Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Selasa, 27 September 2011

MAYAT MAYAT BERGELIMPANGAN



DARI MUKA BUKU ZUNAR:


LAWAK HARI INI:
Inkues memutuskan Sarbaini bukan bunuh diri, tetapi tidak ada pihak ketiga terlibat dalam kematiannya, tapi rakaman CCTV hilang!!!! Ha ha ha ha aha aa hehehhhe hooo hiiii huuuu huuuu (anda tolong tambah lawaknya...)



SAMPAI BILA KITA NAK TUNGGU




PEGUAM KELUARGA SARBAINI : KEPUTISAN SUKAR DIPERCAYAI - mkini

Mengulas keputusan Mahkamah Koroner, peguam keluarga, Awtar Singh berkata adalah sukar untuk mempercayai bahawa arwah Sarbaini telah memanjat tingkap untuk melarikan diri.

"Mengapa dia perlu berbuat demikian? Dia pergi (ke sana) secara sukarela. Tambahan pula, tidak ada cap jari yang kelihatan di cermin tingkap dan mereka tidak mengambil pakaian ketua penyiasatan SPRM KL, Ahmad Fauzi (Husin), untuk menjalankan ujian DNA."

Awtar berkata SPRM perlu bertanggungjawab atas kematian itu kerana kejadian berlaku di perkarangan bangunannya.

"Kami sedang memikirkan untuk memfailkan semakan kehakiman, tetapi saya akan menunggu arahan daripada keluarganya."


PANDANGAN PARA PEMBACA

Woit TT, Ini semua makhluk dapat agak apa Koroner nak cakap... dah tau dah... kalau time investigation at crime scene pun, IO cuma buat ulasan macam ni je...

IO : Dah mati dah ni...
Press : Kenapa mati ?
IO : Mati sebab tak bernafas lagi
Press : Apa kesimpulan tuan?
IO : Mangsa mati sebab sudah tidak bernyawa lagi

Woi... Kalau semua angle korang dah seluk dengan duit, boleh lah nak buat cover up kaw2... Ini atas dunia semua boleh bikin pusing cerita... nanti sampai masa korang kena, tahulah macam mana kena pusing balik 6 feet under !! Fakta menarik yang boleh anak anak muda semua fikirkan disini... Bagaimana rakaman kamera litar tertutup secara tiba tiba "tidak berfungsi" pada hari kejadian?

Rasanya di Malaysia ni bila ada insiden2 sensai macam ni terjadi, selalu sangat CCTV "tidak berfungsi" pada waktu kejadian... hebat betul kebetulan macam ni... apa pun aku sebagai rakyat Malaysia tetap tidak akan kupangkah simbol dacin yang melambangkan kopek mega size biarpun diberi gerombolan See more...
By melayu celup on ENTOT MAT SALEH SEBELUM TERJUN MATI on 9/26/11

Bahasa inggeris nya misadventure yang diberikan alasan kematian oleh Koroner. Nak selamat kan SPRM alasan tak masuk akai pun tak kesah kerana tugas nya hanya mengikut perintah. Rakaman CCTV yang dipadam tidak diambil kira janji SPRM di selamatkan. Di dunia boleh lah tipu di hadapan Tuhan terima aje balasan nya.
By Nostalgia abkk on ENTOT MAT SALEH SEBELUM TERJUN MATI on 9/26/11

Mereka ni tak ada kerja lain bohong aje.Tak sudah-sudah dan tak habis-habis berbohong.Negara ini bukan Malaysia Boleh tapi Malaysia Bohong.
By Anonymous on ENTOT MAT SALEH SEBELUM TERJUN MATI on 9/26/11

alasan2 pasal org2 yg mati kat malaysia nih macam Sarbaini & Teoh Beng Hock tak masuk akal macam kartun
By kote on ENTOT MAT SALEH SEBELUM TERJUN MATI on 9/26/11





