Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Selasa, 20 September 2011

PEMECAH BERITA SE DUNIA - PERTAMA MEMECAH BERITA



TUKAR TIUB PEMECAH BERITA - WORLD BREAKING NEWS



percubaan membakar rumah mat sabu di shah alam

jam 12.00 tengah malam tadi
lampu jalan padam
rumah mat sabu telah cuba dibakar

si pembakar yang tidak diketahui
telah membalingkan minyak petrol
yang terbakar hanyalah pagar rumah mat sabu

tidak diketahui kerja siapkah ini
dan kenapa lampu dijalan raya padam
ketika ini

nota:
berita diterima dari
isteri mat sabu


nota:
jam 2.06 pagi

37 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

pengecut!! kalau berani sangat bakar laa masa terang-terang. TNB bersekongkol ke?? hehehe

Tanpa Nama berkata...

kah kah kah
kah kah kah
kah kah kah

ini mesti kerja bebudak pekida haramjadah seksyen 24

kah kah kah
kah kah kah
kah kah kah

BACUL!!
BACUL!!
BACUL!!

mudun berkata...

Kalau tengok cara serangan mcm geng kepala lembu jerr. Shah alam tu diorang punya port woo.
Masalah lampu jalan padam tu kena tanya kat jawa midun, pakar four and six kita.

asunDalbolong berkata...

esok kuar paper,ada orang marah dengan kenyataan mat sabun hingga mahu mmbakar rumahnya.......

Tanpa Nama berkata...

l love Dog And Pig

Tanpa Nama berkata...

ini kerja tolol.
ini tindakan bodoh.
ini permulaan gila.
penyokong2 mat sabu boleh diam ke?
apa kata, kalau mereka bakar pula bangunan utusan meloya.
atau bakar rumah ketua pengarangnya, aziz ishak.
kerana akhbar pencacai itu memfitnah mat sabu.

- penghuni rumah tua.

Tanpa Nama berkata...

sah sah keje2 malaon gerombolan.

Tanpa Nama berkata...

ni keja puak2 nun la...
ada cable besar pai boleh tutup lmpu jln..org besar punya keja yg boleh bg arahan totop lampu..
cuba tanya bomoh kak mah..
~ptrjya~

mek berkata...

kerja siapa lagi kalau bukan kerja gerombolan.
gitu la perangai gerombolan.
jahat 24 jam, 7 hari seminggu, 365 hari setahun.

Tanpa Nama berkata...

1.kalau takat "luka kat jari" je!!tak payah bising seluruh dunia la oii!!
2.kalau nak jadi komunis mesti kuatla!!mesti berani mati!!

Tanpa Nama berkata...

tuan tt
saya tetap percaya itu kerja puak gerombolan umno bongok termasuk geng kepala lembu s alam.kalau tak jahat tidak nama umno tuan tt.kalau menteri umno jadi jahat tak kan ahli tak jahat.bila kepala jahat maka ekor lagi jahat.
ct

Tanpa Nama berkata...

Melayu ni bangsa yang sangat jahat terutama dalam hal khianat pengkhianat tapi tersangat dayus....

Tanpa Nama berkata...

Siapa yang nak rebus Abg Mat hidup2? Siapa yang nak bakar Mat Sabu hidup2? Orang2 inilah yang patut didakwa di bawah Akta Hasutan kerana merangsang orang lain bertindak di luar batas2 kemanusiaan.

Semoga Allah selamatkan Abg Mat dan keluarga..

Tanpa Nama berkata...

Ini lah melayu...berani sama melayu je..
Namewee lagi menjahanamkan negara..hina azan..hina polis..hina negaraku..haramjadah...tapi semua kecut telor sampai ke bini rosmah pun kecut bila dengar nama namewee...

Kalau berani..klu betul2 melayu memperjuangkan merdeka...pergi hapuskan dulu haramjadah tu..ada berani kaaaaa???.....arrrgghh.pptuuiihhh...lah..

Melayu taik anjing lah lu orang...ngan mat sabu semua nak jadi hero..ngan namewee semua macam menikus..takut..diam..senyap...sesenyap beranchuk....

Tanpa Nama berkata...

Kita orang pun dah boleh agak ini angkara siapa.....

TopiJerami90 berkata...

dah baca berita nie kat milosuam,semakin kejam umno nie,semoga ALLAH menlindungi pemimpin yg berjuang untuk agama nya

HOOTTT!!!!penipuan terbesar dalam internet berjaya didedahkan

shah berkata...

Salam, tulah dia akai puak2 umno-upco al musyrikin...lawan hujah tak cerdik..abis-abis pakai taktik mafia laa....pi mampuih la luu umngok..

Tanpa Nama berkata...

politik yg samseng tapi tak ada telor
;umporno
-venus-

hatibangkai berkata...

bangkai..

Fuad Said berkata...

POLIS, tolong buat siasatan sampai dapat tangkap siapa pelaku dia. Ini kes jenayah besar nih.
http://ceritafuad.wordpress.com

Tanpa Nama berkata...

