Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Jumaat, 21 Oktober 2011

DARI MAT MATADOR SEPANYOL




SALUT UNTUK ANAK MUDA















DARI FACE BOOK :Zunar Kartunis


Ni dia ibu segala kangkung... Rektor UIA Prof. Datuk Dr. Zaleha Kamaruddin

KAH KAH KAH


NOTA:
tak sangka
rupa rupanya
kang kong ini ada ibu
kah kah kah





BERITA JAM 2:30

pemimpin mahasiswa telah menyampai memo
kepada rektor uia

sebelum bersurai
orang ramai telah diberitahu
bahawa najib akan datang melawat UIA
dalam masa yang terdekat

pelajar, bekas pelajar uia
dan penyokong aziz bari akan mengadakan
tunjuk perasaan lagi

NOTA:
lebih 1,000 orang telah turut
serta dalam demo petang ini

tukar tiub mengucapkan salut
kepada semua demonstran

tukar tiub juga
mengucapkan terima kaseh
kepada pemberita dan juru gambar
yang telah melapor untuk bacaan umum
merci beaucoup!



13 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

tuan tt
ibu ni dulu ketua radio ikim,tu yang jadi glamor.tengok betul2 disebalik jubah tu ada bayang resomah mansyuur.

tyu

mek berkata...

kalau goreng belacan ni penuh satu kawah.
kah kah kah

dukun melayu berkata...

elok,padan ddan patut..

uia telah menindas student.tp dia buat dpn lec lama muka baik,dpn student cakap lain.uia sekarang bukan mcm uia dulu

1)staf sokongan yg hammmat malas
2)lecturer x masuk kelas
3)yuran lain dr yuran belajar yg sgt2 mahal
4)saman yg mahal x masuk akal
5)makan mahal sbb uia buat jual tapak kedai yg diurus oleh 3rd party
6)nigeria
7)caj tambang bas
8)uiamproperty
9)private kolej uia

cerita prof ni 1 dr 1001 cerita2 sedih dlm uia.

Tanpa Nama berkata...

TERIMA KASIH TUKAR TIUB... MOGA NAFAS PANJANG..MOGA AKAN ADA SENARAI KANGKUNG TERBAIK DI AKHIR TAHUN NANTI..

Tanpa Nama berkata...

bukan rektor...
tapi rektum...hahahaha

Pemuda berkata...

syabas...

sekolah pondok berkata...

umang aiii.. suburnya..kah..kha..kahhh. dedak apa dia makan?

Tanpa Nama berkata...

dear prof we will support you till the end...glad to have you around! don't you ever kneel down to those pigs...stand proud chin high!

Tanpa Nama berkata...

assalamualaikum Tukar Tiub.

sy nak cerita, kenapa Prof Aziz bari kena suspend oleh UIA. sebenarnya a few week ago, UIA dan USIM ada buat program di Royale Chulan Hotel. dalam program tu ada dinner sambil dengar speech dari Mahateer! saya salah seorang peserta.

untuk pengetahuan semua, NC dari USIM dan Rektor dari UIA(dato zaleha) ini adalah pengkagum Mahateer! obvious, begitu banyak ucapan mengampu Mahateer.

cuba related dengan apa yang prof aziz bari ucap. beliau tibai Mahateer! bukan tibai sultan. see...kangkung UIA terus membodek dengan menggantung tugas prof aziz bari.

my 2cent!-justeng beber

gengjahat berkata...

bagus...aku salute...terasa aku cam jadik student balik....hidup mahasiswa...lawan tetap lawan...

Tanpa Nama berkata...

nie ko rektor nuklear UIA? muko pun nampak bangang...nak mengampu pun xpayah la nak gomok cam rosmah...

Lang berkata...

jangan lupa pakai kuning... kuningkan rektor tu..

Power_Baek berkata...

kawan gua plak kata, sewa nak guna dewan UIA pun dah naik skang. padahal nak wat seminar ilmu. jauh beza dulu. tah sape nak makan duit banyak pun x tahu.