Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Jumaat, 21 Oktober 2011

HARI SABTU TUAN HAJI KE MANA?




PERTANYAAN DARI WARGA FELDA SUNGAI LUI



kami warga felda sungai lui pahang
ingin bertanya kepada tuan haji hassan ali
betulkah tuan akan pergi ke los angles sabtu esok
untuk menerima satu lagi hadiah academy awards
hadiah ini ialah untuk filem: hantu di belakang tabir
dari american film academy sebagai pelakon islam terbaik di selangor?

kah kah kah
kah kah kah
kah kah kah


HADIAH UNTUK SUMMER CAMP



6 ulasan:

mek berkata...

apa story pulak ni tt?

Tanpa Nama berkata...

Pembetulan Felda Sg Lui kat Negeri sembilan... kampung sungau lui kat Pahang

Tanpa Nama berkata...

Pada pengamatan aku, orang yang pendek-pendek, katek-katek ni ada attitude problem.

siti harapan berkata...

TT

siti tak percaya Tn Hj Hassan Ali tak semenggah perangainya. Tolong bagi pencerahan!

Hassan Ibrahim Ali berkata...

Hassan Ali ni sebapak dengan Ibrahim Ali ka?

Kembar Ibrahim Ali?

KAHKAHKAHKAHKAHKAH

Harap PAS tidak mencaloni sikembar Ibrahim Ali pada pilihanraya yang akan datang.

Tanpa Nama berkata...

sabha total training centre dah bankrap ke. dulu masa sekolah rendah aku ada join program ni.pasal nak upsr time tu.last day hasan ali ada berucap.time tu semua mak bapak ada.siap nangis2 hasan ali ni.dua kali aku join dua kali dia nangis.skrg ni dah tersenyum lebar dah die..tak nangis2 lagi..duit dah mahsyuuuuuuukkkkkkkkkkk..

kalau agamawan jual agama, hasan ali jual air mata.