Kalau sudah berkawan dengan Zionis perangai lama-lama pun terikut sama

Tanpa Nama berkata...

apsal umno bengang sgt kat pas?
aku terjumpa kat blog nih

http://gerai3abdul.blogspot.com/

kita ikut kempen bro isham...
bersatu gulingkan umno..

.......abu.....

Tanpa Nama berkata...

puak UMporNO ni mmg celaka betul,
kesian abg mat.

ni aku nak share info psl blog baru, canggih gak aku tengok.

http://gerai3abdul.blogspot.com/

melayu rempit berkata...

puak pukida haramjadah!! lu jgn main bangsat!! lu pegi angkat kepala lembu and then sembah kepala lembu, hahahah...

Tanpa Nama berkata...

Siap tutup lampu jalan dulu tuh kah kah kah

Marah tapi penakut ...ke dapat bayaran kah kah kah

Lain kali tutup jalan sekali....kah kah kah

boo raid sungguh

Tanpa Nama berkata...

kat area sentol, dua kain rentang ucap slamat hari raya PR di conteng dgn cat merah...

jgn biarkan budaya samseng tak tentu hala ini berterusan...bahaya utk anak cucu kita

Tanpa Nama berkata...

penghianat negara jika benarkan mat indon,mat pakistan dan mat bagla megundi untuk malaysia,ya ALLAH!!!!hancurkanlah rancangan2 zionis malaysia(apco@umno)ni ya ALLAH!!!!

Tanpa Nama berkata...

Sah, geng samseng taik kucing.

spanardotorg berkata...

To anon 20 September 2011 8:11 AM

cube ko tgk crite nasi lemak 2.0 yg ada namawee tu, baru ko bleh cakapla. tp aku rasa geng2 songkok tinggi mesti sentap kalo tgk muvie ni haha

zaki berkata...

ape nak heran bro hisam... arwah abd samad gul yang mati di tetak selepas selesai ceramah di kelantan dulu pun polis tak jumpa lagi siapa pembunuhnya.. arwah mati di tetak dgn kapak ketika hendak membuka pintu keretanya.. semasa itu arwah adalah ketua pemuda pas.. dia pny speech macam mat sabu la jgk.. umno takut rupanya org yang ada speech power mcm samad gul n mat sabu ni ye??? mintak abg hisam naikkan semula cerita pasal arwah samad gul.. ramai org yang datang ke tempat ceramah datang menolongnya selepas di tetak.. al fatihah utk arwah..

Cucu Tok Selampit berkata...

Pukul 12.00 kena bakar. 12.06 isteri Mat Sabu call/sms hang. Hangpa ada affair ka. Bini orang call tengah malam. Bini dia tak call laki dia dulu ke?

zaki berkata...

ape nak heran bro ngan org umno ni.. dari dulu lagi jahat.. ingat tak arwah samad gul yang mati di tetak selepas sahaj ceramah di kelantan suatu ketika dahulu.. sampai ari ni polis tak dapat cari sapa pembunuhnya.. rwah samad gul ni ucapan dia lbh kurang mat sabu la.. tok guru nik aziz pun minat speech dia.. umno nmpak nya takut dgn org cam mat sabu n samad gul.. arwah mati di tetak dgn kapak ketika hendak membuka pintu kereta selepas ceramah.. dan org ramai (yg hadir ceramah) datang menolong beliau selapas di tetak.. mintak jasa bro hisham research sikit ttg samad gul nih.. biar org tahu dia ni mati di tetak oleh org umno.. ketika itu dia pegang jawatan pemuda pas.. tq

Tanpa Nama berkata...

aku jumpak satu blog yg canggih

http://gerai3abdul.blogspot.com/

bantai umno cukup2!

Tanpa Nama berkata...

Anjing suruhan tidak akan mengigit tuanya yang mempunyai kuasa UMNO, anjing suruhan akan mengigit musuh atas suruhan tuanya.UMNO mempuanyai banyak anjing suruhan dan barua dan samseng suruhan/upahan tegar di bayar dengan duit wang cukai rakyat MALAYSIA.

ismail berkata...

Tn zaki, samad gul ni sape? leh cite sket ke? kalu betul mcm di kate, mintak tolong sape2 yang tahu cite pasal samad gul ni sket. tk

zaki berkata...

tuan ismail,
Arwah samad gul adalah bapa saudara kepada cikgu saya.. dia adalah mantan ahli parlimen pasir mas hilir kalu tak silap saya.. dia adalah penceramah yg hebat satu ketika dahulu.. nnt saya bagi link kat saudara utk mengenali lebih dekat abd samad gul nih.. ayah saya yang berumor 65 cukup meminati syarahan belaiu... http://www.ibnuhasyim.com/2008/04/fokus-sejarah-pas-siri-12-pembunuhan.html dan http://kickdefella.wordpress.com/2008/12/14/kickdefella-restoration-project-abdul-samad-bin-gul-ahmad-mianji/ slamat study..

Tanpa Nama berkata...

cucu tok selampir, kah kah kah. sikit2 ada affair. tadak keja lain. kepala asyik pikiaq yang tu ja. baodo piang punya tok. patut melayu tak maju2. kah kah kah. fikiran kat kepala takok lagi. kah kah kah.