Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Jumaat, 26 Ogos 2011

MEMBELUT JUBUR SENDIRI




ADA PANJANG MACAM INI?




nota:
dulu kesah raja gopal pahang
anu nya panjang berlilit
sampai ke pergelangan tangan
bila raja gopal ini mati
ada tiga batu nesan tercacak
kah kah kah

mungkin saifool ini keturunan
raja gopal yang sama kah kah kah



MUNGKIN ADA SPERMA SAIFUL DI DUBUR SENDIRI, KATA PAKAR – malaysian insider

Seorang pakar Australia tidak menolak kemungkinan sperma Mohd Saiful Bukhari Azlan sendiri ditemui pada dubur si pengadu itu.

Dr Brian McDonald, saksi keempat pihak pembela dalam kes liwat Datuk Seri Anwar Ibrahim berkata, ini kerana ahli kimia kerajaan Dr Seah Lay Hong tidak mengasingkan sel-sel sperma dengan betul daripada sel-sel bukan sperma pada spesimen rektal si pengadu.

“Beliau mengandaikan adanya sel-sel ‘epithelial’ pada pecahan (sperma). Beliau tidak melakukan ujiannya dengan rapi,” kata Dr McDonald di Mahkamah Tinggi Kuala Lumpur hari ini.

Sebelum ini Dr Seah memberitahu bahawa profil DNA Saiful diperoleh daripada ekstrak-ekstrak bukan sperma yang ditemui pada bahagian rektal yang tinggi.
Bagaimanapun dalam keterangannya hari ini, Dr McDonald menolak andaian sedemikian sambil berkata: “Beliau tiada bukti untuk menyokong yang itu.”

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


wooit....INI SUDAH PELIK.... kah kah kah....

woit...BILA NAK TANGAP SAIFOOL.... kah ikah kah..

kah kah kah.... INI KESALAHAN AMAT BESAR... kah kah kah...\


kah kah kah...KESALAHAN MELIWAT DIRI SENDIRI..... kah kah kah..

nota:

berapa panjang anu saifool agaknya?
kah kah kah


8 ulasan:

cicit ngah layor berkata...

Yg benor2 memalukan......
Pakat dr Australia ni mengulas hasil keghojer Dr Seah yg cukup teghok,sampaikan,kalau diAustralia,kalau buat keghojer mcm ni,dah lamer Dr Seah kener tendang.Tak malu ker kener perlekeh mcm ni.Udah ler makmal tak diiktiraf dunier......buat keghojer pon alai balai jer.Ingat ler, dgn keghojer alai balai Dr ni,nyawer org bulih melayang sier2.Bak kater org.....mati braheng.kahkahkah.

Tanpa Nama berkata...

"...........MUNGKIN ADA SPERMA SAIFUL DI DUBUR SENDIRI, KATA PAKAR – malaysian insider ...."

Oh...oii
Kesian-nya
Orang ini "batang" begitu panjang !
Oh...oii
Kesian-nya
Orang ini dirogol-kan sendiri!


Kah.kah....Kah......
Kah.kah....Kah......
Kah.kah....Kah......

Tanpa Nama berkata...

Aku tak tau nak cakap macamana lagi. Kes yang sengaja dicipta begitu banyak membuang masa membuang duit menunjukkan kebodohan tahap cipan. Sampai satu peringkat aku tak faham kes ni kes apa. Celaka sungguh dalang kat dalam kes ni.

Tanpa Nama berkata...

bro tt..gua dah copy artikel lu ni pastu gua paste dlm blog saifool jubo tu...hahaha...x tau la dia berani publish ke x...hahaha...anjing punye saifooooooooooool....

Tanpa Nama berkata...

extraordinary person...
jgn buat kerjabodoh lagi..makan diri

Tanpa Nama berkata...

ada tak sperma berbau KARI @ perasa PARPU..

Tanpa Nama berkata...

inilah tandanya orang buduh yang buat konspirasi. hemmmmm pendek akal betul orang yang buat benda ni.. berserabut betul.. si syaiful ni air mani dia keluar ikut jubur kot.. itu yang ada dalam jubur tu.. hahahahahahaha

abang long-kang

Tanpa Nama berkata...

pancut atas tapak tangan.. lepas tu sedut guna straw.. lepas tu tiup masuk dlm jubuq sendiri!!!?? kah kah kah kah kah kah kah.. laknat sungguh budak tu!