Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 27 Oktober 2011

PERKASA SOKONG ROSMAH MANSOR




PUCUK PIMPINAN TERINGI PERKASA












GAMBAR: Pucuk Pimpinan tertinggi PERKASA bergambar untuk kenangan.
Hampir kesemua pucuk pimpinan tertinggi PERKASA ini
adalah penyokong setia Rosmah Mansor. Ini kerana
semua pucuk pimpinan PERKASA ini tidak ada leher
sama seperti Rosmah Mansor. Ini satu trademark
yang menunjukkan mereka bukan senang untuk disembelih ( Ap PhoTio)


MESYUARAT AGONG PERKASA BERJAYA

Kuala Lumpur:26-Okt-2011 - PERKASA a sebuah badan NGO Melayu Islam
yang terunggul dengan kekuatan 300,000 ahli baru sahaja
selesai mengadakan Mesyuarat Agong Tahunan.

Badan NGO Melayu Islam ini adalah satu-satunya organisasi NGO
yang telah berjaya menngumpulkan ahli-ahli Politik Bundel.

Kalau anak anak muda tergila-gila mencari pakaian vintage
dan klasik dari kedai BUNDLE - bagitu juga dengan PERKASA.

Dari laporan ajensi berita kelihatan ramai Politikus Bundel
yang telah datang dari seluruh pelusuk negara
untuk dirayakan oleh PERKASA.

Kenapa PERKASA menjadi satu tarikan masih belum jelas.
Tetapi dari laporan ajensi berita tidak dapat tidak
PERKASA telah berjaya mengumpulan Politik Bundle

Badan NGO Melayu Islam ini dilihhat semakin berkembang sama
selari dengan pertumbuhan keda-kedai BUNDLE di merata kota kecil
dan besar.(Ajensi)

13 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Jentik konek lepas tu kau lari sure depa tak sempat kejar semua sihat2.

Tak de ke yang betul2 perkasa?

madie berkata...

kah kah kah kah ka...
300,000 ahli??? oooo yg ramai2 masa BERSIH 2.0 itu hari, separuh dari tu ahli PERKASAM la kot...

Tanpa Nama berkata...

tanpa nama 12:15 pm,
macam depa tu nak cari konek nak jentik pun susah woo...

kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

Tuan TT

Keahlian PERKASA berjumlah 300,000 adalah dipinjam dari keahlian UMNO, kenapa tak umum jumlah keahlian UMNO berjumlah juta-juta kepada PERKASA, baru ada gah. Bunyi je ribu-ribu Pak Brahim ooi!....

Sebenarnya sebahagian ahli UMNO dah berpaling tadah, cuma tak istihar je keluar parti.Kalau tidak tak kan PM kata parti UMNO cuma diminati di Felda dan kampong-kampong pendalaman.

Tanpa Nama berkata...

PERRGH 300 000 AHLI RAMAI TU...GILA HEBAT BRAHEM GUA SALUT LU PERKASA TEMPAT PENYANGAK PENCEN BERKUMPUL

Tanpa Nama berkata...

Katak ooo katak. Ong ong gedek gedek. Ong ong gedek gedek.

Tanpa Nama berkata...

Bundle perkasam ni memang jenis yang dah lunyai dan thirdhand punya!!!ada yang kusam, koyak, senteng dan 'out of Quality'.....orang Ngok je yang pegi terkam cari dan masuk geng bundle nih!! KAH KAH KAH!!!!

Tanpa Nama berkata...

Bundle perkasam ni memang jenis yang dah lunyai dan thirdhand punya!!!ada yang kusam, koyak, senteng dan 'out of Quality'.....orang Ngok je yang pegi terkam cari dan masuk geng bundle nih!! KAH KAH KAH!!!!

Tanpa Nama berkata...

ada 300ribu ahli...
kalau perkosa sorang 10kali...
dapat 3juta wooo!!!
kalau perkosa sorang 10kali sebulan...
dapat 3juta sebulan wooo!!!
kalau perkosa sorang 10kali sebanyak 2kali setahun...
dapat 6juta setahun wooo!!!

patutla zulkatak menari dalam hujan petang seminggu nih!!!

bekas terbaru kpn pun boleh join jolikatak sama atas tempurung macam nih, baru sama sikit standard dgn bekas lama kpn yg hidup atas genting tu!!

-average joe-
klakka-la.blogspot: satu babak di tahun 2021

Tanpa Nama berkata...

aku pun dahulu tak suka perkasa..dah hadir tengok dan kenal tokhim baru tahu apa yang sebenarnya...tt janganlah pengecut...

Tanpa Nama berkata...

Kalau ahli baru ada 300,000 bermakna kedai jual songkok tinggi akan untung besar.

haq berkata...

masuk si zul tu jadi 2 ekor katak....jadi orang kuat pekasam.....

ngam sangat le tu politik bundle....geng rosmah ....bukan saja sama dari segi leher pendek...!!!!!

pasal bundle tu pon sama....bukan
ke si rosmah tu boleh kira barang bundle....

kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

Kenapakah Randy Orton c/o RAW c/o WWE akan menghadapai masalah dengan semua pucuk kepimpinan PERKASA dan Bik Mama?

Mengikut informasi terbaru dan terkini TT bahawa semua pucuk kepimpinan PERKASA dan Bik Mama tiada mempunyai leher, maka dengan itu agak mustahillah untuk Randy Orton melakukan penangan RKOnya terhadap mereka.