TV3SUKU MEMBERITAHU AHMAD SARBAINI MATI KERANA NAHAS... BUKAN BUNUH DIRI.. BUKAN DIBUNUH... BUKAN MAIN TERJUN TINGKAP... BUKAN MAIN KEJAR2... BUKAN MAIN KONDA KONDI... TAPI...MATI KERANA NAHAS... NAHAS JALAN RAYA??? NAHAS TANAH RUNTUH?? WARGHKKAKKAKKAKKAKKAKAAAAA
By kene tipu sokmo.... on ENTOT MAT SALEH SEBELUM TERJUN MATI on 9/26/11

foul play la pulokk yg suruh dia berdiri tepi balkoni ugut dia tu mcmana. nahas tu tak kan berlaku kalau kena soal sisat atas kerusi sofa loren. kemalangan tu berlaku mcmana. habaq la. kami nak tau jgak!!! buduh
By Anonymous on ENTOT MAT SALEH SEBELUM TERJUN MATI on 9/26/11

burit lu la aizatul.. hidup membodek untuk duit pencen sebagai jusa A... prefiero morir de pie que vivir siempre arrodillado! lanchow sohai la mapuki!!!! kalau berdemo, kendia balik rumah, baik tak payah berdemo.. buat penat saja demo cenggini.. nak hajar gerombolan cuma satu.. demo sampai menang, kalo tak menang, mesti mati.. takut mati, jangan gi berdemo.. duduk di rumah, isap pelir sendiri lagi afdhol... kerja poyo dan bodoh bangang kalo gi demo, kendian masih ada niat nak jaga anak bini makan.. pergi mampus la anak bini.. ini biawak idup kepada perjuangan menentang gerombolan!
By Anonymous on ENTOT MAT SALEH SEBELUM TERJUN MATI on 9/26/11

lar kemalangan?? tapi camna kemalangan leh jatuh pula? adakah dia lari sebab diugut dengan video lucah? Huh.. Apa penjelasan saintifik dalam kemalangan ini? pintu bilik tersekat untuk keluar beliau terpaksa keluar dari tingkap dan kemalangan berlaku?? adeh.. lepas ni SPRM kena letakan tanga tengkorak di tingkap bangunan sebagai amaran... sebab kawasan kemalangan.. kah kah kah
By Anonymous on ENTOT MAT SALEH SEBELUM TERJUN MATI on 9/26/11

Bukan jatuh dilanggar nyamukkah? cehh....potong stim Kalau umno tak jatuh, msia yang akan jatuh seperti sarbani
By hasilox on ENTOT MAT SALEH SEBELUM TERJUN MATI on 9/26/11

wei aku nak tax superbike di buang...mcm babi je harga
By Anonymous on ENTOT MAT SALEH SEBELUM TERJUN MATI on 9/26/11

dah agak mesti keputusan macam tu. tidak dibunuh dan tidak membunuh diri. eh, kalau sarbaini mati eksiden kereta boleh la nak cakap macam tu. apa punya bangang la. geng2 kastam apa lagi, strikes back la. kalau buat tak tau je nanti ada lagi kastam yg kena mcm ni.
By mek on ENTOT MAT SALEH SEBELUM TERJUN MATI on 9/26/11



JANGAN LUPA JUMAAT INI




10 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

lps nie semo kes bunuh diri dah xder yg der hanyalah NAHAS

Tanpa Nama berkata...

Mungkin mati disebabkan oleh tragedi 9 September... Tu sebabnya tak tau punca...

wan berkata...

sy cadangkan kita buat solat hajat mintak ALLAh turunkan bala kepada sesiapa yg terlibat khas dlm memutarbelitkan fakta kematian Ahmad Sarbaini. Buat solat hajat kat kawansan2 yg dikuasai pakatan. nak buat kat masjid negara sure xle nnt.. kasi diorg kecut telo sikit.. nak tgk jgk UMno nak ulas mcmana nnt.. haha. semoga Allah Tunjukkan balasan kepada org2 yg zalim...

Tanpa Nama berkata...

kahkahkah..rakaman anwar masuk lif nak pi entot senang2 pulak depa jumpa..fuck off la...

kene tipu sokmo berkata...

mati kerana NAHAS
dirogol kerana NAHAS
diragut kerana NAHAS
dibunuh kerana NAHAS
dientot-entot kerana NAHAS

KAHKAHKAHKAH

AKU TERTIPU!!!

