcocktails berkata...

Sakit lutut ker ketaq lutut?
Bagus abang jib...HKL jadi pilihan.
bukannya hospital berprestij macam Prince Court Medical Centre.
Gerak yg membantu publisiti.

Tanpa Nama berkata...

Banyak pakai kepala lutut sangat kot.
-Haji salah.

Tanpa Nama berkata...

kahkahkah...sapa tak posa hari ni?

Tanpa Nama berkata...

Bersangka baik..
Dia nak BERSIHkan segala otak-otak yang berselaput di kepala lutut tu.

Lepas ni PRU 13 la..
Transformasi baru..
Penyelarasan Baru..

Rakyat akan dapat Kerajaan Baru..
Perdana Menteri Baru..

golok perak berkata...

selamat berpuasa kepada semua tim TT, semua pengunjung blog ni dan kepada semua yang memberi komen termasuk cicit ngah layor, anti telan, Lang, james lha, tak lupa anti melayu suka di tipu serta ramai lagi ... memang ramai sangat dah yang terjangkit penyakit ni ... (penyakit pura pura) orang kampung teman cakap 'hipokrit' dan kalau bahasa arab cakap munafik ... kerana tu Allah sengaja turunkan satu surah yang diberi nama surah AL Munafiqun ... sebab Allah maha mengetahui akan wujudnya puak-puak spesis ini ... (UMNO = MUNAFIK ??)

serenity9260 berkata...

die kena karma la bro.die kate orang tipu,amekaw,bagi die rase sakit org yg die kate tipu tu.Sepak penalti je kot.atuk2 kat kampung aku ni maen bola siap sliding lagi mase sukaneka kampung,rilek je,wakakaka.petanda lutut najib bakal tercabut

1.Koleksi Gambar Bersemuka Dengan Haiwan Daripada Stefano Unterthiner(7 Gambar)
2.Monyet Menyusukan Anak Harimau(Video)
3.Robot Pony Mengeluarkan Api(Video)

Tanpa Nama berkata...

Raja Gopal tak dtg London dah masa bulan puasa tahun ni sbb puasa panjang, time summer lah katakan. Raja Gopal pegi NZ pulak sbb puasa pendek, time winter :)

p/s ada jugak Raja Gopal yg nak berpuasa sbb dah nak mampos baru sedar diri tp mau puasa time winter aje sbb siangnya pendek, tak dahaga tp lapar giler wooo!

Tanpa Nama berkata...

hamsap lu tt;... tak baik lu cakap kt najib macam tu... marah bik mama kopek besar nanti...

Beruk Ketawa...kahkahkah berkata...

Cakap la betul-betul masuk hospital sakit apa.

Sakit lutut kerana main futsal atau kena sepak dengan MAK BADAK...kah kah kah..kah kah

Selamat berpuasa pada Hj Mohd Najib & Hjh Rosmah.

Tanpa Nama berkata...

Dah lepas ni tak boleh stand kat dua2 lutu. Lutut sebelah kena angkat.... skill baru ke ni??