Tanpa Nama berkata...

kakakka...

kamera litar tertutup tak berfungsi sbb litarnya tertutup//hahahahhaha...

ataupun ada penunggu dtg...kakkakakaka

napelah gerombolan tak guna-pakai elemen2 tahyol dlm inkues ni??? kakakakkakakakka...mcm tak biasa buat pulak....

hahahhaha...entahlah nak cakap apa dgn kerajaan gerombolan ni...semakin hari semakin celaru keliru haru biru....kian nak membabi hutan!!! dah kian menyondol tak tentu arah....taik pun sapu jgk!!!!

anak nelayan berkata...

TUAN-TUAN staf gomen, korang tengok laa nasib sahabat korang. jgn sampai kena kat batang hidung sendiri sudah laa. terbukti, kerja dgn kerajaan pun belum terjamin nasib akan terbela. arwah sarbaini jugak tak terlepas daripada diaibkan.

jadi tak payah cakap banyak, tak payah tunggu2, tak perlukan modal, tak payah berhutang jom tumbangkan gerombolan.. masa pru13 jgn undi BN.

kalau BN tumbangpun, kerja korang masih sama.. gaji korang masih sama.. tak rugi. kerajaan baru yg akan ambilalih akan tetap bayar gaji tuan-tuan.. tak berkurang satu sen pun.

korang bantulah kami yg kerja kais pagi makan pagi yg macam ayam ni. kami berhempas pulas membanting tulang mencari rezeki.. tapi hidup makin sempit.. harga barang melantun-lantun.

bantulah kami tumbangkan kerajaan BN yg asyik menindas kami dgn menaikkan harga barang.

bantulah kami tubuhkan kerajaan baru yang lebih prihatin terhadap nasib kami. berilah peluang kepada kerajaan yg menjanjikan harapan baru kepada kita semua. berilah peluang walaupun hanya untuk satu penggal.

percayalah, tuan-tuan takkan rugi.

Tanpa Nama berkata...

lorrrr...kan ke ari die mati tu cctv diorang dah aleh g letak kat hotel utk amek gambo die tengah entot mat saleh tu....mse die jatuh tu die tengah entot ngan mat saleh kt tmpt len....xkan nk amek gambo die jatuh mane best....bek amek gambo die tengah entot br ngam....tu psal diorang ubah cctv tur.....wakakakakaq.

ikhlas menegur berkata...

betoi la kalau kerajaan kata "NAHAS" sebabnya...
1..Dia cari nahas pi tempat nahas
2..nahas memang tengah tunggu dia..
3..geng nahas memang dok kat tempat nahas....
4..nak cari nahas kena pi tempat nahas la....
5..nahas akan nahas lepas pru13...

lepas pru nahas la geng nahas,x sabaq nak nahaskan geng nahas...jadi berhati hati dgn nahas...sebab nahas boleh me nahas kan kita....tak caye.....tengok...cuba pakai baju kuning nahas ooooo....cuba baca buku sejarah....mau x nahas kepala kena luku....tgk paper hari ni...tak pasai pasai cari nahas pi tegoq bapa polisi buang sampah....nasib baik tak kena tembak....tak cari nahas ke tu.....

Tanpa Nama berkata...

sex dulu? tahi la...muka xserupa langsung dgn arwah. yg paling aku tak paham tu, kenapa masih ramai manusia yg beragama Islam yg diajar utk tidak mengatakan keaiban manusia yg telah mati. dah la tabur fitnah kat arwah. keji sgt ke saudara Islam kau nie? tak pikir anak bini arwah ke? dah la xbuat bantuan utk masa depan keluarga arwah, dihina pulak. cuba bapak sendiri yg kene macam tu, seronok tak agaknye? aku harap tuhan dapat hinakan segera blogger bebal yg dok tayang benda2 sex tu. binatang pun tahu nak malu.